بچه ها من CS Source رو ریختم , هیچ سروری پیدا نمیکنه .
یکی کمک کنه لطفا"
ممنون
_VaHiD_
Printable View
بچه ها من CS Source رو ریختم , هیچ سروری پیدا نمیکنه .
یکی کمک کنه لطفا"
ممنون
_VaHiD_
مغازه رو فکر نکنم بدن، چون باید شرکت باشه اونم ثبت شده! ولی شهر به شهر فرق میکنه، حالا شما یه امتحانی بکن شاید قبول کردن.نقل قول:
آره ، خوشبختانه سرعت دانلود خیلی عالیه. سرعت وبگردی هم امروز خیلی بهتر شده.نقل قول:
لطفا" جواب بدید .نقل قول:
عجله دارم عزیزان :40:
این سوال جواب نداشت ؟؟:5:نقل قول:
من كه اكو دارم سرويس قطع ميشه.نقل قول:
یه سوال از دوستان شاتلی.من الان حدود 11.3 گیگ از 12 گیگ رو مصرف کردم .اگه مصرفم از 12 بیشتر بشه سرویسم رو قطع میکنن یا اخر ماه برام قبض صادر میشه و تو قبض به ازای هر گیگ 3 تومن ازم میگیرن؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :مگه پول سرویس رو اول هر ماه نمیگیرن؟ پس این قبض دیگه چه صیغه ایه؟
توی قسمت آخرین پیش فاکتور اینجور نوشته پس برای سروی های ارت سرویس قطع نمیشه و توی فاکتور بعدی حساب میشه! ولی برای اکو نه قطع میشه!نقل قول:
یه سوال از دوستان شاتلی.من الان حدود 11.3 گیگ از 12 گیگ رو مصرف کردم .اگه مصرفم از 12 بیشتر بشه سرویسم رو قطع میکنن یا اخر ماه برام قبض صادر میشه و تو قبض به ازای هر گیگ 3 تومن ازم میگیرن؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :مگه پول سرویس رو اول هر ماه نمیگیرن؟ پس این قبض دیگه چه صیغه ایه؟
توجه: اين پیش فاکتور به صورت علی الحساب است و استفاده مصرف بيش از حد مجاز يا ديگر خدمات که منجر به هزينه است به عهده مشترک می باشد و در پیش فاکتور های بعدی منظور می گردد.
خوب این فاکتور که صادر میشه برای دوره بعدی هست!
سلام.
شاتل بد ضد حالی بهم زد...
من آرت 1 دارم...
دوره قبل که تموم شد تصمیم داشتم تا پایان خرداد (امتحانات ) ای دی اس ال نگیرم.بنابراین واسه دوره بعد تمدید نکردم اما تحمل نکردم و 5 خرداد تمدید کردم.حالا دیروز و امروز تو سایتش اخطار داده بود که پول رو واریز کنید.زنگ زدم گفت مهلتش تا امروزه!میگم تو فیش نوشته 5 خرداد یعنی تا 5 تیر باید باشه...میگه چون شما آرت دارین از آخر دوره قبل حساب میشه... !!!!
یعنی یه هفته اینترنت من قطع بوده و هیچ کاری نکردم باید پول بدم!
قیمتشم از همه جا گرون تر...البته کیفیتش خوبه اما بد ضد حالی زد...
6 گیگ مونده و واسه این یه هفته کلی برنامه داشتم و باید دانلود میکردم...
مجوز هم نمیدن برم 512 بگیرم...
شاید برم اکو 128 ... خدا کنه واسه تبدیل آرت به اکو دیگه پول نگیرن!
احتمالا اين جورچيزها توي متن قرارداد قبلا ذكر شدهنقل قول:
براي همين نمي شه كار چنداني كرد
وضعیت اینترنت افتضاح شده، سایت های کمی در دسترس هستند، اکثراً ----- شده اند، سرعت به شدت افت کرده،
ای لعنت بر این انتخابات!
