سلام
این شکلی شده چرا این؟ درست هم نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
این شکلی شده چرا این؟ درست هم نمی شه
سلامنقل قول:
کی 1 ساله برای Pure :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5271013&postcount=2754
نقل قول:احتمالا نرم افزارهارو جز Not Trust یا Not Signatured تشخیص میده و از اجراشون جلوگیری میکنه.نقل قول:
روی همون دایره ی قرمز کلیک کن ببین واسه چی قرمز شده.نقل قول:
احتمالا بخاطر اینه که تعدادی از قسمت هارو Disable کردید.
موفق باشید :40:
نوشته Error! بعد که می زنم مینویسه Application Filtering ...نقل قول:
روی همون دایره ی قرمز کلیک کن ببین واسه چی قرمز شده.
احتمالا بخاطر اینه که تعدادی از قسمت هارو Disable کردید.
آپدیت هم کردم تاریخ سیستم هم درسته. نمی دونم دیگه چیکار کنم
سلامنقل قول:
تو همین صفحه ی اصلی نگاه کنی میبینی Application Filtering رو Disable کردی.
عیب کسپر همینه که وقتی بخشی رو غیرفعال میکنی اخطار میده.
سلامنقل قول:
سلام
تو همین صفحه ی اصلی نگاه کنی میبینی Application Filtering رو Disable کردی.
عیب کسپر همینه که وقتی بخشی رو غیرفعال میکنی اخطار میده.
Disable نیست برادر،
فقط این ارور رو روی اون چند تا کامپاننت میده بقیش OK ــعه
راه حل دیگه ای نمیشناسی؟
با نصب ويندوز و بدون انجام هر كاري برنامه رايت به خوبي كار ميكنه و DVD نميسوزه!!نقل قول:
وقتي كه KIS2011 رو نصب ميكنم اين مشكل به وجود ميآد و DVD ميسوزه؟!!!
نميشه گفت كه من خودم اين قسمت رو دست كاري ميكنم آخه كاري نكردم؟!!!
جاي بسي تعجبه كه ما حتي دستگاه رايترمون رو هم عوض كرديم.!!!
يه آنتي ويروس چه خرجي رو دستمون گذاشت!!!!
شاد باشيد :40:
سلامنقل قول:
راهش اینه که قبل از انجام دادن این کارها آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و یا ببندید.
چرا فقط كسپر اين كار رو ميكنه؟نقل قول:
يعني من در اجراي هر برنامه يا در انجام هر رايتي بايستي كسپر رو غير فعال كنم؟!!!
يعني منتظر بشم كه رايتم تموم بشه و بعد شروع به كار كردن برنامههاي ديگه كنم؟!!!
اينش رو تازه ديدم!!!!
اين همه تعريف و تمجيد اما حيف كه با برنامههاي ديگه كلكل ميكنه؟!!!
با اين حال دليل منطقي براي اين موضوع وجود داره يا نه؟!!!
اينكه من آنتي ويروس رو غير فعال كنم يه حرف غيرمنطقي به شما ميره؟!!!
جاي بسي تعجبه كه دوستان چنين حرفي رو ميزنند!!!!
شاد باشيد :40:
با سلام
اساتید من از kis v11.0.0.232 استفاده میکنم.گاهی اوقات cpu usage رو ۷۰ تا ۱۰۰ میبره و برای مدتی همینطوری میمونه و باعث کندی سیستم میشه.مشکل از کجاست؟در ضمن حجم اپدیت اولیه چقدره.
سلام
نمیدونم با این مشکل قرمز شدن kis2011 چیکارکنم
روی fix it now هم که کلیک می کنم مشکل حل نمیشه
خوب دوست من ویروس پیدا کرده.نقل قول:
شما که fix it now رو میزنی برو اون بالا روی tabی که نوشته status کلیک کن و بعد چندتا گزینه زیرش هست.
یکیش همین treats have been detected هست که شما زیرش دکمه ی neutralize all رو بزن و بعد از دست این راحت میشی.
مشکلی بود باز بگو.
موفق باشی.
سلام
كسپر من موقع اسكن 7-8 ساعت سر يه فايل dll گير كرده
بازم امتحان كردم و 2باره همون جا گير ميكنه
دليلش چيه؟
سلام.نقل قول:
اسم و حجم اون فایل dll رو بگید.
بعد اینکه اگر بتونید خود فایل رو هم بذارید که بهتر.
در ضمن یکبار خود اون فایل رو scan کنید ( به طور جداگانه ) و ببینید باز هم گیر میکنه یا خیر.
عزیز فایل های dll معمولا برای اجرا شدن به یه فایل exe نیاز دارن!نقل قول:
شما باید ببینی چه برنامه ای هست که بهش گیر میده؟
اگر از سالم بودن برنامه مطمئن هستی اونو لیست سفید کن
ولی میخواستم در جواب دوست بالایی که میگه dll رو اپلود کن بگم به تنهایی هیچ کاری نمیکنه و ویروس نیست
نه عزیزم اگر ویروس بود که میشناختش.نقل قول:
من هم واسه این گفتم تا آنالیزش کنم و ببینم برای چه برنامه ای هست و چه فعالیتی داره که آنتی ویروس سرش گیر میکنه.
