با كامپيوتر ديگه مشكلي وجود دارهنقل قول:
Printable View
با كامپيوتر ديگه مشكلي وجود دارهنقل قول:
دوستان عزیز کسی تا حالا با این مشکل بر نخورده
من یه مودم TP LINKE دارم که برا اتصال کابلی به اینترنت ADSL هیچ مشکلی باش ندارم مشکل بنده در قسمت وایرلس هست که می خوام براش پسورد تعیین کنم به همراه شیر کردن اینترنت که بتوانم با دستگاههای مثل موبایل لپتاپ از اینترنت وایرلس استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
راه حل ارائه بديد لطفانقل قول:
سلام.من مودم ZyXEl مدل p-660ru از خود شرکت شاتل خریدم و احتمالا بخوام از این شرکت بیام بیرون و از یک شرکت دیگه adsl بگیرم.میخواستم بدونم این مودم با دیگر شرکت ها مشکل نداره؟؟؟
هیچ مودمی با هیچ شرکتی معمولا مشکل ندارهنقل قول:
توی تاپیک زیر به جوابت میرسی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
من یک بار ADSL وصل شدم و وقتی چیزی دانلود میکردم و تو سایت شرکت میرفتم میدیدم کنتور برام نمیندازه تا یک مدت همینجور بود حدود 1 هتفه (حدود 8 گیگ مجانی دانلود کردم :31:) تا یک روز پام به سیم تلفن خورد و قطع شد حالا بعد اون که وصل میشم کنتور میندازه
حالا میخوام بدونم هیچ جور میتونم مثل اون دفعه بکنم که کنتور نندازه؟ :21:
البته این قضیه به این تایپیک ربط خاصی ندارهنقل قول:
از چه شرکتی سرویس گرفتی؟
پیشگامان کویر یزدنقل قول:
با سلام
من با تنظیمات مودم Zyxel مشکل دارم با حالت bridge مشکلی نداره ولی میرم تو حالا PPPoe جواب نمی ده نمودنم کجای تنظیم بد انجانم می دم اعصابم رو خورد کرده حتی آموزش مرحله مرحله نصبشو از سایتشم گرفتم ولی بازم نشد چند بار هم ریست کردم هم تو بخض کانفیگ هم از پشت دستگاه
کدوم ISP ؟؟نقل قول:
قطعه یا وصل نمیشه؟
مشکل دقیقا کجاست؟
عصر تلکام دادهنقل قول:
همینطور که گفتم وقتی تو حالت bridge می زارم و بعد از ساخت کانکشن broaband کانکت می شم مشکلی نداره ولی وقتی تو حالت PPPoe می زارم یعد از ذخیره تو بخش کانفیگ اصلا اینترنت ندارم
سلام دوستان
من در تاریخ 29/2 اقدام به خرید اشتراک از صبانت کردم بعد از گذشت چند روز طبق وعده نماینده دیروز باید وصل میشد یک دستگاه مودم وایرلس linksys مدل 120N خریدم
برای اینکه یاد بگیرم هم خودم خواستم راه اندازی کنم با کمک یکی از دوستان مودم رو کانفیگ کردم ولی نمیدونم چه جوری باید وصل شم !!!!!!
در ضمن چراغ dsl روشنه و همینطور چراغ اینترنت که قرمزه زنگ زدم پشتیبانی گفت اشتراک مظور شده ولی تا مدارکتون بیاد و برسه دست ما اینترنت رو وصل نمیکنیم !
حالا من یکمی سختم هست این 700 و اندی صفحه رو بخونم چند تا سوال دارم
1-چند روز طول میکشه؟
2- چه جوری باید اینترنت رو با موبایل شیر کنم؟
سلام
مودم من aztech dsl 605eu هستش تنظیمش رو طبق مراحل انجام دادم، بعضی وقتها وصل نمیشه، همین تنظیمات را روی لپ تاپم هم انجام دادم که وصل نمیشه، در ضمن از طریق صفحه تنظیمات مودم به اینترنت وصل نمیشه، یعنی درست مودمم درست نصب نشده کسی میتونه کمکم کنه؟
جناب Mahdi.p30 جان کار من درست شد ها. می دونی مشکل چی بود؟! همون روز اینترنت تو کل اون منطقه مخابراتی قطع بوده چون محل کار داداشم اونجاست و بعد 2 روز اینو فهمیدم!
دفعه دوم که برای نصب رفتم خیلی راحت با همون تنظیمات قبلی، کانکت شدم و خیالم راحت شد. دفعه اول خودم کف کرده بودم (:18:) ، هی می گفتم من که همه چیز رو درست انجام دادم پس مشکل چیه؟!
خوب شد، آبروم واقعاً داشت می رفت!!!
سلام
یک سؤال از عزیزان اینترنت و شبکه داشتم .
بنده کامپیوترم در یکی از اتاق های طبقه دوم خونه هستش و تلفن خونه هم در یکی از اتاق های پایینی.
میخواستم بدونم Splitter رو چطور وصل کنم که صدای نویز در گوشی تلفن شنیده نشه ؟
باید 2 تا Splitter داشته باشم ؟
چون به تلفن که در طبقه ی پایین قرار داده یه Splitter وصله ولی موقعی که به اینترنت وصلم صدای نویز از گوشی میاد.
