نقل قول:
سلام
Options-> Trust Center-> Trust Center Settings-> Macros Settings->Disable all macros with notification
Printable View
نقل قول:
سلام
Options-> Trust Center-> Trust Center Settings-> Macros Settings->Disable all macros with notification
نقل قول:اگر در هرسطر یک عدد هست میتوانید براحتی ان را کپی ویک ستون از اکسل را انتخاب کنید ودر ان pastکنید وهمینطور که ستون را سلکت کرده اید روی ان راست کیلیک کنید و format cellرا انتخاب کنید و و number راانتخاب وگزینه use 1000 seperator را تیک بزنید وok کنید حالا اعداد سه رقم سه رقم جداشده اند ومیتواند انها را به word انتقال دهیدنقل قول:
متن را انتخاب کنید واز تب home وقسمت paragraph حالت justify راانتخاب کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای فقل گذاری در ورد دو روش زیر چه فرقی دارند و آموزش کامل این ها را از کجا می شه پیدا کرد
با عرض سلام
دوستان من در حال تایپ یک جزوه ریاضی هستم ، میخواستم ببینم راه حل یا یک Plug In خاصی هستش که بتونیم باهاش " جدول مختصات " رسم کنیم ؟
ممنون ، موفق باشید .
نقل قول:
دئست عزیز یه پیشنهاد دارم براتون.شما بهتره اول سرچ کنید اگر هیچ مطلبی نبود پست بزنید
چون اکثر سئوالاتون که من میبینم با یه سرچ ساده کاربون راه میفته
بهرحال انتخاب با شماست
کد:http://www.daneshju.ir/forum/f461/t96054.html
کد:http://www.cheshomi.blogfa.com/post-65.aspx
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید.تو قسمت graph می تونید این کار رو انجام بدید.
چه جوری میشه در یک فایل متنی ورد 2010 یک صفحه خاص را افقی کرد؟
نقل قول:
سلام مرسی
در مورد روش تب review و گزینه protect document صحبتی نشده بود ؟
نقل قول:
سلام میشه این سوالات را جواب بدهید
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
2- چطور در کادر replace کلید tab را تعریف کنیم، مثلاً می خوام بزنم به جای نقطه کلید tab را بزند
سلام دوست عزیزنقل قول:
توی متن یک تب بزنید و بعد انتخاب و کپی کنید.
توی صفحه replace پیست کنید. :31:
آدمو مجبور به چه کارهایی میکنه این مایکروسافت!!!
موفق باشید
درود دوستان گرامی
من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اون خطی که کشیده میشه روی کلمه یا جمله کجاست توی ورد 2003
انگار خط میزنه هرچی انتخاب کنید!
سلام
میشه بفرمایید که چه جوری میشه توی ورد برای اعداد ترتیبی که اتوماتیک لیست میشن هم فقط برای یه عدد اون رنگ مختلف انتخاب کرد. یکی دوبار این را شانسی تونستم ولی نفهمیدم که چه طور شد که ای طور شد.
نمیدونم چرا از چند وقت پیش، با باز کردن فایل های ورد با ارور مربوط به محتویات ماکرو روبرو میشم. این ارور برای هر فایل، در ابتدا چند بار تکرار میشه و اگرچه دستروالعمل های خود ورد رو دنبال کردم اما مشکلم حل نشد. از ارور مربوطه عکس گرفتم، اپلود کردم ودر ضمن دستروالعمل ورد برای حل این مشکل رو اینجا کپی میکنم تا دوستان لطف کنند منو بهتر راهنمایی کنند.
متشکرم
This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro.
If the file opens in Protected View, click Enable Editing, and then click Enable Content. Editing functions are restored and the active content, including macros, will run. This file is now trusted; security prompts will no longer appear unless the file is opened on another computer.
Change macro settings
You can change macro security settings in the Trust Center. However, if you work in an organization, your system administrator might have changed the default settings to prevent anyone from changing any settings. Use the following instructions to change macro settings for your Office programs.
Click the File tab. The Backstage view appears.
Under Help, click Options. The Options dialog appears.
Click Trust Center, then click Trust Center Settings.
In the Trust Center click Macro Settings.
Macro settings explained:
Disable all macros without notification - Macros and security alerts about macros are disabled. If there are files with unsigned macros that you do trust, you can put those files into a trusted location. Files in trusted locations run without being checked by the File Validation process.
Disable all macros with notification - Macros are disabled, but security alerts appear if there are macros present. Enable macros on a case-by-case basis.
Disable all macros except digitally signed macros - Macros are disabled, but security alerts appear if there are macros present. However, if the macro is digitally signed by a trusted publisher, the macro runs if you have trusted the publisher. If you have not trusted the publisher, you are notified to enable the signed macro and trust the publisher.
Enable all macros (not recommended, potentially dangerous code can run) - All macros run. This setting makes your computer vulnerable to potentially malicious code.
Trust access to the VBA project object model - Disallow or allow programmatic access to the Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) object model from an automation client. This security option is for code written to automate an Office program and manipulate the VBA environment and object model. It is a per-user and per-application setting, and denies access by default, hindering unauthorized programs from building harmful self-replicating code. For automation clients to access the VBA object model, the user running the code must grant access. To turn on access, select the check box.
