سلام امین جان
در چارت در سربرگ پیش نیاز ، جلو درس نوشته که هم زمان می تونی درس رو با یک درس دیگه برداری . که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر درس امار در علوم اجتماعی هست.
اگر من کاربر کامپیوتر رو قبول بشم ولی امار رو که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر بوده ، بیفتم . در سکاربرد پاس شده و نیاز نیست دیگه برش دارم؟
اخه این ترم تازه می خوام امار در علوم اجتماعی رو بردارم. اگر در حذف و اضافه ارائه بشه و وقتی امار رو بردارم می تونم در کنارش کاربرد کامپیوتر رو بردارم .
چون کاربرد کامپیوتر به امار در علوم اجتماعی احتیاج داره.
X : امار در علوم اجتماعی
Y : کاربرد کامپیوتر در علوم اجتماعی:n02:
امروز به کارشناس رشته صحبت کردم و گفت امار در این ترم ارائه نمیشه ولی برای فارغ التحصیلان به صورت محدود موقع حذف و اضافه ارائه میشه ولی خودخوان هست. گاومون زاییدس :دی
ولی تیری در تاریکی هست . برای بدست اوردن بعضی چیزو باید چیزوایی رو از دست داد.:n02:
در اوج ناباوری : امار در علوم اجتماعی الان ارائه شده :n19:ولی ما ریاضی رو استاد بهمون نمره میده خراب می کنیم چه برسه به اینکه بخواهیم خودخوان بخونیم:n02: خفن جون خودم ریسکه:n09::n28: فقط امتحان امار با کاربرد کامپیوتر در یک روز هست ولی بیخیال ، تونستم در کنار امار روش تحقیق نظری رو بردارم و در کنار روش تحقیق نظری . جامعه شناسی روستایی رو بردارم.. چه شیر تو شیری شده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]