آرمین خان من بخوام که تیمام لیسانس بشن باید کودوم پچ رو دان کنم؟؟؟؟؟
Printable View
آرمین خان من بخوام که تیمام لیسانس بشن باید کودوم پچ رو دان کنم؟؟؟؟؟
خلیل جان این تمام فایلها و پچ های کونامی رو داره برو هم کرک و هم پچ 1.30 رو دانلود کن و چیزای زیادی هم داره که بدردت میخوره
کد:http://rapidshare.com/users/R1MWO0
سلامنقل قول:
خلیل جان
بله میشه من الان پچ 1.30 رو نصب کردم وازش هم دارم استفاده می کنم و روی کیت سرور هم تاثیری نذاشته و میشه نصبش کرد .
این لینک پچ 1.30 :
و در مورد کرک بازی هم می تونین از کرک پچ 1.20 استفاده کنید که توی اون ادرسی که برای شما گذاشتم هستش (همون لینک اولی که 5 6 تا فایل دان لود بود منظور همون پست krauser جان )کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/366c32421e35d011dfb9e63813739287/PES2009Patch130.zip
نه این نیست اشتباه متوجه شدین این عمل توی اول بال که می خواین بازی رو شروع کنین اتفاق می افته و پست مورد نظر رو انتخاب می کنین .
وبعد ها هم رفته به رفته پست های که بازی می کنین افزایش پیدا می کنه یعنی با افزایش پیشرفت شما .
موفق باشید .:40::40:
سلامنقل قول:
با عرض پوزش از krauser جان که من دخالت می کنم .
نه این فایل cv0f فعلا اخرین اپدیتش هست که شما دان کردید .
چند صفحه پيش كه خواستي مپ كامل رو گذاشتم ولي بازم مي ذارمنقل قول:
0,"National\Austria"
1,"National\Belgium"
2,"National\Bulgaria"
3,"National\Croatia"
4,"National\CzechRepublic"
5,"National\Denmark"
6,"National\England"
7,"National\Finland"
8,"National\France"
9,"National\Germany"
10,"National\Greece"
11,"National\Hungary"
12,"National\Ireland"
13,"National\Israel"
14,"National\Italy"
15,"National\Netherlands"
16,"National\NorthernIreland"
17,"National\Norway"
18,"National\Poland"
19,"National\Portugal"
20,"National\Romania"
21,"National\Russia"
22,"National\Scotland"
23,"National\Serbia"
24,"National\Slovakia"
25,"National\Slovenia"
26,"National\Spain"
27,"National\Sweden"
28,"National\Switzerland"
29,"National\Turkey"
30,"National\Ukraine"
31,"National\Wales"
32,"National\Cameroon"
33,"National\Cote D'ivoire"
34,"National\Egypt"
35,"National\Ghana"
36,"National\Nigeria"
37,"National\Senegal"
38,"National\SouthAfrica"
39,"National\Tunisia"
40,"National\Canada"
41,"National\CostaRica"
42,"National\Mexico"
43,"National\USA"
44,"National\Argentina"
45,"National\Brazil"
46,"National\Chile"
47,"National\Colombia"
48,"National\Ecuador"
49,"National\Paraguay"
50,"National\Peru"
51,"National\Uruguay"
52,"National\Australia"
53,"National\China"
54,"National\Iran"
55,"National\Japan"
56,"National\SaudiArabia"
57,"National\SouthKorea"
58,"National\"Thailand"
59,"National\"Uae"
60,"Classic\England"
61,"Classic\France"
62,"Classic\Germany"
63,"Classic\Italy"
64,"Classic\Netherlands"
65,"Classic\Argentina"
66,"Classic\Brazil"
67,"Barclays Premier league\Arsenal"
68,"Barclays Premier league\AstonVilla"
69,"Barclays Premier league\Blackburn"
70,"Barclays Premier league\Bolton"
71,"Barclays Premier league\Chelsea"
72,"Barclays Premier league\Everton"
73,"Barclays Premier league\Fulham"
74,"Barclays Premier league\Hull City"
75,"Barclays Premier league\Liverpool"
