هه هه
تو تاپیک صبانت گفتم که سرعت سرویسهای صبانت تو تبریز خیلی بالاس
همه شروع کردن به مسخره کردن:16::16::16:
اینا واقعا تو حسرت یه سرعت 50 تایی موندن هااااااااااااااااااااا:41::41::41:
Printable View
هه هه
تو تاپیک صبانت گفتم که سرعت سرویسهای صبانت تو تبریز خیلی بالاس
همه شروع کردن به مسخره کردن:16::16::16:
اینا واقعا تو حسرت یه سرعت 50 تایی موندن هااااااااااااااااااااا:41::41::41:
نقل قول:غم حال دردمندان نه عجب گرت نباشد *** كه چنين نرفته باشد همه عمر بر تو حالي
داري با صبا حال ميكني خبر از حال بقيه نداري كه چقدر دارن حسرت ميكشن:31:
راستي اين چه وضعيه؟ يه خورده آرومتر ، زدي همه شونو لت و پار كردي:31:
منم رفتم يه گوشمالي مختصر و مودبانه بهشون دادم تا ديگه به حسين آقاي ما!!! بي احترامي نكننکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6216220&postcount=3122
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6216230&postcount=3123
آقایونی که میگن سرعت همارا کلاسیک فرقی نکرده جرا فرق کرده شبها سرعت دانلود معمولا 45 کیلوبایت بود ولی خوشبختانه امشب هم 110 کیلوبایته کاش اینجوری بمونه.
---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
اونایی که کلاسیک ماکسنت هم استفاده میکنن هم یه تست بزارند ببینیم سرعت شبانشون چنده!
شما روزا سرعتت چقدره؟نقل قول:
بچه ها بیایین تاپیک صبانت ببینین چه میسوزن:27:
بلی دیشب من هم تست کردم سرعت 110 بود انگار همارا هم یه تکونی خورده! قبلا سرعت بیشتر از 45 نمیشد
شانس منو حال میکنین؟!! من واسه لپ تاپم تنظیم کردم که وقتی توی شارژ باشه، تا وقتی که من نگفتم خاموش (sleep) نشه. ولی اگه توی شارژ نباشه، بعد از نیم ساعت خاموش شه. شب که من گذاشته بودم دانلود، سیم شارژر در اومده بود و بعد از نیم ساعت لپ تاپ خاموش شده بود. صبح حتی یه آهنگ هم دانلود نشده بود! :41::19::18:
سلام گوزل منیم دونینن بوگون کی سرعتیم فرقی یوخی دی. شبانه=روزانه 110 kbyte/s:31:نقل قول:
کم آوردن پستهامو حذف کردن:31:
دوستان من امروز بعد کلی فکر کردن( :31:) سرویس کلاسیک مکس نت رو وصل کردم، وقتی میرم رو سایت میزان کارکردم رو ببینم user و password میخواد! باید زنگ بزنم شرکت بهم بگن؟
در ضمن لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید که بگه کامپیوتر دقیقا چند مگ از اینترنت استفاده کرده ( کارکرد دقیق همه چی مثل آپدیت آنتی ویروس و ویندوز و دانلود و آپلود و ....) ممنون میشم. :11:
اینجا کسی شاتل 256-1024 نداره؟
میخوام بدونم سرعتش شبا چقدره؟
احسان جان یور و پسورد همون شماره تلفنتون هست . یوزرنیم با کدشهر و پسورد فقط تلفن
راستی یه اطلاعات دقیقی از پینگ و سرعت دانلودت بزار . ممنون میشم
بچه ها اینم همون تست سرعتی که گفته بودم . همه ی سرور هاش تو ایرانه . عملا از تست سرعت این سایت میشه به عنوان مدرک تو شکایات استفاده کرد :[PHP]http://matma.ir/[/PHP]
سلام دوستان دیروز سرویس سه ماهه همارام تموم شده ودنبال یه سرویس باصرفه نامحدود میگردم رفتم همارا 3 ماهه نامحدود بگیرم گفتن سرعتش یک پنجمه سرعت دانلود محدوده یعنی حدود 15 باقیمت 39 هزار تومن واسه 3 ماه حالا چی پیشنهاد میکنید؟
عادت میکنینقل قول:
پنج شنبه شب گذشته که دانلود تا 10 رایگان هست کلی صف دانلود گذاشتم
جمعه دیدم 500 مگ بیشتر دان نشده
بعد چک کردم دیدم فضای هارد پر شده بود
موقع وارد کردن یوزر و پسورد دقت کن کیبورد رو فارسی نباشهنقل قول:
دوست عزیز نامحدود به درد نمیخورهنقل قول:
