دوستان سلام. من ديروز 128 نامحدود گرفتم پشيمون شدم امروز رفتم با 128 5 گيگ عوض كردم ولي سرعتم كل امروز مثل نامحدود حداكثر 30 بوده.اشكال كجاست علماي عظام.كلا خرابه يا اشكال از ماست؟
Printable View
دوستان سلام. من ديروز 128 نامحدود گرفتم پشيمون شدم امروز رفتم با 128 5 گيگ عوض كردم ولي سرعتم كل امروز مثل نامحدود حداكثر 30 بوده.اشكال كجاست علماي عظام.كلا خرابه يا اشكال از ماست؟
اگه درست منظور شما رو متوجه شده باشم:نقل قول:
تو بعضی مودم ها یه چیزی هست به اسم DMZ
اگه DMZ رو ست کرده باشی اونوقت هر ترافیکی رو که به مودمت برسه میفرسته سمت اون IP که اونجا ست کردی.(بجز اونایی رو که با فایروال مودم مجدود شده)
مثلا اگه تو مودم ست شده باشه که کل ترافیک بره رو 192.168.1.100 اونوقت حتی اگه IP Static مودمت رو روی browser بزنی مودم ترافیک رو میفرسته سمت 192.168.1.100. شما میخوای وصل شی به پورت 80 مودم ولی مودم شما رو وصل میکنه به پورت 80 اون Ip که اونجا ست شده.
اینکه از بیرون نمیتونی به DVR وصل شی معنیش اینه که DMZ یا Port mapping روی مودم درست تنظیم نشده
یه بار قطع کن دوباره وصل شونقل قول:
چند بار اين كارو كردم.مشكل پابرجاست
2 تا حالت داره یا اصلا هنوز سرویست تغییر نکرده یا اینکه مودمت حداکثر با سرعت 256 کانکت کرده که سرعتت بالاتر نمیره. زنگ بزن پشتیبانی برات چک کنن.نقل قول:
توي پروفايلم زده 5گيگ رو.الان هم داره ازم كم ميكنه
پس دومی دیگهنقل قول:
مشكل چيه الان؟يعني از مودمه؟
زنگ بزن پشتیبانی بپرس الان مودمت با چه سرعتی کانکته و سرعت پورتت رو چند ست شده؟نقل قول:
از كجا ببينم اين سرعت پورت رو؟:blush:
سلام
اشتراک من تو اندیشه امروز وصل شد
فعلا که وضعیتم از شاتل خیلی بهتره
منتظرم ساعت 1 شب بشه ببینم چی میشه
الان 12.45 هست :دی
مرسی از راهنماییت دوست عزیز، می رم ببینم چیکار میتونم بکنمنقل قول:
سلام موز عزیزنقل قول:
می بینم که رفتی اندیشه راستی الان اوضات تو این ساعت چطوره ؟
منظورم 1 شب به بعده
الان سرعت دانلود از سرور آسان دانلود بین 40 تا 60 هست ، میانگین هم 49 تا 52
ارور هایی که شبها تو شاتل بهش برمیخوردم رو دیگه نمیبینم
سرعت آپلود حدود 29 کیلو
و پینگ هم یه مقدار از شاتل پایین تره ، اما خوبیش اینه که تایم اوت نداره
ساعت : 1.47 دقیقه نصفه شب ...
دوستان سلام من برگشتم با یه سوال
میخوام با lan وصل شم و دیگه کانکت نکنم میشه قدم به قدم راهنماییم کنید
راستی این مدت من نبودن سر mailer رو بریدین؟ پیداش نیست!!!
سلام رفیق چطوری بابا قدیمیا کم پیدا شدن قبلا هر روز آمار سرعت می دادی دیگه کلا فروم بوسیدی گذاشتی کنار:10:نقل قول:
دوستان کسی می دونه اگه اکانت V_P_N خودمو به 4 تا از دوستام هم بدم همزمان با هم شریکی استفاده کنیم آیا مشکلی پیش میاد؟ مثلا سرعت کم بشه یا سرویسم رو قطع کنن یا...
گفتم که رفته بودم تهراننقل قول:
دیروزم که چند تا پست دادم لابد به چشم شما نیومد :46:
کار سختی نیست
برو تو تنظیمات مودمت
مودمتو از حالت bridge بزار رو حالت pppoe
user/pass رو بزن
vpi/vci هم 8/35 بزار
بقیش آسونه خودت میتونی
فقط یادت نره حتما حتما حتما حتما حتما user/pass پیش فرض مودمتو عوض کن
اولا بايد ارائه دهنده اشتراك اكانت رو ممنوع نكرده باشه ، چون بعضي ها با اين كار مخالفن و با عوض شدن آي پي فرد متصل شده اكانت رو مي بندننقل قول:
اگر هم از نظرش اشتراك مشكلي نداشت ، همزمان نميتونيد از اكانت استفاده كنيد...