Note Microsoft Publisher and Access have no Trust access to the VBA project object model option.
This error might also occur for the following reasons:
The certificate of trust that is attached to the macro is invalid. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro. Use the following instructions to view valid or invalid digital signatures.
Click the File tab. The Backstage view opens.
Click the Info tab.
Under Signed Document, click View Signatures.
The Signatures pane appears with a list of valid signatures.
For more information, in the Signatures pane, click the down-arrow next to each signature.
The certificate is no longer trusted, was revoked by the issuing authority, or is damaged. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro.
Visual Basic for Applications (VBA) is not installed on your computer. In this case, no VBA macro can be run, regardless of whether the macro has a valid certificate of trust. You or your administrator may have chosen not to install VBA, or the version of Microsoft Office that you are using may not install VBA by default. If your version of Microsoft Office does not provide VBA as an installable feature, you can upgrade to a version that provides VBA support.
If you are unable to change the security settings, it is possible that another program has locked the security settings. Close all Microsoft Office programs, then restart your program and change the security settings.
با سلام میخاستم بدونم چه جور در ورد میشه یک کلماتی رو ذخیره کرد و با زدن یک دکه آن کله تایپ شد با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
کلمه مورد نظر رو هایلایت کنید و Alt + F3 رو بزنید و در صورت لازم با توضیحات سیو کنید
بعد با نوشتن دو کلمه ابتدایی و زدن F3 می تونید کلمه مورد نظر رو وارد کنید.
سلام
کلید میانبر علامت آشکار و پنهان چیه (البته خودش نوشته کنترل + ستاره) اما می زنم جواب نمی ده ؟ حتی ستاره از صفحه کلید عددی را هم می زنم جواب نداد
من Ctrl+Shift+8 را تست کردم، جواب داد.نقل قول:
سلام
من یه مشکلی با شماره گذاری خود کار دارم در Heading ها
بعنوان مثال شماره گذاری به صورت زیر انجام می شود:
1-للل
2-لللل
2.1-للللل
به جای آنکه 1.2- نوشته شود
یک فرم از آقای وصالی پیدا کردم که حجمش خیلی زیاده و همه اش به درد من نمی خوره.
لطفا مرا راهنمائی کنید
سلامنقل قول:
ممنون از جواب های سریع تان
ببخشید علامت کنترل + ستاره برای شما هم جواب نداد
روی استایل (Heading) مورد استفاده، راست کلیک کنید، گزینه Modify، بعد:نقل قول:
Format -> Numbering -> Define New Number Format
اینجا میتونید یه فرمت شمارهگذاری جدید تعریف کنید که بدون حرف اضافه یا هر جور دیگهای که خودتون میخواهید باشه.
خواهش میکنم.نقل قول:
کیبورد ستارهدار در دسترس نداشتم که بتونم تست کنم :31:
سلام
من تو ورد 2007 یه جدول رسم کردم الان میخوام بدونم چه جوری میشه طبق عکسی که گذاشتم اون فیلدهایی که دورشون خط کشیدم و بصورت افقی هستن رو وسط اون خونه جدول قرار بدم.و از اینکه الان بالای جدول هستن یه کم مشکل داره .قبلا در موارد مشابه وقتی هایلایت میکردم یه وسط چین عمودی به ورد اضافه میشد و توسط اون این کلمات وسط خونه ی جدول قرار میگرفت
ممنون میشم بفرمایید از کجا میشه این خاصیت رو فعال کرد یا انجام داد.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.
منتظر راهنمایی های شما هستم
با سلام مجدد در راستای پست بالا یه مشکل مشابه باز هم در عکس زیر نشون دادم که میخوام در جدول ردیف و جنسیت وسط چین عمودی بشه اگه بخوام وسط چین بشه باید اندازه ستون رو بزرگتر کنم که نمیخوام بدین صورت بشه میخوام حتی وقتی اون سطر جدول باریک هم باشه (مثلا سطر ردیف) خود کلمه ردیف وسط اون خونه قرار بگیره.
عکس پیوست هست
ممنون
وقتی جدول را انتخاب کردید، از قسمت Layout و سپس Alignment میتونید هر نوع چیدمانی را انتخاب کنید:نقل قول:
سلام چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه
سلام
این ارور یا پیغام برای چی هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
این روش توی ورد 2007 میشد ولی توی 2010 گویا نمیشه.
ابتدا جدول رو به صورت هم ردیف بکشید سپس خونه محل A و خونه کناری و پایینی رو انتخاب کنید بعدش خط زیر محل A رو با موس جابجا کنید.
نقل قول:
این فایلی که شما میخوای سیو کنی با فرمت های قدیمی (مثلا 2003) نوشته شده و الان که داری با 2007 یا 2010 کار می کنی می خواد با این فرمت ها سیو کنه. البته فایل هاتون توی ورژن های قبلی هم باز میشه.
در کل چیز مهمی نیست. می تونید اون تیک رو بزنید که دیگه سوال نپرسه.
