دو مگ باید حدودا 250 دانلود کنه.نقل قول:
برای من داون استریم روی 4095 بسته شده، مال شما چنده؟
من شاتل داشتم 512، روزانه 2 مگ بود شبانه به زور به 10 کیلو بایت میرسید، اینترنت گردی هم نمیشد کرد باهاش.
الان این خیلی خوبه :دی
Printable View
دو مگ باید حدودا 250 دانلود کنه.نقل قول:
برای من داون استریم روی 4095 بسته شده، مال شما چنده؟
من شاتل داشتم 512، روزانه 2 مگ بود شبانه به زور به 10 کیلو بایت میرسید، اینترنت گردی هم نمیشد کرد باهاش.
الان این خیلی خوبه :دی
آسیاتک منطقه تا منطقه خیلی فرق داره. بهتره قبل از خرید سرویس، مال یکی رو تست کنی.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان از پارس آنلاین سرویس دارم 256 20گیگ ولی اصلا راضی نیستم روزا که سرعتش بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هست البته سرعت دانلود ... شبا هم بین 4 تا 10 کیلوبایت! یعنی افتضاح ! یکی دو ماه پیش هم شبا حد اقل 30 بود روزا هم 150 الان هم هر چی زنگ میزنم میپیچونن و میگن شبا زیاد از مرکز شما دانلود میشه و قابل حل نیست!
اینجور هم که میبینم انگار اسیا تک سرعت و قیمتاش خوبه میخوام تغییر بدم به اینجا و حالا سوال من اینه که به نظرتون سرویس 2 مگ 10 گیگی رو بخرم یا چابک نامحدود بیکران برنزی و یا چابک 20 گیگ رو؟
راستی من از تبریز هستم و مرکز آزادی میخواستم ببینم کسی از این مرکز آسیاتک داره که ببینیم سرعتش چه طوره و راضی هست و از بین این سه گزینه کدومش خوبه و هر کدوم از این سرویس ها چه قدر سرعت میدن به آدم...
با تشکر
نقل قول:
سرویسای برنزی آشغالن:sq_11:
سرعتشون واقعیه : 521-64 128-16 1 مگ -128
عزیز من خیلی از شرکتا سرویس های برنزی رو که اشتراکی هستن با سرعت دایل آپ ارائه میدن. به نظر من که 512 نامحدود برنزی که من الان دارم به قیمت 22000 تومن واقعا به صرفه هست... البته احتمال میدم تو دزفول تنها ایجوری باشه.نقل قول:
واقعاً اگه سرویسهای برنزی سرعت بین 54-64 بده در شبانه روز فوق العادست.... .
فقط یه نکته اونم پینگ سرویسها خویه؟ سرعت باز شدن صفحات.... و اینکه قطع و وصلی داره در شبانه روز؟
میتونین بگین در طول روز و شب سرعت دانلود سرویس دو مگ چند میشه؟
تو صفحات قبل دیدم نوشتین تو شب 180 میده
آیا این حقیقت داره؟
اگر اینطور باشه فکر کنم تو شب دو گیگ به بالا بشه دانلود کرد مخصوصا از ساعت 6 تا 9 صبح که سرعتا میره بالا!
من از شنبه 2 مگ تمدید کردم شبا 3 گیگ دانلود میکنم ولی دیشب قاطی بود صبح پاشدم دیدم 600 مگ بیشتر دانلود نکرده بود ولی 4 شب قبلی هر شب 3 گیگ دانلود کرده بودمنقل قول:
سلام و صبح بخیر به همه دوستان اسیا تک.
من به تازگی میخوام سرویس دهنده ام رو تغییر بدم و تعریف زیادی از اسیا تک شنیده ام. می خواستم دوستانی که دارن سرویسهاش چطوریه ؟پشتیبای ؟ در کل راضی هستید ؟یا نه؟
من اگه بخوام سرویس بگیرم بالاترین و پر سرعتترین سرویس رو می خوام .هر ماه حدود 20 تا 15 گیگ دارم دانلود دارم ! چه طرحی بگیرم که به نفعم باشه .هزینه اش زیاد مهم نیست؟
شهرمون هم مشهد است؟
15 تا 20 گیگ دانلود؟!نقل قول:
این که توقع خیلی زیادی نیست و تقریباً اکثر سرویسهای اسیاتک و همینطور باقی ISP ها براوردش میکنن...
یه مگ اسیا تک میتونه سرعت خوبی باشه برای شما...
سلام به همه دوستان
یه مدتی بود کنجکاو شدم ببینم برنز نامحدود سرعتشون چنده قیمتشون هم بیشتر ادمو وسوسه میکنه بلاخره امروز دلو به دریا زدمو برنز نامحدود چلچله شارژ کردم و اینم سرعت دانلود با ای دی امه :sq_14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال !
آسیا تک بابت رانژه کردن خط پول میگیره؟
خوزستان 8000 تومن میگیرن بقیه جاها رو خبر ندارمنقل قول:
عجیبه واقعاًنقل قول:
من فرم انلاین ثبت نام رو میخواستم پر کنم دو تا گزینه داشت :
1- نصب حضوری 15000 تومن
2-نصب تلفنی 10000 تومن
حتماً هم باید یکی انتخاب میشد!!
من اصلاً بلد خودم نصب کنم این دیگه چه پولی مخوان بگیرن؟؟
سلام
الان از شاتل سرویس میگیرم اما اگه در ساعات دانلود رایگان زیاد دانلود کنی (نهایتاً 20 گیگ) دیگه نمیتونی دانلود رایگان داشته باشی سرعت ساعات رایگانت میاد روی 8kb
میخواستم بدونم آسیاتک اینجوری نیست؟مثلا همین سرویس چلچله برنزی که دوستمون گرفته خیلی خوبه ، اما مثل 512 مخابرات کاملا نامحدود یا نه؟ سرویسهای دیگه چطور ؟ دانلود رایگانش خوبه از نظر سرعت و دانلود زیاد ؟
نقل قول:
کسی راه حلی نداره؟
حتماً باید موقع ثبت نام انلاین این 10000 تومن پول اضافی رو داد؟
نقل قول:
آره داداش من از نمایندگی شهرمون گرفتم خودمم کانفیگ کردم ولی باز 10 تومنو گرفتن ...
دیشب دانلود شبانه کردم برای اولین بار. دقیقا ۳ گیگ دانلود شد که نزدیک صوب فهمیدم اگه چنتا لینک همزمان بذاریم در مجموع سرعت دانلود بیشتر میشه. پس حدودا میشه ۳.۵ گیگ دانلود کرد.
نکته منفی هم از آسیاتک پینگ افتضاحشه، الان با سرور ایران پینگم ۷۰۰ عه :|
برای بازی اصلا خوب نیست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام من سرویس آزمایشی آسیا تک 3 ماهه 1 گیگ ترافیک 5 تومن بدون حق رانژه
خاستم بدونم کدوم سرویس 128 آسیا دانلود رایگان داره میخام بهد اتمام گیگم تغییر سرویس بدم شدنیه دیگه؟
دوست من سرعت بین 65 میچرخه نوسان زیاد داره یه اسپید تست بزاری بهتره?
تمام سویسایی که ماهیانه 5 گیگ ترافیک دارن شبانه مفتی دارننقل قول:
بله تغییر سرویس همیشه میشه انجام داد
crm.asiatech.com
Quicktask رو انتخاب کن
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
نقل قول:
یکی از دوستان اگه میتونه راهنمایی کنه لطفا
نقل قول:نقل قول:
ممنون دوست خوبم...
در این مورد خود من هم الان (ساعت 10:30 شب) زنگ زدم پرسیدم در مورد شرایط فروش
(نگید نصفه شبی چرا حالا.... خوب میخواستم ببینم اصلاً کسی گوشی برمیداره شبا یا مثل نوین نت تزینیه شماره ها!)
بله اون 10 تومن(حداقل) حق رانژه هست و میگیرن (ولی من تا حالا 5000 دیده بودم حداکثر ...یکم زیاد میگیرن!)
در مورد خالی بودن پورت هم که یکی دیگه از دوستان پرسید گجواب دادند که حرف نمایندگی در شهر مربوطه درسته و سایت اطلاعاتش ممکنه درست نباشه!(همینی که سایت میگه پورت هست میتونید ثبت نام کنید)
دوستان اینترنت من یه جوری شده. انگار سرعت زوری داره از توی کابل عبور میکنه.
موقع دانلود سرعت میشه 200 دو ثانیه استوپ میمونه سرعت کم میشه دوباره همین روال تکرار میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون
عادیه عزیزمنقل قول:
ماله منم همین الان که نگا میکنم چراغش خاموشه
روزه چارمم هست گرفتمش!!!
شانس اوردم یه ماهه گرفتم
فک کنم بعد این چند سال شرکت عوض کردن دیگه برم طرف وایمکس
خداییش تو این چار روزه همش قطع بوده!!!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
نقل قول:
ما کلا از اینترنت شانس نیوردیم.
شاتل که دانلود شبانش ترکیده،
اینم که کلا ترکیده،
وایمکس هم از ایرانسل دارم مودمش رو گذاشتم برای دکور اتاق، از ساعت 6 به بعد کلا تعطیل میشه.
پشتیبانی آسیاتک هم که فقط منتظره بگی "باشه" زرت گوشی رو میزاره.
مثلا اینترنت 1 به 1 عه، ظاهرا بیست نفر بهش وصل شدن دارن استفاده میکنن.
:sq_11:
سلام به دوستان
من میخوام تو تبریز سرویس نامحدود 256 آسیا تک بگیرم . میخواستم بپرسم سرعتش دانلودش متوسط چقدر هستش ؟ برنزی و طلائی. 512 چطور ؟!
سلام
سرعت سرویس 2مگ نامحدود بیکران برنزی تقریبا بین چقدره؟
کسی هست اینجا تجربه این سرویس رو داشته باشه؟
سلام.قبلا از راهنمایی دوستان تشکر میکنم.
دوستان من به تازگی میحوام بیام اسیا تک تعریف زیادی شنیدم.فقط چند سوال برام مطرح میشه که راهنمایی شما رو می خوام:
1-بهترین طرح اسایا تک چی میتونه باشه:من تو سرویس دهنده قبلی ام دانلود رایگان نداشتم ولی الان می خوام استفاده کنم؟
2-سرعت خیلی برام مهم است و البته پشتیبانی:خودم علاقه دارم 2 مگ بگیرم (که به قول خودشان (شرکت )میگن در طول روز تا 4 مگ بازه) حالا با توجه به این شرایط چه طرحی مناسبه؟سرویس بالا یا سرویس های معمولی (هزینه زیاد برام مهم نیست)
4-هر طرحی که میگید؟سرعت دانلود روز و شب اون چقدره؟
3-دوستان در شهر مشهد چه تجربه ای داشتند؟
5-قیمتهای اسیا تک رو که با شاتل و صبا بررسی کردم دیدم کم ارزونتر هست!به نظرتون اسیا تک گزینه خوبی میتونه باشه؟
دوستان سلام
من می خوام یه اشتراک اینترنت پرسرعت بگیرم
ساکن تهرانم(نواب)
از اینترنت واسه دانلود خیلی زیاد استفاده می کنم
می خواستم بدونم آسیاتک اینترنت شبانه رایگانش خوبه؟
سرعتش چی؟(احتیاج به سرعت بالا دارم)
راهنماییم کنید ممنون میشم
من 512 برنزی دارم، سرعت دانلودم 70 هست... بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
اول بگرد تو منطقتون ببین کسی آسیاتک داره؟ اگر تو منطقه ای دانلود شبانه خوب بود، برنزی هم سرویس واقعی میده.
سرعت 256 نامجدود ماهی 15 ت 32 کیلو هست ؟نوسان داره
سلامنقل قول:
شما با این سرویس ماهی چند گیگ دانلود میکنی ؟ میخوام بیام از آسیاتک بگیرم ،
الان از شاتل دارم ، اما اگه بیشتر از 30 گیگ دانلود بکنی سرعتت میاد روی 8kb . میخواستم ببینم 512 برنزی آسیاتک مثل 512 مخابراته؟همچین محدودیتی نداره مثل شاتل؟
یکی بگه 256 نامحدود امکان داره سرعتش بلای 32 هم باشه اگه اوکی 1 ماهه 256 شارژ کنم؟
منم شاتلی بودم ولی محدود نشدم نمیدونم ولی شاید شاتل برام بهتر بود با 128 شبانه 65 بود و روزا 256 با خط تست آسا تک 70--100 هست نمیدونم برا من اینطوره ولی من از محدود شدن اسیا خبر ندارم ولی فک نکنم همچنین برنامه داشته باشه مثل شوتل
آقا توصیه شدید میشه مودمتونو رو BRIDGE بزارید من حس میکنم قطعیم کم تر شده ...
درود.
دوستان آسیا تکی ؛ یه پرسش داشتم ازتون ؛ سرویس های روزانه رو شرکت معمولا روی چه سرعتی میبنده؟
شبانه چطوره ؟
از من میشنوی از این شرکت دروغ گو و دزد اشتراک نگیر که پشیمون میشی من فهمیدم شرکتی به بی دروپیکری اسیاتک وجود ندارهنقل قول:
ببین چیه که من بعد از یک هفته اشتراکم دارم سرویسم و جمع میکنم حالا خود دانی عزیز
چند روز اول که سرویس رو گرفته بودم اصلا راضی نبودم نوسان شدید داشت بعد از کلی سرو کله زدن با پشتیبانی فهمیدم که سیم تلفنی که به مودم وصل شده اتصالی داشته :دی
حالا سرعت واقعا خوبه و شبانه هم محدود نمیشم اصلا.
من از سرویسم راضیم الان. تنها مشکل همون پینگه بالاست نسبت به شرکتای دیگه.
اینم یه تصویر از دانلود دیشبم که تقریبا هر شب 4 گیگ دانلود میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس کیمیا.
والا فعلا نمیخوام بیام ؛ خواستم یه برآیند کلی داشته باشم از آلترناتیو ها که اگر خواستم نت رو عوض کنم ؛ بدونم باید کجا برم. :) :دینقل قول:
میشه بپرسم برای چی ناراضی هستید شما ؟
من که سرویسم رو از این شرکت قطع کردم خدایش راحت شدم پشتیبانیشون که به هیچ وجه چیزی حالیشون نیست یعنی وقتی میاید از این شرکت دزد سرویس میگیرید باید قید پشتیبانی کلا بزنید توی این مدتی که بودم بارها سر هر مشکلی و ... باهاشون تماس گرفتم فقط با دروغگویی و ... میپیچون نمیدونم اینها رو از تو تیمارستان جمع کردن یا اینجوری آموزش دیدن ...
الانم هزینه یک دوره ازم خوردن و 20 روز هر وقت زنگ میزنم هر روز یه بهانه درمیارن سر پس دادنش
طی تستهایی که کردم متوجه شدم به ازای هر یک گیگ مصرفی 200 الی 300 مگ از تون میدزدن
با این همه بدیها برای کسانی که دانلود زیاد دارن شاید کمی خوب باشه چون فعلا مثل بعضی جاها محدودت تون نمیکنن مناسب ترین سرویس هم 2 مگ با حجم 5 گیگ هست میانگین 115 -100 گیگ دان تو ماه بهتون میده بغیر این بقیه سریسهای محدودش اصلا بدرد نمیخوره و نمیصرفه