سالها با این نامحدود ساختم
حیف عمرم که با این نامحدود صرف شده
البته محدود هم میگرفتم بعضی وقتها
ولی نامحدود به ددر نمیخوره
وقتی سرعت دانلود میشه 15 یا 18 به چه دردی میخوره ؟
به قول یکی از دوستان شبانه روز بزاری دانلود 1 گیگ دانلود نمیشه
در حالی که در سرویسهای محدود میتونی 1.5 تا 3 گیگ دانود کنی
الان رسانت 3 ماهه 5 گیگ را میده 21500
همارا خودش بد نمیده
سه ماهه 6 گیگ 29500
اما پینگ همارا افتضاحه از من میشنوی عوض کن isp را
واسه چی میخوای نامحدود بگیری؟نقل قول:
بیشترین سرعت واسه نامحدود رو ماکس میده با سرعت 35
با یه حساب سرانگشتی میفهمی که اگه 24 ساعته دانلود کنی و در بهترین شرایط میتونی فقط 3 گیگ دانلود کنی تازه مصرف برق و استهلاک کامپیوتر هم هست و اگه لپ تاپ هم باشه دیگه بدتر
در حالی که من هر شب فقط تو 6 ساعت رایگان 2.5 گیگ دانلود میکنم
حالا ببین کدوم باصرفه تره؟
امروز صبح بعد از اینکه ثبت نام کردم و پول رو ریختم به حساب گفتن تا عصر وصل میشه ، عصر مودم رو بردم برام کانفیگ کنن گفتن شاید تا 5 روز دیگه وصل نشه!!!! زنگ زدم خود مکس نت تبریز گفتن حداکثر تا 48 ساعت باید وصل بشه! نمی دونم کی راست میگه کی دروغ! :41:نقل قول:
احسان جان یور و پسورد همون شماره تلفنتون هست . یوزرنیم با کدشهر و پسورد فقط تلفن
راستی یه اطلاعات دقیقی از پینگ و سرعت دانلودت بزار . ممنون میشم
راستی برای اینکه بار اول وصل بشم بعد از کانفیگ مودم باید چیکار کنم!؟ یوزر پسورد میخواد؟
اگه تو تست های دوستان دقت میکردی میدیدی که پینگ همارا دور و بر 200 هستنقل قول:
پینگ همارا افتضاحه
اگه مثله من بازی انلاین می کنی و وب گردی زیاد میکنی و کلا با اینترنت روز ها سر رو کار زیاد داری نامحدود خوبهنقل قول:
الان نامحدود128 ماکس نت سرعت دانلودش متوسط 30 کیلو بایت هست
با تشکر از همه دوستایی که منو تو تاپیک صبانت پشتیبانی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تا حالا اکانت مکس نت رو به صورت آنلاین تمدید کرده ؟ چقدر طول میکشه ردیفش کنن ؟
نقل قول:
حسين جان، جالب اينجاست كه حالا يقه منو چسبيدن و ول نميكنن :31:
عجب تاپيكيه تاپيك صبانت، پر از پاچه گيره :31:
يه كلمه حرف ميزني 50 نفر ميريزن رو سرت و عقده گشايي ميكنن :31:
تاپيك صبا جون ميده واسه دعوا كردن، حسين ميگم هر شب برو 3-2 تا تست خفن از دانلود و پينگت بذار اونجا تا بيشتر از قبل آتيش بگيرن چون بهت بي احترامي كردن ميگم اينكارو بكني وگرنه من اهل آزار دادن كسي نيستم ولي اونا حقشونه كه بسوزن از ته :31:
من به جز سال پیش اولین وقتی که برا ورود به مکس رفتم نمایندگی و از بچه ها پرسیدم چی ببرم و گفتن خودکار و مایه تیله تا حالا تو نمایندگی تمدید نکردم . وقت اداری همون روز یا فرداش . اگه زنگ بزنی تو وقت اداری بگی من آنلاین تمدید کردم اونو بزنید :31: چند دقیقه بعدش تموم .:11:نقل قول:
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
داداش کمک لازمه بیاییم . :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
راستی فعلا من دارم می سوزم با این مصرفم .
داداش نبودی ببینی چه گرد و خاکی کرده بودم:31:نقل قول:
ولی عجب حال داد:26:
حالا راستی 2 مگ صبا سرعتش 5 مگ میشه ؟:42:
بچه ها یه سوال
چطوری میتونم دانلود تورنت رو بذارم شبا دانلود کنه؟
پيام تو منو ياد بچه گي هام انداختي! حرفاتو زدي بعد كاري كردي پستاشون حذف بشه و نتونن زر زيادي بزنن :31:نقل قول:
من بچه كه بودم با گنده تر از خودم مثلا 3-2 سال بزرگتر از خودم دعوا ميكردم.