موفق باشید
نقل قول:
سلام ورد من 2007 است ولی نمی تونم این جدول را بکشم
وقتی خط خانه محل a را جابه جا می کنم خط خانه کناری هم جابه جا می شود
میشه توضیح بدید باید چکار کنم
و امکانش هست نمونه فایلش را برام درست کنید شرمنده ها
سلام من چند سوال در موردMicrosoft Office Word 2007 دارم خواهشن راهنمايي كنيد
من يك فايل ورد دارم
چطور مي تونم صفحات انرا شماره بندي كنم تا بعد از پرينت قاطي نشن
و اينكه مكن يك فايل پي دي اف را ميخوام كه حدود 400 صفحه است
هر دو صفحه را در يك طرف a4پرينت كنم و پشت رو باشه
يعني400 صفحه در 50 a4
حالا چطور بايد اينها را كپي كنم
سلام.
من اگه بخوام دو طرف نوشته هامو (چپ و راست ) در وورد منظم کنم چیکار کنم؟البته سمت راست خودش منظمه و همه زیره هم هستن ولی سمت چپ کم و زیاد میشه.
یه مثال میزنم تا متوجه منظورم بشین.::
وقتی خط خانه محل a را جابه جا
می کنم خط خانه کناری
میشه توضیح بدید باید چکار
و امکانش هست نمونه فایلش را
..........
همونطور که میبینین ..سمت راست نوشته هام کلمه اولشون همه زیر هم قرار داره و منظمه ولی کلمه های اخر سمت چپ نامنظمه و پس و پیش داره هر خط با هم.
چیکار کنم تا دو طذف منظم بشه.ووردم 2003 هستش و تمام گزینه های چپ چین و راست چین و غیره رو زدم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی کنید؟
تشکرر
سلامنقل قول:
از سرفصل Insert به صورت زیر ادامه دهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و اينكه مكن يك فايل پي دي اف را ميخوام كه حدود 400 صفحه است
هر دو صفحه را در يك طرف a4پرينت كنم و پشت رو باشه
يعني400 صفحه در 50 a4
حالا چطور بايد اينها را كپي كنم
سلام من قبلا برای کشیدن حروف از کلیداستفاده میکردن ولی بعد که ویندوز رو عوض کردم دیگه این کلید کار نمیکنه و وقتی shift+j را میگیرم این شکلی میشه یٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱٱ ی
به نظر شما مشکل چیه؟
در ضمن با چند تا فونت هم امتحان کردم
باید فرمت صفحه کلید ویندوز تصحیح بشه. روش ساده اینه که از tray layout استفاده کنید:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بنده میخواهم دو نماد زیر را وارد کنم اما هرچه میگردم نیستند اگر راهنمایی بفرمایید و شمارهی این کاراکترها را بگویید ممنون میشوم.
با تشکر.
ستاره ی بین v و a موجود در لینک رو حذف کنید.
اینها کاراکترهای S و C مربوط به فونت CommercialScript BT هستند.نقل قول:
راه حل اش اینه کهنقل قول:
تو منوی Tools بعد Options
از سر برگ View
تیک کنار Picture Placehoder رو برداری
سلام دوستان... من از وقتی Windows عوض کردهام نمیتونم چیزی توی Word پیست کنم...
باید Word رو در حالت Safe mode بالا بیارم تا بتونم Paste کنم یا Paste special رو بزنم...
مثلا باید توی Run بنویسم winword /a تا در حالت safe mode باز بشه...
الان یه shortcut درست کردهام و مسیرش رو اینطور تعریف کردهام:
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE" winword /a"
چهجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ نسخهی نرمافزار هم Microsoft Office 2003 هست روی Windows XP SP2 در حال حاضر...
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد نرم افزاری نصب کردید که افزونه این نرم افزار در ورد باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.
به ورد 2003 دسترسی ندارم ولی می تونید add-ins های موجود در ورد رو غیرفعال و یا حذف کنید تا ببینید که مشکل برطرف میشه یا نه!!!
ممنون ولی من هیچ نرمافزار مرتبط با Wordی نصب نکردهام...نقل قول:
میشه یه موردشو مثال بزنین؟
روالم اینه که یه سری نرمافزار ضروری ویندوز رو که دائم آپدیتشون میکنم توی یه پوشه دارم که بعد از هر بار تعویض ویندوز اونها رو نصب میکنم نه چیز اضافهتری...
از کجا باید add-inها رو چک کنم؟
ضمنا: Detect and Repair رو هم امتحان کردهام از منوی Help اگه باید بدونین...
بازم ممنون...
منظورم نرم افزارهای مرتبط با ورد نبود. نرم افزارهای پی دی اف,دیکشنری ها و ...نقل قول:
( برای مثال افزونه دیکشنری بابیلون در ورد 2010 مانع کلیک راست میشه و یا Foxit PDF creator باعث همین مشکلی میشه که شما دارید)
اگه اشتباه نکنم از منوی Tools برید به Template and Add_ins و تو پنجره باز شده بین آیتم های قسمت پایین افزونه ای که مربوط به نرم افزار خاصی میشه رو ریمو کنید.