دیگه ما ندونیم dll چیه باید بریم... :46:
دوست عزیز می دونم ویروس پیدا کردهنقل قول:
ولی روی neutralize all هم که کلیک می کنم مشکل حل نمیشه
لطفاً کمک کنید:19:
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم که از یه آنتی ویروس دیگه برای سیستمتون استفاده کنید.نقل قول:
آنتی ویروسی که خوره سیستم باشه و با نرم افزارهای جانبی رفتار مناسبی نداشته باشه بهتره که همون اول نصبش نکنید.
شاد باشید :40:
شما یه بار فول اسکن بکن،در حین فول اسکن دوباره شناساییشون میکنه و پیغام میده.اگرم پیامی داد برای disinfect شما حتمانقل قول:
ok کن تا کار خودشو بکنه و بعدش ریست کنه.
اگر درست نشد احتمال داره اون فایل به یه صورتی پاک شده که فقط گزارشش مونده.من هم همین مشکل رو داشتم زمانی
که یه ویروس توی cd پیدا کرده بود و من Cd رو درآورده بودم و بعدش هیچ جوری قبول نمیکرد که دیگه این فایل وجود نداره.
تا اینکه من reportش رو پاک کردم و درست شد و بعد شما میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه یه بار دیگه فول اسکن بکنی.
ابتداً بهتون پیشنهاد میکنم که از این آنتی ویروس استفاده نکنید.نقل قول:
اما در جواب سوالتون بایستی این نکته رو بگم که این یک مشکل در ورژن 232 از این آنتی ویروس هست.
دکمه Neutralize all رو هم 100 بار بزنید این مشکل پا برجاست.
در ورژن 400 فکر کنم این مشکل و باگ برطرف شده باشه.
شما از ورژن 400 این آنتیویروس استفاده کنید و به احتمال زیاد این مشکل حل میشه.
براي Pure هنوز نيومده كليد ؟
دوستان رعایت کنید و از بی احترامی به همدیگه خود داری کنید که اخطار نگیرید
پست های بی مورد شما حذف میشند ;)
سلام من کرک یه برنامه رو دارم اون رو به عنوان ویروس میشناسه لطفا کمکم کنید Kaspersky 2011
وقتی که آنتی ویروسی کرکی رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه بهتره از یه کرک دیگه استفاده کنید.نقل قول:
به سایت Cracktop یه سر بزن. کرکهای دیگه رو میتونید از اینجا به دست بیارید.
براي Pure هنوز نيومده كليد ؟
سلام دوستان من KIS 2010 استفاده میکنم ... آپدیتش کردم ولی دیتا بیس رو برای سال 2009 میزنه در صورتی که توی قسمت Detailed Report دیتا بیس برای چند روز هستش... همه فایلها هم کامل دانلود شدن و کنارشون تیک داره...
سلام
يه سوال داشتم در مورد مك آفي بدين ترتيب كه به ياهو مسنجر و آي دي ام اجازه كار نميده مگر اين كه گارد رو غير فعل كنم . آيا راهي براي اينكه هر بار گارد رو غير فعل نكنم هست ؟؟؟
من اين سوال رو در تاپيك مربوطه هم مطرح كردم ولي بي جواب موند.
از دوستان كسي ميدونه بايد چي كار كنم لطفا بفرماييد
مرسي
استاد هر سوالی رو که هر جایی نباید مطرح کرد.نقل قول:
سلام
برای اولین بار آپدیت نرم افزار یک سری فایل با حجم بالا دانلود میشه
این فایل ها آدرس مستقیم دارن تا بدون کمک نرم افزاره بشه دانلودش کرد
سرعت دانلود از طریق منوی آپدیت خود برنامه خیلی کمه ...
ممنون
فکر کنم از سایت خود کسپر بتونید دانلودش کنید.نقل قول:
اما اگه در سایت کسپر نتونستید پیداش کنید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.
شاد باشید :40:کد:www.---------.com
:نقل قول:کد:http://dnl-13.geo.kaspersky.com/
دانلود دیسک نجات از خود سایت کسپر
دانلود:کد:http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/
سلام.کسپراسکای اینترنت سکیوریتی 2010 نصب کردم که بعد از آپدیت دیروز روی گزینه about که کلیک می کنم پچ a.b.c.d)) را مینویسه .از دوستان هم این پچ dاضافه شده یا نه راستی من از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم
با سلام خدمت دوستان
بنده آنتي ويروس كسپر اسكي 2011 رو از سايت آسان دانلود گرفتم ولي نمي تونم كـ.ركش كنم!
راهي كه خودش براي استفاده از Key ها گفته رو رفتم ولي جواب نميده!