چون زورم نميرسيد يه ستگ گنده ميزدم بهشون بعد در ميرفتم. ميدونم حركت خيلي ضايعي بود ولي در تمام طول بچه گي هام 1بار هم كتك نخوردم و در عوض نزديك به 20 نفرو ناك اوت كردم.
اونايي كه همسن خودم بودن تنها كاري ميتونستن بكنن اينه كه بيان در خونه مون كه پدرم ردشون ميكرد ميرفتن و اونايي كه بزرگتر بودن چون ضايع ميشدن صداشون در نميومد :31:
تو دعوا اگه 10 تا راه پيش رو داشته باشي 9 تاش فراره
زرنگ اونه كه بزنه ولي نخوره، حالا هرطور كه بشه مهم نيست فقط بزنه و نخوره :31:
سايت اسپيد تست يكي از isp هاي تركيه
کد:http://hiztesti.ttnet.com.tr
اول سرعتتون رو انتخاب كنيد بعد سرور
تعرفه هاي Kocnet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاي TTNET بزرگترين isp تركيه
حیف شد چون من خودم صبح ها سر کارم نمیتونم بیامنقل قول:
ولی خیلی ممنونم که در غیاب من ادبشون کردید
حالا هم من تو این پست اخری که اونجا دادم بازم حالشون گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
واقعا سرعت رو واقعی نشون داد
دوباره تست بدین ببینمنقل قول:
چطوره ؟نقل قول:
تستهاش خوبند ؟
من کاری نکردم که پستها حذف بشه شاید اونا جوابی نداشتن حذفش کردننقل قول:
آخه پست آخری تیر خلاص بود که بدجوری منتظر جوابشون بودم
فایل تورنت یده اینجا مستقیم کنه بعد حالش ببرنقل قول:
کد:http://www. torrific.com
مال من مخابراته خود همارا رو میگمنقل قول:
دوباره تست بدین ببینم
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
یه چند بار لینک دادم نشده حالا یه بار دیگه تست میکنمنقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
این شد سرعت واقعی
1.04
0.36
لینک تورنت باید مستقیم باشه بهترین کار اینه که خودت تورنت دانلود کنی بعد آپلودش کنی آپلودفا که رایگان هست بعد لینک مسقیم بده این سایته بعد اینکه اینم مستقیم کرد فایلت رو واست ایمیل میفرسته بعد لینک دانلود از اون بگیر بده ریموت اپلود اپلودفا بعد از اونجا راحت دانلود کن :11:نقل قول:
چون دانلود مستقیم از این سایت زیاد باحال نیست سرعتش کمه
این قسمت رو زیاد سر در نیاوردم:31:نقل قول:
آخه تا حالا از تورنت دانلود نکردم و چند تا فایل مهم هم میخوام که هیچ جا جز تورنت پیدا نکردم
وقتی می خوای از تورنت دانلود کنی 1 فایل بهت میده که چند کیلو بایت حجمشه که شامل ادرس سرور فایل ها و اینجور چیزاس اونو دانلود کن داخل کامپیوترت بعد آپلود کن تو اپلودفا و باقی ماجرا............:10:نقل قول:
سایت خوبیه مال من که دقیق نشون میدهکد:Average Receive Rate :1.77 Mb/s
Maximum Receive Rate :1.87 Mb/s
Average Send Rate :422.52 Kb/s
Maximum Send Rate :432.6 Kb/s
Forced Idle Time Percent :1.0%
Max Sustainable Connections :100.0
Max. RTT / Latency :45.0 ms
Average RTT / Latency :39.4 ms
کد:http://89.165.0.5/ITC_Speed.html
واسه من كه دقيق اندازه گرفتنقل قول:
سلام
دوستان الان بین شاتل و صبانت و همارا کدوم سرویس خوبی میده مخصوصا شبانش.
من اول صبانت داشتم که مثل لپ لپ بود یه چند ماهی سرویس 128 من 1 مگ سرعت میداد یه چند ماهی هم در حد دایال آپ هم نبود.
شاتل سرعتش همیشه پایدار بود با پشتیبانی عالی. اون زمون اکو 512 داشتم اما الان شنیدم شاتل وضعش خرابه و شبانش هم افتضاح. تا ساعت 3 سرعت صفر و ...
همارا تا حالا نداشتم.
برای تابستون میخوام بگیرم تخفیف ویژه تابستون دارن؟ قیمتها پطوره؟ مصرف ماهانم هم 2 تا 3 گیگه.