شاتل باید بابت کیفیت افتضاح هفته گذشته خسارت دهد
این دقیقا سئوال من هم هست، جالبه سرعت دانلود کم نشده اما وبگردی شدیداً کم شده. احتمالاً دانلود ارکان نظام را تهدید نمی کند اما وبگردی...!نقل قول:
کلا اینترنت ایران وضعیتش داغونه فقط شاتل نیستنقل قول:
دلیلش هم مشخصه دیگه (بحث سی.یا 30 شد:دی)
دوستان شکایت خود را بابت اینترنت افتضاح هفته گذشته به این آدرس بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شکایت کردیم آخرش چی؟؟؟نقل قول:
سلام خدمت اساتید
من میخواستم ببینم واسه یک eco 512 به چه چیز هایی نیاز است؟؟
سرعت دانلود رو چنده؟؟؟
در ماه ترافیک کم نمیارن دوستان؟؟؟
پیشاپیش ممنون
ويرايش... (منتقل شد)
[سلام البته من استاد نیستمنقل قول:
برای eco-512 :مودم , نامه از دانشگاه یا شرکت و پول به میزان کافی:31:
سرعت دانلود هم 55-65 هست
اگه 1 ماهه بگیری 3 گیگ ترافیک داره و فکر نکنم کم بیاری
دوست عزیز، نمیدونم از اوضاع بقیه آی اس پی ها مطلع هستید یا نه، اما محض اطلاع میگم در این شرایط افتضاح اینترنت شاتل از بقیه خیلی بهتر و در واقع غیر قابل مقایسه هست. اکثر آی اس پی ها در حال حاضر سرعت بسیار کم (در حد دیال آپ) و قطعی های بسیار زیاد دارند. اما شاتل خدا رو شکر قابل قبوله. در ضمن لطفا به اطلاعیه مهم فروم توجه کنید. ممنون.نقل قول:
نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید.
سلام . بر خلاف همیشه من این روزا از بهترین کیفیت اینترنتم برخوردار هستم ؛ دارم با 60 به بالا دانلود میکنم و کوچکترین مشکلی ندارم . . .
فقط شاتل نیست که سرعتش زیاد کم نشده
خداییش صبا نت هم کیفیتش خیلی پایین نیومده
امروز حتی سرعت دانلودش بیشتر هم شده بود
128 رو ببینید چه سرعت دانلودی داشتم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان ساعتهای رایگان شبانه مگه از ساعت 1 تا 6 صبح نیست؟
دیشب واسه من کنتور معمولی زده
خیر از ساعت 1 تا 7 هست
همونطور كه mehdi_vsgh جان گفتند 1 تا 7نقل قول:
اگه برات كنتور معمولي زده زنگ بزن درست كنن!
اونوقت از حجم مصرفيت كه بالاي صفحه نوشته چيزي كم شده؟ يا فقط اتصالات pppoe ?
سلام
بخوام زود یه کارت تخفیف از شاتل بگیرم باید برم شاتل یا توسایت درخواست بدم واسم میاد؟
خودم مشترک شاتلم واسه رفیقم میخوام
اون 2تایی که داشتم منقضی شد
مرسییییییییی
ميتوني درخواست بدي با پست برات بيارن، يه 10 - 12 روزي طول ميكشه، هزينه ي پست هم با خودته(فكركنم 1500 تومن)نقل قول:
ميتوني خودت بري شاتل بگيري، راحت!:)
من كه 1000 بار درخواست دادم انگار نه انگارنقل قول:
برو خودت بگير:11:
این کارت تخفیف که برای کسی میگیریم واسه خودمون چه نفعی داره؟/؟نقل قول:
سلام دوستان.
به تازگي ART 5 رو ميخواستم از اين شركت انتخاب كنم كه در مجموع بين 3 user به اشتراك بذارم.