جوابش خیلی برام مهمه عزیزان.
با تشکر.
موفق باشید :40:
من اگه لان بخوام از شاتل بیام بیرون با مودم چیکار کنم؟
آخه همون روزی که طرف اومد واسم راش انداخت رفت یه جایی که فکر کنم تنظیمات مودم بود و یوزر و پسوورد وارد کرد + یه چیز دیگه هم وارد کرد.حالا اگه بخوام برم یه شرکت دیگه باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگه به خودشون بگم کد هارو بهم میدن؟
در ضمن تا اونجا که یادمه سرعت نت رو هم وارد کرد
الان چن تا گوشی تلفن دارید و اسپلیتر رو چطور وصل کردید؟؟نقل قول:
دقیقا توضیح بدید
به چه شرکتی میخواید کوچ کنین؟نقل قول:
تنظیمات مودم اصلا کار سختی نیست ، فقط احتیاج به یوزر و پسورده
اگه به خودشون بگی ، باید اطلاعات رو بدن
چی رو وارد کرد؟؟نقل قول:
در ضمن تا اونجا که یادمه سرعت نت نت رو هم وارد کرد
سلامنقل قول:
یه گوشی تلفن هست که اونم طبقه ی پایینه.
والا این چند روزه که اسپلیتر رو در آوردم.
میخواستم بدونم نحوه ی وصل کردن اسپلیتر به گوشی پایین باید چطور باشه تا هنگام اتصال به اینترنت نویز شنیده نشه.
موفق باشید :40:
اون طرفش که تکی هست باید به پریز تلفن وصل بشه ، اون طرفش که 2 خروجی داره ، باید خروجی تلفنش رو به گوشی تلفن وصل کردنقل قول:
مودم هم اسپلیتر نمیخواد
مثله اینکه سوالم خیلی سطحش پایینه، کسی جواب سوالمو نمیده!:13:
میخوام برم صبانتنقل قول:
سرعت سرویسی که من دارم.تا اونجا که یادمه من 128 دارم ولی اون روز 156 وارد کرد یا یه همچین چیزی
میشه لطفا بگید چجوری میشه رفت تو تنظیمات مودم؟
پهنای باند رو پشتیبانی فنی میتونه تغییر بده ولی از تنظیمات مودم خیر!نقل قول:
شما با چند دانلود میکردید؟
مشکلی برای تنظیم وجود نداره
آدرس:نقل قول:
میشه لطفا بگید چجوری میشه رفت تو تنظیمات مودم؟
رو توی مرورگرت وارد کن ، بعدش پسورد رو بزن adminکد:192.168.1.1
از صفحه ای که میاد گزینه Go to advanced setup رو انتخاب کن و بعدش Apply رو بزن تا وارد تنظیمات بشی
من در طول روز با سرعت 69 دانلود دارم ولی شبا که رایگانه با سرعت 16-20 دانلود دارم.به خاطر همینه میخوام برم صبا.البته هنوز از شاتل جدا نشدم.تا آخر این ماه دیگه میرم صبا.فقط میخوام بدونم اگه شرکت رو عوض کنم لازم دوباره تنظیمات مودم رو تغببر بدم؟نقل قول:
156 وارد کردهکد:http://www.rapidz.ir/images/ofm506xb9cbdgs1o01zi.jpg
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
من با 69 دانلود میکنم ولی شبا که رایگانه با 16-20 دانلود دارم.به خاطر همینه میخوام برم صبانت.اگه بخوام شرکت رو عوض کنم باید تنظیمات مودم رو هم عوض کنم؟
یه سؤال دیگه.
من الان از usb مودم استفاده کردم ولی وصل نشد.میشه بگید مشکلش چیه. (من تا حالا از lan استفاده میکردم)
درایورش رو که نصب کردی؟؟نقل قول:
فرقی با لن نداره
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه مودم وايرلس مدل Alfex 4 port lan گرفتم، اما هر كاري ميكنم با اينترنت اي دي اس ال ارتباط برقرار نميكنه!!