كسي مي تونه كمك من بكنه؟
اصلاً براي اين نسخه كـ.ركي وجود داره؟
به امضای آقای dreamland مراجعه کنید.نقل قول:
سلام یکی تو ضیح بده چطوری باید از Kaspersky Rescue Disk 10 استفاده کنم
کامپیوتر ویروسی شده بود منم ویندوز جدید نصب کردم ولی نمیدونم چرا نصفه و نیمه نصب میشه ویندوز نمیتونه فابلهای با پسوند .exe رو باز کنه و خیلی از نرمافزارهای پیشفرضش مثل IE MEDIA PLAYER و ... همراه ویندوز نصب نمیشن و نمیتونم هیچ نرمافزاری رو نصب کنم با توجه به حرف دوستاد الان دارم Kaspersky Rescue Disk 10 رو دانلود میکنم (ماشالله حجمش زیاده 193 MB ) ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
نقل قول:
شرح کامل اتفاقی که برام افتاده !!!!
سلام اقا من یه مشکل با ویندوزم داشتم اونم این بود که cpu با 100% ضرفیتش کار میکرد و task managerشو که باز میکردم و به لیست برنامههای در حال اجرا نگاه میکردم یه نرمافزاری که اسمش یادم نیست چندین بار اجرا شده بود و همشون هم در حال پردازش بودن و سیستم کاملا کند شده بود و خیلی سخت میشد با کامپیوتر کار کرد منم فکر کردم حتماا یه ویروسی چیزی هست خواستم یه انتی ویروس نصب کنم که هر چی سعی کردم نتونستم کسپرسکای رو نصب کنم ولی nod32 نصب شد زدیم اسکن کنه که به خاطر کند شدن شدید سیستم نشد یعنی کارا خیلی کند پیش میرفت و با اون وضعیت یه 8 9 ساعتی باید nod کار میکرد که امکانش نبود (به این انتی ویروس اعتماد ندارم و ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا یه زمانی بهترین انتی ویروس شده بود هیچ کاری ازش بر نمیاد فقط کسپر سکای ) خلاصه قید همه چی رو زدیم گفتیم یه ویندوز جدید نصب کنیم سی دی ویندوز رو گزاشتیم سیستم رو ریستارت کردیم و گزینه بوت از طریق سی دی رو انتخاب کردیم تا ویندوز نصب کنیم ولی سیستم اول کار که فایلهای ویندوز تو سی دی رو که load میکنه خیلی بیشتر از حد معمولش طول کشید قبلنا که سه چهار دقیقه ای فایلهلرو لود میکرد و بعد وارد setup میشد این باز حداقل 10 دقیقه ای طول کشید بعد از لود شدن فایل ها و ورود به setup و انتخاب پارتیشن و زدن گزینه نصب ویندوز جدید نصب شروع شد ولی این بار نصب ویندوز هم خیلی خیلی طول کشید شاید یه یک ساعتی یا بیشتر طول کشید خلاصه بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شده بود نرم افزارهای پیش فرض ویندوز نصب نشده بودن و اصلا فایلهای با پسوند .exe (ففایلهلی اجرایی) رو هم اجرا نمیکرد و موقعی که میخواستم درایو ها رو نصب کنم و رو فایلهلی لجراییشون دابل کلیک میکردم ازم میپرسید که با کدوم نرمافزار اجراشون کنم ( همون پنجره ای که وقتی ویندوز فایلی رو نمیشناسه نشون میده و میپرسه که تو اینترنت بگرده نرم افزاری که اون فایل رو باز میکنه رو دانلود کنه یا خود ما یه نرم افزاری رو برا اجراش معرفی میکنیم ) یا بلافاصله بعد از دابل کلیک رو فایل اجرایی IE باز میشد و میپرسید فایل رو باز میکنید یا سیو میکنید !!!!!!
حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست که این طوری شده و حتی ویندوزهایی هم که نصب میکنم هم ناقص نصب میشن یعنی ویندوزی که نصب میشه فقط میتونه کامپیوتر رو خاموش روشن کنه و هیچ کار دیگه ای نمیکننه چون از همه نرمافزارهای پیش فرضش فقط ورد پد و نرمافزار نشون دادن عکسها نصب میشه و دیگه هیچ نرمافزاری نصب نمیشه
در ضمن مشکل از سی دی ویندوز نبود چون خودم رو کامپیوتر خودم با همون سی دی ویندوز نصب کرده بودم ( اینایی که گفتم مربوط به کامپیوتر یکی از دوستام میشه )
فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5256098&postcount=2726
تفاوت اینترنت سکیوریتی با آنتی ویروس زیاده ؟؟؟ برای سیستم خانگی کدوم پیشنهاد میشه ؟
آخرین آپدیت آفلاین کاسپرسکی 2011 رواز کجا میتونم بگیرم ؟
از این سایتنقل قول:
gozar.comکد:www.soft
برای سیستم خونگی که زیاد آن نمیشید نسخه ی آنتی ویروس
ولی خب اینترنت سکیوریتی بهتر هست
تو برنامه pure نسخه 9.0.0.192 چرا این قسمت my password manager بعضی وقتا عمل نمیکنه و پسورد را تو فیلد ها وارد نمیکنه؟
آخرین ورژن پایدار KIS چه ورژنی هست و آیا نسبت به KIS 2010 سیستم را کند تر میکنه یا خیر!