76,"Barclays Premier league\ManchesterCity"
77,"Barclays Premier league\ManchesterUnited"
78,"Barclays Premier league\Middlesbrough"
79,"Barclays Premier league\Newcastle"
80,"Barclays Premier league\Portsmouth"
81,"Barclays Premier league\Stoke City"
82,"Barclays Premier league\Sunderland"
83,"Barclays Premier league\Tottenham"
84,"Barclays Premier league\West Bromewitch"
85,"Barclays Premier league\Wesham"
86,"Barclays Premier league\Wigan"
87,"Ligue 1\Auxerre"
88,"Ligue 1\Bordeaux"
89,"Ligue 1\Caen"
90,"Ligue 1\Grenoble foot 38"
91,"Ligue 1\Havre athletic club"
92,"Ligue 1\Le Mans"
93,"Ligue 1\Lille"
94,"Ligue 1\Lorient"
95,"Ligue 1\Lyon"
96,"Ligue 1\Marseille"
97,"Ligue 1\Monaco"
98,"Ligue 1\Nancy"
99,"Ligue 1\Nantes"
100,"Ligue 1\Nice"
101,"Ligue 1\PSG"
102,"Ligue 1\Rennais "
103,"Ligue 1\Saint Etienne"
104,"Ligue 1\Sochaux"
105,"Ligue 1\Toulouse"
106,"Ligue 1\Valenciennes"
107,"Serie A\Atalanta"
108,"Serie A\Bologna"
109,"Serie A\Cagliari"
110,"Serie A\Catania"
111,"Serie A\Chievo"
112,"Serie A\Fiorentina"
113,"Serie A\Genoa"
114,"Serie A\Inter"
115,"Serie A\Juventus"
116,"Serie A\Lazio"
117,"Serie A\Lecce"
118,"Serie A\Milan"
119,"Serie A\Napoli"
120,"Serie A\Palermo"
121,"Serie A\Reggina"
122,"Serie A\Roma"
123,"Serie A\Sampdoria"
124,"Serie A\Siena"
125,"Serie A\Torino"
126,"Serie A\Udinese"
127,"Eredivisie\Ado Den Haag"
128,"Eredivisie\Ajax"
129,"Eredivisie\AZ"
130,"Eredivisie\Feyenoord"
131,"Eredivisie\De Graafschap"
132,"Eredivisie\Groningen"
133,"Eredivisie\Heerenveen"
134,"Eredivisie\Heracles"
135,"Eredivisie\Breda"
136,"Eredivisie\Nijmegen"
137,"Eredivisie\PSV"
138,"Eredivisie\Roda JC"
139,"Eredivisie\Sparta"
140,"Eredivisie\Twente"
141,"Eredivisie\Utrecht"
142,"Eredivisie\Vittese"
143,"Eredivisie\Venlo"
144,"Eredivisie\Willem II"
145,"Club\Liga BBVA\Almeria"
146,"Club\Liga BBVA\Athletic"
147,"Club\Liga BBVA\Barca"
148,"Club\Liga BBVA\Betis"
149,"Club\Liga BBVA\Deportivo"
150,"Club\Liga BBVA\Espanyol"
151,"Club\Liga BBVA\Getafe"
152,"Club\Liga BBVA\Gijon"
153,"Club\Liga BBVA\Huelva"
154,"Club\Liga BBVA\Atletico"
155,"Club\Liga BBVA\Real"
156,"Club\Liga BBVA\Malaga"
157,"Club\Liga BBVA\Mallorca"
158,"Club\Liga BBVA\Numancia"
159,"Club\Liga BBVA\Osasuna"
160,"Club\Liga BBVA\Santander"
161,"Club\Liga BBVA\Sevilla"
162,"Club\Liga BBVA\Valencia"
163,"Club\Liga BBVA\Valladolid"
164,"Club\Liga BBVA\Villareal"
نه متاسفانه آپشن فايل ندارم البته داشتم پاكش كردم ولي توي تاپيك هست جستجو كني پيدا مي كني
تمام چيزهايي كه براي دانلود گذاشته شده رو از دم لازم داري همه اش رو بايد بگيرينقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
سلام ارمین جاننقل قول:
ببخسید من یه خورده هنگ کردم
من رفتم از جای که بازی رو نصب کردم به وسیله ggs فایل cv05 رو باز کردم و بعد از توی اون کدهای مربوط به اسکوربورد
که 153 و154و 155 و 161 بود رو پیدا کردم و روش کیلیک راست کردم و اکسپورت رو زدم و همه ی این ها رو توی یه فولدر دیگه سیو مردم بعد این دفعه همون فایل ها رو روش کیلیک راست کردم و ایمپوت زدم وبا اسکوربورد های که دان کردم
جایگزین کردمشون ولی دو تا از این فایل ها رو ارور داد ونذاشت که ایمپوت شن .