ميخواستم راهنمايي كنيد بهترين مودم رو چه مدلي انتخاب كنم؟
اگر توصيه اي هم داريد بفرماييد.
با توجه به تعداد کارتی که به دیگران دادی بهت تخفیف میدن:46:نقل قول:
ببین خودشون چه مودمی رو پیشنهاد میکنند تا پشتیبانی هم داشته باشی...نقل قول:
خیلی کمه هزینه پستش هم در نمیاد...نقل قول:
خودشون 6 تا مودم رو پيشنهاد ميكنند.
املاهاش رو مطمئن نيستم ولي اينا رو بهم از پشت تلفن گفتن:
1-Asus
2-Bilion
3-Level 1
4-Paradin
5-Simphony
6-3 Com wireless
نمی دونم چرا واسه من از ساعت 1 تا 2 کنتور رایگان ننداخت و از حسابم کم کردنقل قول:
شما يه بار هزينه پست ميدي، مادامي كه اونايي كه دعوت كردي از شاتل استفاده كنند تخفيف به صورت ماهيانه براتون حساب ميشه. فكر كنم هزينه پستش دربيادا! :)نقل قول:
زنگ بزن پشتيباني بگو. نزار خيلي طول بكشه بعد بگن بايد همون موقع ميگفتي!نقل قول:
البت شاتل باحالتر ار اين حرفاست:)
نقل قول:
spring جان،تخفیف فقط و فقط برای یک دوره و برای هر نفر فقط یک بار حساب میشه.
جالب شد باید ببینم مخ کی رو میتونم بزنم:31:نقل قول:
دوستان میخواستم بدونم سرعت آپلودتون روی راپید شیر چه جوریه؟؟؟
من محسنم:)نقل قول:
يه بار چرا؟!
شما مشترك شاتلي، مثلا به 2 نفر كارت طلايي دادي. مادامي كه اين دو نفر از سرويس شاتل استفاده كنند، شما هر ما هزينه سرويست رو با احتساب 10 درصد تخفيف ميدي.
اون فردي هم كه با كارت شما مشترك شاتل شده، با اون كارت طلايي يك بار اونم براي ثبت نام 10،000 تومن تخفيف ميگيره.
اين دوست ما هم كه سوال داشت خودش مشترك شاتله.
نه محسن جان، اگه این طور بود که خیلی خوب بود،ولی هم توی سایت شاتل توی توضیحاتش نوشته و هم من حضورا ازشون پرسیدم گفتن فقط برای یک بار:نقل قول:
- این تخفیف با نام اعتبار شاتل و یا (SHATEL CREDIT) می باشد.
- این تخفیف به صورت روزشمار محاسبه می گردد.
- تخفیف فقط روی هزینه شارژ ماهیانه سرویس اعمال می گردد.
- هر کارت فقط برای یک سرویس در نظر گرفته می شود.
- در صورت تغییر سرویس، تخفیف شامل حداقل سرویس فعلی و اولیه مشترک محاسبه می گردد.
- تخفیف در صورتی برای مشترک لحاظ می گردد که مشترکین معرفی شده توسط وی در شرکت شاتل در حال استفاده از سرویس باشند.
- مدت اعتبار کارت طلایی از زمان تخصیص به مشترک تا زمان آورنده کارت،3 ماه می باشد.
- تمامی مشترکین فعال معرفی شده یک مشترک، در همین صفحه قابل رؤیت می باشد
یه موضوعه دیگه هم که مشخص میکنه این تخفیف فقط یک بار و برای یک سرویس هست اینه که طبق جدول شاتل شما اگه 21 نفر به بالا رو معرفی کنی به شاتل یه سرویس رایگان میگیری، یعنی تا اخر عمر شما سرویست رایگانه؟!! اگه اینطوری بود که شاتل ورشکست میشد!:31:نقل قول:
یه نفر جواب بده...نقل قول: