این خطا رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان عزیز من یخ مشکلی دارم
خیلی هم عجله ای هستش ممنون می شم کمکم کنید
مشکل من تو کنفرانس صوتی
می خوام به صورت هم زمان چت صوتی بزاریم 3 یا 4 نفری به تونیم هم زمان صحبت کنیم خیلی تلاش کردم ولی نشد
کنفرانس صوتی یاهو که پیغام خطا می دهerror می ده نمی دونم چرا؟؟؟
برنامه nimbuzz رو هم هر چی گشتم توش گذینه ای برای کنفرانس صوتی پیدا نکردم
برنامه oovoo هم همینطور
skype رو فقط گذینه اش رو پیدا کردم که انم همش قطع می شه یا اصلا online نمی شه یا دوستم پیدام نمی کنه خلاصه داغونه....
واقعا دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
خب شما برای این کار در یاهو مسنجر شما باید محیط کنفرانس ایجاد کنید ! برای این کار وارد یاهو مسنجر بشید . در قسمت Actions گزینه Invite to Conferense انتخاب کنید . حالا در این قسمت دوستان خودتون رو برای کنفرانس دعوت کنید ! :n01:
سلام
دوستان و اساتیدی که خبره هستند راهنمایی کنند.....
بنده هر کاری میکنم یاهو مسنجر لوگین نمیشه و میگه مشگل از تنظیمات LAN است... البته به راحتی وارد صفحه ایمیل میشوم و از صحت رمز و آیدی100 درصد مطمین هستم
اقدامات زیر را برای حل مشکل انجام دادم ..ولی هنوز مشکلم پابرجاست !!!!
1- در تنظیمات Control Panel\All Control Panel Items>Internet Options>Connection>>LAN Setting
چک User the proxy را برداشتم....
ولی متاسفانه مشکل login حل نشد...
2- دانلود یک یاهو مسنجر جدید و نصب مجدد در درایو های مختلف هارد
3- تست یاهو آیدی دیگر
4-uninstall کردن آنتی ویروس avira ( گفتم شاید ممکنه با آنتی ویروس ناسازگار باشه)
5- خلاصه کلی کلانجار رفتم ولی هیچ نتیجه ای نداد...
یک عکس هم از وضعیت موجود آپلود کردم
سلامنقل قول:
از نرم افزارهای فی*لتر شکن استفاده کردید؟
بله متاسفانه....نقل قول:
سلام بچه ها من و یکی از دوستام که تو ادد لیستم هستش با هم نمیتونیم چت کنیم فقط بعضی اوقات پی ام هامون به دست هم میرسه
ولی با بقیه دوستامون هر جفتمون راحت چت میکنیم
همدیگرو هم ایگنور نکردیم
و هر جفتمون هم از اینترنت ADSL پارس انلاین استفاده میکنیم با وایمکس هم امتحان کردم باز جواب نداد
کسی میدونه مشکل از چیه؟
من مشکلم این بود ایمیلم به راحتی باز می کردم و یاهو مسنجر برام باز نمی شد با قند شکن هم باز نمی شه
جدیدن توی منزل یاهو مسنجر به سلامتی باز گردید ولی در محل کارم هنوز باز نیم شه خط نتی که در خونه دارم با محل کارم از یه آی اس پی می گیریم
مشکل چیه؟
90% مشکلات مربوط به یاهو مسنجر مربوط به login نشدن هست
اخه چرا
این چه وضعیت اینترنتی هست اخه ما داریم
سلام
برای حل مشکل لوگین به مسنجر خطای troubleshoot میاد.
من هر کاری کردم نشد. چیکار کنم دگه؟ :n13:
تو اینترنت که به انگلیسی زیاد پیدا میشه یه مرد سرچ بزنه ببینه بهترین تنظیماتش چیه؟ :n02:
با سلام دوست عزیزنقل قول:
یک بار هر دو همدیگر رو پاک کنید و دوباره ادد کنید در صورتی که مشکل حل نشد یکیتون از یه ایدی جدید استفاده کنید ببنید مشکل حل میشه یا خیر
از طریق خود سایت یاهو هم چک کنید ببنید بازم نمیتونید چت کنید
با سلامنقل قول:
دوست عزیز متاسفانه جدیدا" از طرف خود مخابرات مشکلات بسیار زیادی روی یاهو مسنجر اعمال شده و شما فقط باید صبر کنید تا درست بشه اگه از قند شکن استفاده میکنید و مشکل حل نمیشه از نرم افزار های مثل Free*gate استفاده کنید به احتمال خیلی زیاد مشکلتون رفع خواهد شد
دوست عزیز مشکل از سمت مخابرات هستش و تقریبا" نمیشه براش کاری کردنقل قول:
با سلام دوست عزیز مشکلی هستش که از طرف خود سایت یاهو این موارد گفته شدنقل قول:
پاک شدن فایل XmlLite.dll
که باید سرچ کنید و دانلودش کنید
عدم خوانده شدن فایل های DLL که مشکل از طرف ویندوزتون هستش که معمولا" باید آپدیت بشه یا ویندوز رو تعویض کنید
نرم افزار یاهو مسنجر به صورت درست نصب نشده دوباره از سایت یاهو دانلود و اقدام به نصب کنید
ووو مشکلات دیگری که هستش
سلام دوستان
وقتی من تو یاهو مسنجر افلاین هستم کسی واسم اف پیام بده متوجه نمیشم و به طور کل یاهو پیامهایی که نخوندم رو بهم نمایش نمیده
راه حل چیه؟
یعنی واقعا کسی نمیدونه مشکل از چیه؟:n13:نقل قول:
سلام دوستان لطفا بهم بگید چه جوری میشه وارد چت روم شد اخه با ورژنهای جدید یا چت ارور میزنه یا اصلا در بعضی ورژنها گزینه یاهو چت رو برداشتن ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلامنقل قول:
دوست عزیز چت روم های یاهو مدتی هستش که حذف شده
دوست عزیز چه برنامه ای رو که بتونه جایگزین خوبی برای یاهو چت باشه پیشنهاد میکنید با سپاسنقل قول:
کلا هیچکی هیچ نمیدونه در کل اگه نمیدونید بگید نمیدونین بریم یه کار دیگه ای انجام بدیمنقل قول:
جواب دادن به این سوالهایی که دوستمون پرسیده راحته
من الان مشکل دارم شما نتونستی جواب بدی و رفتی به یه سوال که چت رومه جواب دادی:n15:
دوستان این مشکل خراب شدن فونت یاهو مسنجر و مربع مربع شدن نوشته ها چطوری حل میشه؟
دوستان تازه ویندوز عوض کردم الان نمیتونم تو یاهو مسنجر آنلاین بشم
درود :n01:
بنده یک ایمیل ساختم ، در مرحله ی ساخت ؛ به پسوردم گیر میده !
یعنی هر چی میزنم می نویسه Week ، حتی در پسوردم از حرف و عدد + کاراکترهای خاص ( % و .... ) استفاده میکنم اما بازم Strong نمیده که بتونم برم مرحله ی بعد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید !
سپاس
سلامنقل قول:
تو پسوردتون حداقل یه حرف بزرگ باید استفاده کنین، مثلا K
سپاس فراواننقل قول:
استفاده کردم ولی بازم Week !
مثلا این نوع پسورد رو امتحان کنید :
1E2b3l4i5s میشه very strong
هم از عدد هم از حروف یکی از حروف ها هم بزرگ نوشته بشه
دوستان کسی نمیدونه این مشکل چطوری حل میشه؟نقل قول:
حداقل 8 کاراکتر و حداقل یک حرف بزرگنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
برخی از برنامه هایی که روی سیستم نصب میکنید باعث میشه فونت ها بهم بریزه و در واقع فونت Arial که فونت اصلی سیستم محسوب میشه بیشتر از همه دچار این مشکل میشه
شما برای رفع این مشکل باید فونت های سیستم رو پاک کنید و مجدد از یک منبع معتبر فونت های سالم و معتبر رو روی سیستم کپی کنید
موفق باشید :n16:
دوستان در یاهو مسنجر چجوری میشه بیشتر از 1000 تا ادلسیت داشت؟:n26:
واقعا کسی نمیدونه؟ قوانین تعداد ادد در روز و کل فرندای یاهو چیه؟نقل قول:
نقل قول:درباره تعدادی که مجاز به ادد کردن هستین اطلاع ندارم ولی می تونید اگر نتونستین ادد کنید دوستان رو گروه بندی کنیدنقل قول:
این روش رو خودم تست نکردم ولی امتحان کنید تو هر گروه یه تعدادی رو اضافه کنید.
علت اینکه بعضی وقتها صدا طرف مقابل تو یااهو مسنجر و اسکایپ به صورت کامپیوتری میشه چیه؟؟ راه حلی داره که اینجوری نشه!؟
دوستان ياهو مسنجر هر پيوردي ميزنم قبول نميكنه چطوري بايد پسورد بذارم و اينكه ياهو مسنجرم ديگه وصل نميشه از موقعي كه ايران رو هم از ليستش حذف كرده. كلا پسورد هم درست هست ايراد پسورد ميگيره. ممنون ميشم راتهنماي يكنيد چيكار بايد بكنم.
Messenger>Connection Preference>Connect via a proxy server رو بزنین ببینین باز نمیشه!؟نقل قول:
یه سوال
چطوری در یاهو مسنجر فارسی تایپ کنم
فقط کلمه اول رو فارسی می نویسه بعد هرکاری می کنم همون انگلیسی می نویسه
اگه میشه کمکم کنید
سلام خدمت دوستان
من مشکل عجیبی تو مسنجر برام پیش اومده که تا حالا باهاش مواجه نشدم،مشکلم اینه که تو پنجره مسیجی که برام میاد،هیچ کلمه ای نشون داده نمیشه
فقط یه صفحه سفیده و کلماتی که تایپ میکنم و سند میکنم اونا رو هم نشون نمیده(ولی به دست طرف مقابل میرسه)
مسنجر رو حذف کردم و دوباره یه ورژن دیگه نصب کردم،بازم مشکلم حل نشد
سلام دوستان خسته نباشین
مشکلی برام پیش اومده کمکم کنین لطفا میخوام ادد لیست دوستمو ببینم خیلی خیلی برام مهمه
نمیدونم داشتن همچین درخواستی توی این سایت کار درستیه یا نه
اگه همچین نرم افزاری وجود داره لطفا برام بذارین
تاپیک ها زیاد بودن نتونستم جوابمو توشون پیداکنم اگه سوالم تکراریه واقعا معذرت میخوام
ممنون میشم اگه جواب بدین :n14:
سلامنقل قول:
run\regedit\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\W INDOWS\CurrentVersion\Internet Settings\zones
تو این مسیر هر فلدری جز فلدرای 0 تا 4 هست پاک کنین
یاهوم باز نمیشه چند وقته , لوگوی جای sing in هم نیست (سیاهــه) با yahoomail اما باز میشه بدون مشکل
چیکار کنم ؟
دوستان بعد از 10 دقیقه کار با مسنجر موقع پی ام دادن خیلی یاهوم سنگین میشه آخرین نسخه رو هم نصب کردم چیکار باید کنم؟
دوستان من شنیدم میشه با ایدی جیمیل از یاهو منسجر لوگین کرد درسته؟اگه میشه چجوری باید وارد بشیم؟
سلام
وقتی که با یاهو مسنجر وارد اکانتم میشم اون پایین سمت راست ویندوز مثلا میگه شما 30 تا پیام جدید دارید ولی میرم نگاه میکنم میبینم مثلا 4 تا پیام جدید دارم لطفا من رو راهنمایی کنید