من همین طوری به بازی رفتم و اون قسمت هایی که قرار بو عوض بشه سفید نشون داده من حتما جایی از مراحل اشتباه کردم لطفا منو راهنمایی کنید
اون فایل ها هم توی این لینک هستش (البته ادرس اول ):
ممنون میشم اگه کمکم کنید :42:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3690503&postcount=7444
قربانتان
البته من تا حالا اسكوربورد وارد نكردم ولي تجربه ناقصم به من ميگه دليل ساپورت نكردنش مي تونه صحيح نبودن فرمت و نوع عكس اسكوربورد باشه مثلا يادم مياد وقتي مي خواستم لوگوي ليگ وارد كنم با ggs فرمت png داشتن كافي نبود مي بايستي با فتو شاپ نوع عكس رو از rgb كالر به ايندكسد كالر تغيير مي دادم تازه واسه همونم كلي دنگ و فنگ كشيدم. به هر حال من هم اطلاعاتي بيش از اين ندارم. متاسفم كه بيش از اين كاري از دستم بر نمياد
پچ انلاين بازي كردن ساكر هم بزاريد ممنون
توضیح خوبی داد جناب کراسرنقل قول:
البته من تا حالا اسكوربورد وارد نكردم ولي تجربه ناقصم به من ميگه دليل ساپورت نكردنش مي تونه صحيح نبودن فرمت و نوع عكس اسكوربورد باشه مثلا يادم مياد وقتي مي خواستم لوگوي ليگ وارد كنم با ggs فرمت png داشتن كافي نبود مي بايستي با فتو شاپ نوع عكس رو از rgb كالر به ايندكسد كالر تغيير مي دادم تازه واسه همونم كلي دنگ و فنگ كشيدم. به هر حال من هم اطلاعاتي بيش از اين ندارم. متاسفم كه بيش از اين كاري از دستم بر نمياد
البته بعضی مواقع ممکنه فایل درست وارد نشده باشن
یادمه یک پچ گرفتم که اسکور بردها درست وارد نشده بودن که خودم از اول همشون رو درست کردم
یک سوال
فایل صوتی گزارش بازی کدوم فایله؟؟؟
سلام فاشیست جاننقل قول:
اگه میشه شما منو راهنمایی کنید تا ببینیم که چی میشه .
این هم کد اسکوربرد ها :
153
154
155
161
101
61
ممنون میشم .
این کد فایل هایی هست که گرفتی؟
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز چرا با کیت سرور اسکوربورد وارد نمی کنی، خیلی راحتتره، فقط کافییه یه اسکوربرد دانلود کنی بعدش وقتی فایلهای اسکوربرد رو استخراج کنی توش دو تا پوشه است که باید در پوشه های rv0c_q.img و cv05.img کیت سرورت کپی کنی، بعدش هم برو تو بازی حالشو ببر، ضمنا اسکوربرد sky بهترین اسکوربردیه که من تا حالا دیدم.
البته rv0c_e.img و rv0c_f.img شامل میشه
با سلام خدمت kruser عزیز میخواستم بگم من از فایل cv0f.img شما که برای دانلود گذاشتید استفاده می کنم ولی حالا که میرم تو بازی و تو قسمت ستینگ گزینه دانلود رو میزنم میگه آپدیت جدید در دسترس است، آیا دانلود شود میخواستم اگه آپدیت جدیدی از فایل cv0f.img اومده و داری اگه زحمتی نیست آدرسشو برام بذار که حجمش حدود همون فایل قبلی باشه.ممنون
اتفاقاً شما شکت کاملاً اشتباست!!! :دی چون من فقط توی یک یا دو بازی نمره 7.5 گرفتم و بقیه رو همه رو 8 گرفتم و یکی رو هم 8.5!!!!!!!! :13:نقل قول:
مطمئنم که 100% یه جای کارت عیب داره. چون کیت سرور واسه ورژن 1.3 اصلاً نیومده!!!! بعد از ورژن نهایی کیت سرور که Juce برای نسخه 1.2 ساخت، گفتش که توی این مدت چندساله که مشغول کار روی پروژه کیت سرور برای انواع نسخه های بازی بوده، خیلی از زندگی و درسش عقب افتاده. برای همین دیگه روند ساخت کیت سرور رو متوقف کرد.نقل قول:
اون dll رو با خود کیت سرور هست. اصلاً ما کاری با اون نمی تونیم انجام بدیم. اون مثل یه رابط گرافیکی عمل می کنه!!! کار این مدول فعال سازی پوشه img در داخل کیت سرور هست. شما اگر نسخه 1.2 رو فعال کنی، دیگه اصلاً لازم نیست فایل های ادیت شده رو یکی یکی بری با GGSایمپورت کنی. فقط کافیه اونا رو توی این پوشه kitserver/img و وشه مربوط به فایل کپی کنی! همین و بس. :10:
منظور من از ترینر همون برنامه واسه تغییر قدرتات توی BAL بود، نه ترینر دیگه!!! چون فوتبال رو دیگه اگه بخوای با ترینر بری، دیگه میشی end جواد!!!!!! :31:
پ.ن: دارم به یه جاهایی میرسم. شاید دلیل عدم دعوتم به تیم ملی رو فهمیدم. اگر مطمدن شدم اشالم از اونجایی هست که فکرشو می کردم و بعد از رفع شدنش بیان می کنم. :8:
چه ارور میدا؟؟؟ یه عکس از ارورش بذار، لطفاً!نقل قول:
سلامنقل قول:
این کد فایل هاست که دان کردم .
ابوالفضل جان من سیوی که آپ کرده بودی بررسی کردم یک نکته خیلی جالب توش وجود داشت .اصلا شما بخشی بنام national team نداری در صورتیکه توی اولین هفته لیگ همون سال اول باید این گزینه برات فعال باشه .حالا من علتشو نمیدونم چیه که اینجوریه .به نظر من مشخصات بازیکن مورد نظرتو بده من توی کامپیوتر خودم برات یک بازیکن میسازم تا این گزینه فعال بشه بعد برات میفرستم خودت بازیها رو از همون هفته اول انجام بده .اینجوری به تیم ملی هم دعوت خواهی شد (خودم توی یک سیو دیگه تستش میکنم بعد برات میفرستم).
تمام موارد لازمه رو بنویس مثل پست, تیم ملی ,مشخصات فیزیکی بازیکن, اسم و...
ببخشید چه جوری میشه قدرت بازیکنی رو که توی بال ساختیم رو بیشتر کرد ، آیا ترینری وجود داره یا هر روش دیگه ای که بشه بازیکن رو قوی تر کرد ، آخه خیلی ضعیفه اینجوری و طول می کشه بخواد قدرت هاش بالا بیاد...
ممنون میشم اگر راهی هست اعلام کنید تا استفاده بشه
مرسی
ممنون حسین جان. خیلی لطف می کنی. من اون اویل که دعوت می شدم، بعد از دعوت شدنم این گزینه میومد. پس لطفاً یه سیو واسم بساز. فقط بساز تا خودم شروع کنم، ببینم چی میشه. مشخصاتم رو از روی همون فایل بردار.نقل قول:
اینم اصلیهاش:
قدر: 170
وزن: 65
اسم: Abolfazl
اسمی که گزارشگر میگه رو بزار Crespo
بقیه رو هم بعد میتونم تغییر بدم. فقط لطفاً سیو رو روی تاپ پلیر بزار.
بازیکنان کلاسیک و اون گزینه آخر که مربوط به ریست شدن در آینده هستش و Auto Mov رو همشو رو روی No بزار.
فرکانس نقل و انتقالات رو هم بزار روی High.
پ.ن: لطفاً فایل رو به صورت پ.خ واسم بفرست.