همه مراحل و درست ميرم به نظرم واسه پيكربنديش اما آخر سر وقتي اكانت رو وارد ميكنم و finish ميكنم چراغ Internet كه روي مودم هست قرمز هست و ارتباط نداره - نه از طريق واي فاي نه از داخل خود كامپيوتر
كليه كابل ها و ... كامل درست نصب شده، فقط مشكل از پيكربندي مودمم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ لينك روي مودم روشن و صحيح هست
لن هم همينطور
wlan هم همينطور
** ميگم شايد بايد كار خاصي رو انجام داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستم به دامن دوستان ، يه راهي چيزي بگيد انجام بديم بلكه درست شه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا راهنمايي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ريست هم كردم مودم و از نو تنظيمات رو داخل دادم بازم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينترنت صبانت هم استفاده ميكنم و باهاشون تماس گرفتم گفتن مودم رو ساپورت ميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر راهنمايياتون هستم ///////
هرکاری میکنم درایورش نصب نمیشه.فقط اتوران میاد بالا و وقتی میزنی نصب برای ویندوز ویستا 32 بیت (من خودم ویندوز 7 دارم) وسطش قات میزنه و قفل میکنه.از سایت خود zyxel هم ورژن جدیدشو دانلود کردم ولی همون مشکل رو داره
سلام دوستان
من الان adsl وصل هست و به عبارتي دو تا لپتاپ و يك سيستم توي خونه هست
لپتاپ ها كه وايرلس دارن و سيستم هم اگر قيمت مناسب باشه واسش مي خوام مودم وايرلس بگيرم
حالا يك مودم خوب و وايرلس براي adsl بهم معرفي كنيد كه همزمان بتونه كل خونه رو تحت پوشش قرار بده و بتونه همزمان 3 تا سيستم رو ساپورت كنه
چي بخرم كه قيمتش هم مناسب باشه و كارايي هم داشته باشه؟؟؟
يك مودم واسه pc هم معرفي كنيد كه وايرلس بگيره مثل لپتاپ
با تشكر
باي
سلام دوستان من تازه از مخابرات ADSL گرفتم همه تنظیمات مودم رو انجام دادم ولی اصلا نمی تونم وارد هیچ سایتی بشم لطفا راهنمایی کنید ( مودمم Tp-link 8811 هست )
ممنون
tp-link 8901g دارای 4 پرت شبکه و وایرلس قیمت 50 تومن.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
آموزش نصب مودم tp-link :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
vpi=0
vci=35
سلام بر همگي
ببينيد دوستان يك كامپيوتر روميزي هست كه با يك مودم tp -link مدل td-8811 به اينترنت adsl وصل ميشه و مشكلي هم نداره ولي وقتي ميخوام اين مودم رو به لپتاپ بزنم و در لپتاپ از اينترنت استفاده كنم لپتاب فقط يك پورت lan داره با چند تا پورت usb و مودم هم نداره . حالا چه طوري مي تونم اين لپتاپ رو به اين مودم وصل كنم
ممنون از راهنمايي
سلام
میشه بگید کجا میتونم مشخصات کامل مودم هارو پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
خب یعنی چی؟نقل قول:
مگه مودمتون 2 پورت نیست؟
یه کابل از مودم به لن کامپیوتر وصل کنید و یکی دیگه هم با کابل usb از مودم به usb لپ تاپ !
به همین راحتی!
الان روی کامپیوتر با کانکشن وصل میشید یا مودمو روشن میکنید به اینترنت وصل میشه؟؟
یه ری استارت کنی ، فکر کنم مشکل حل میشهنقل قول:
اگه نشد برو توی حالت safe mode ویندوزو بالا بیار ، درایورش رو نصب کن
دوست عزيز من نميخوام براي اينكه از اينترنت در لپتاپ استفاده كنم كامپيوتر روميزي رو هم درگير كنم ميخوام لپتاب رو مستقل وصل كنم به اينترنت adslنقل قول:
ولي مشكل اينجاست كه لپتاپ مودم نداره
يعني جاي دو تا سيم تلفن كه يكي از مودم وصل ميشه به كيس و ديگري از كيس وصل ميشه به پريز تلفن در لپتاپ وجود نداره
با اين حال بايد قطعه اي چيزي بخرم كه جاي مودم داخلي كيس در لپتاپ كار كنه يا نه
من الان براي اتصال به اينترنت در كامپيوتري روميزي مودم رو روشن مي كنم و با يك كانكشن كه يوزر و پسورد رو از شركت گرفتم به اينترنت adsl وصل مي شم
دوستان سلام
نمی دونم مشکل چیه ولی همین که چند دقیقه با اینترنت کار نکنم به ظاهر اینترنتم قطع میشه و این در صورتیکه کانکشنم روی PPPOE هست و برای اینکه دوباره وصل شه باید از تنظیمات مودم تو قسمت WAN دیسکانکت و دوباره کانکت شم.
روترم هم ALFEX هستوایرلس.
نه عزیزنقل قول:
خب شما باید تنظیمات مودم رو روی PPPOE بذاری ، بعد میتونی از دو تا پورتش استفاده کنی ، بدون اینکه کامپیوتر روشن بشه
بعدش مگه شما سیم تلفن رو از مودم به کیس وصل میکنید؟؟
معمولا ADSL به این صورت هست که از پریز تلفن وصل میکنن به مودم ، از مودم به وسیله usb یا lan ، اطلاعات به سیستم انتقال پیدا میکنه
شاید مشکل شبکه باشهنقل قول:
تا اونجا که مربوط به مودمه ، تنظیمات رو ادیت کنید ، تیک Dial on demand رو بردارید!
خيلي ممنونمنقل قول:
ما عمري داشتيم با يه سيم اضافي كه از مودم ( tp -link ) وصل مي شد به كيس ، به اينترنت وصل مي شديم واقعا از شما ممنونم الان اون سيم رو جدا كردم و ديدم كه بدون اون هم ميشه وصل شد پس با اين حساب اين مشكلم هم حل شد و مي تونم با خيال راحت با لپتابم به اينترنت وصل بشم
ممنووووون