پ.ن: می تونی تا امشب واسم بزاری؟؟؟؟؟
تست کردنش شاید یک کم طول بکشه اما همین امشب برات میفرستم .نقل قول:
راستی ابوالفضل جان نگفتی میخای از کدوم لیگ شروع کنی ؟ اسپانیا خوبه ؟
من سیو ساختم و بخش تیم ملی هم فعال شده .الان شما توی اوساسونا هستی و مسابقات مقدماتی جام جهانی توی امریکای جنوبی داره برگزار میشه .ببین همه چیز مرتبه !
اینم سیو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای اینکه زودتر مشخص بشه که تیم ملی دعوت میشی یا نه میتونی بعضی از بازیا رو skip بزنی فقط نباید تعداد skip ها بیش از 50 درصد بازیا بشه .
اوه! راست میگی. اینو یادم رفته بود. یه لیگ 20 تیم توی League A بساز که توش این تیما باشن:نقل قول:
1- رئال مادرید
2- چلسی
3- اینترمیلان
4-اتلتیکومادرید
5- بارسلونا
6- والنسیا
7- اوساسونا
8- آث میلان
9- یوونتوس
10- آ اس رم
11- لاتزیو
12- منچستریونایتد
13- لیورپول
14- آرسنال
15- بایرن مونیخ
16- المپیک ----
17- بوخوم
18- ریورپلاته
19- آژاکس
20- بوکاجونیورز
پ.ن: یه نکته رو یادم رفته بود بپرسم. شما ورژن بازیت چنده؟ چه لیگایی داری؟؟؟ من لیگ هلند رو ندارم و به جاش لیگ آلمانه و تیمای مهم لیگ هلند به Other Leagueمنتقل شدن. من از پچ Gaming استفاده می کنم. چون تیمامون باید یکی باشه، واسه همین می گم!!!!!1 :10:
آدرس كه مال رپيد شير بود توي همين تاپيك گذاشتم جستجو كني پيدا مي كني لينك رپيدشير بود و اون رو هم از يه سايت كره اي گير آوردمنقل قول:
ويرايش...
ابولفضل جان فكر كنم فهميدم چرا به آرژانتين دعوت نميشي احتمالا مليت آرژانتيني كه بر ميداري تيمش رو از بازي حذف كردن و يك تيم ديگه رو ويرايش كردن. نميدونم منظورمو تونستم برسونم يا نه مثلا شما اگه مليت عراقي برداريد به تيم ملي دعوت نميشيد ويرايشي كه شده بازي شما فكر مي كنم اين مسئله بوجود اومده حتي دوستمون گفت سيو شما بخش National نداره زماني شما توي BAL بخش National نداريد كه مليت هايي برداريد كه توي بازي تيم ندارند واقعا شما به جاي پچ گيمينگ اگزس از پچي كه من ساختم استفاده مي كرديد مشكلات Spoil شدن بازي رو نداشتيد پچ من بازي رو اورجينال نگه مي داره و اسپويل نمي كنه
منم از gamingaccess استفاده میکنم و ورژن 1.2 .این سیو که گذاشتم یک نگاه بهش بنداز ببین بخش تیم ملی هم برات فعاله اگه فعال بود بگو تا دوباره با این تیمایی که گفته شروع کنم . اگه بخش national team فعال بود شک نکن همه چیز مرتبه .در ضمن من اسم لیگهارو عوض کردم و لیگ A ندارم این 20 تا تیمو باید به کدوم لیگ منتقل کنم ؟تیم 16 المپیک ل ی و ن ه یا المپیک مارسی یا ..
یه نکته هم هستش، من وقتی یه سیو رو می ازم با برنامه PRO EVO Editing Studio 2009 و PesLegend قدرتهام و پستام رو تغییر میدم و اونا رو اضاف می کنم.
سلامنقل قول:
تائید میشه من هم متوجه این موضوع شدم ولی دیر شد نتونستم که زود تر از این بهتون خبر بدم .
بعد من الان توی اخرای فصل هستم یه 4 5 بازی مونده تا فینال رو انجام بدم می خوام ببینم که توی فصل اینده به تیم ملی دعوت میشم وایا این گزینه ظا هر میشه یا نه ؟
در ضمن شاید علت این کار بدونم یه چند روز دیگه نتیجه رو بهتون می گم .
موفق باشید:40:
قربانتان:27::27::27:
__________________________________ خارج از مطلب
اخ جون یه ستاره هم گرفتیم ودرجه مون هم بالاتر رفت .:39::39::39::39::39::39::25::25::25::26::26::26:: 26::26::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
آره فعاله. شما وقتی balرو فعال می کنی 4 تا لیگ داری. واسه من لیگ اولی رو انتخاب کن و این تیما رو توی اون لیگ بزار. منظورم اون لیگه. مر30نقل قول:
سلام ابوالفضل جاننقل قول:
هیچ مشکلی نیست دوست عزیز این چیزی عادی هستش .
سلام ارمین جاننقل قول:
نه دوست عزیز فکر نکنم به خاطر این باشه چون من یه سیو دارم که توش تیم ملی که انتخاب کردم ارزانتین هستش واون بخش هم وجود داره .
قربانتان :40:
با تیمایی که گفتی سیو ساختم . الان بازیکن رم هستی . ببین همه چیز درسته !تیم 16 المپیک ل ی و ن هستش یا المپیک مارسی؟من ل ی و ن رو انتخاب کردم.
اینم سیو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حسین جان. خیلی لطف کردی.
آرمین، من فایل ادیتم توسط حسن قهرمانی (که قبلاً مفل توضیح داده بودم!) دیتا بیسی ادیت شده و تیمهایی که در بازی به صورت مخفی هستن آزاد شدن. مثل عراق، و .... . یعنی چندتیم آسیایی و چندتیم افریقایی.
من براي فصل اول چلسي رو برداشتم.
از همون ليگ a شروع كردم.
ولي در اقدامي عجيب بازيهاي جام حذفي رو خود كامپيوتر انجام ميداد!!!
يعني مثل بقيه تيمها فقط نتايج رو مينوشت!!! كه البته نيمه نهايي هم حذف شدم!!
جالبه پس مطمئنا راهي هست كه بشه ورزشگاه استمفورد بريج رو هم داخل بازي ظاهر كرد چون به صورت مخفي وجود داره. تيمهاي آسيايي توي بازي مخفيانه هستند كاش ي دونستم چه جوري ظاهر ميشن خيلي باحال ميشن در به در دنبال اين ترفند هستمنقل قول:
سلام حسین جان. من به کلی یادم رفته بود. من باید دوتا از فایلای اصلی خودمو میدادم تا شما از طریق اینا فایل bal رو بسازی. بیا، اینم دوتا فایل:
شما این دوتا رو جایگزین فایلای اصلی خودت کن و اونوقت یه سیو bal با اون تیمایی که لیست کرده بودم، بساز. ممنون. شرمندم بخدا.
پ.ن: بک آپ از فایلای خودت یادت نره تا بعد برگردونیشون.
من که گفتم، این آقای قهرمانی یکی از همکاران Juce بوده و هستن. کلاً خیلی کارش درسته. می خوای فایل مربوط به باز شدن این تیما رو واست بزارم؟؟؟نقل قول:
پ.ن: حسین جان، اگه همین امشب اینو به دستم برسونی خیلی لطف کردی و بر سرم منت نهادی :دی
آره 100% ولي كاش بتوني جيگر آلاتشو دراري ببيني چه جوري اين كار رو كرده بد جوري موندم تو خماريشنقل قول:
شرمنده، پستم تکرار شده بود!!!!!!!!
دوستان، دوستان. مشکلم حل شد. اشکال سر همین فایل بود که دستور دیتا هک شده بود و اون تیمای ملی آزاد شده بود!!!!!!
پ.ن: حسین جان، دیگه لازم نیست بری. من مشکلم کامل حل شد و از همون اول گزینه مربوط به تیم ملی واسم اومده.
پ.ن2: بفرما آقا آرمین. اینم لینک مربوط به هک این دستور:
پ.ن3: اینم تاپیک مربوط به توضیحات استمفورد بریج که اصلاً وجود نداره و فقط اسمشه!!!کد:http://www.persianpes.com/forums/showthread.php?tid=510
منبع:کد:http://www.persianpes.com/forums/showthread.php?tid=620
کد:www.PersianPES.com