تا اونجايي كه مي دونم...:46:
دوستان بهتره با lan وصل شیم یا usb ؟ فرقشون تو چیه. رو سرعت تاثیر دارن؟
والا من به داداشم یوزر و پسم رو دادم و هر وقت نیاز بشه استفاده میکنیم...تا الان هم مشکلی پیش نیومده واسم.نقل قول:
دوستان کسی می دونه اگه اکانت V_P_N خودمو به 4 تا از دوستام هم بدم همزمان با هم شریکی استفاده کنیم آیا مشکلی پیش میاد؟ مثلا سرعت کم بشه یا سرویسم رو قطع کنن یا..
----
خب یه مدتی هست اصلا پست نمیدم توو این تاپیک.
الان نزدیکه 1 ماه میشه که اندیشه هستم (مرکز 4) خب سرعتش خوبه ، لینک مستقیم تا 100 هم بالا میره ...اما لینک هایه غیر مستقیم بینه 30 - 40 میچرخه...خدا رو شکر dc و time out ندارم...کلا اندیشه توو مرکز 4 رو به راهه :دی
با سلام میلر عزیزنقل قول:
شاید یه خورده مبتدیانه باشه ولی بیزحمت به ترتیب میگی من بوقه بوقم
1_ تنظیمات منظورتهست؟کد:http://192.168.1.1/
2_این یه علامه گزینه داره بقیه رو چککارکنم مثلا PPPoE Service Name:
Authentication Method:
MTU [512-1500] : و .............
اول باید تنظیمات Wan رو از advanced setup انتخاب کنینقل قول:
بعد vpi/vci رو وارد کن
تو قسمت connection type گزینه PPP over Ethernet (PPPoE) رو انتخاب کن
بعد نام کاربری و رمز عبورت رو وارد کن و ذخیره کن ، پیشنهاد می کنم یه بار مودم رو هم خاموش و روشن کنی
دوستانی که از اندیشه سرویس میگیرند, برای کانکت شدن مشکل ندارن؟ من باید چند بار سعی کنم تا کانکت بشم (128 نامحدود مرکز 8)
احتمالا ربطی به موضوع نداره ولی چون همشهری:40: هستیم مطرح میکنم:
نمایشگاه های الکامپ و تله کام(یا با هر نام دیگه ای، مثلا گیلانت!) توی گیلان هم برگزار میشه؟
کسی از زمانش خبر داره؟:10:
حدود یک هفته است اندیشه شب ها dc داره؛ خط 7نقل قول:
بله دوست عزیز نمایشگاه کامپیوتر گیلان اسمش فارام هست که هر سال آذر ماه برگزار می شهنقل قول:
امسال هم برگزار می شه احتمالا 20 یا 25 روز دیگه شروع می شه
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
جالبه من فکر می کردم اندیشه تو گلسار سرویس خوبی می ده مطمئنی مشکل از سیستمت نیستنقل قول:
حداقل تو این 3-4 روز که برگشتم باید بگم نه تایید نمیشه.نقل قول:
مودم - کامپیوتر - میکروفیلتر - برق .... همه رو چک کردی؟
محل نمایشگاه کجاست؟نقل قول:
رشت /کیلومتر 4 جاده تهران/نمایشگاه بین المللی استان گیلاننقل قول:
با تشکر.
هادی
نقل قول:
نه از سیستم نیست.نقل قول:
کسی جواب نداد گفتم دوباره بپرسم:
بهتره با lan وصل شیم یا usb ؟ فرقشون تو چیه. رو سرعت تاثیر دارن؟
نمایشگاه را امسال قراره قبل یا بعد الکامپ برگزار کنن . پارسال که تداخل داشت
سلامنقل قول:
توي ايران فرقي چنداني تو سرعت ندارن
بايد سرعت خيلي بالا باشه تا خودشو نشون بده
مثلا 100 مگابايت كه تو ايران چنين چيزي ممكنه نيست
ولي خب لن يه سري مزايا نسب به USB داره
اول اينكه نياز به نصب درايور واسه استفاده ازش نيست و تا وصل ميكنيد مودم رو ميتونيد استفاده كنيد و اين ويژگي توي لينوكس كه هنوز درايور خيلي مودمها واسش نيمده خيلي بدرد ميخوره
دوم اينكه لن يه ارتباط پايدار و امن هست
من به شخصه خودم لن رو ترجيح ميدم
خيلي از متخصصان شبكه هم فقط با لن كار ميكنن و اعتقادي به USB ندارن
موفق باشيد:11:
تو ایران چون نمیتونی از حداکثر سرعت استفاده کنین تو سرعت تفاوتی ندارن ولی در کل بهتره با lan کار کنین.واسه سیستمهای معمولی هم خیلی بهتره چون سرعت سیستم رو کمتر به نسبت usb پایین میاره.نقل قول:
دوستان حجم من الان تموم شده ولی تو crm.askiran.com نوشته میزان حجم باقی مانده Unlimited (نامحدود) کسی می دونه قضیه چیه؟
این مشکل موقعی پیش میاد که ارتباط crm با مرکز اصلی اکانتینگ اندیشه قطع بشه که هر چخ قدر استفاده کنید بعدا از حسابتون کم میشه!البته یه احتمال ضعیف هم هست که این مدت هرچی ساتفده کنید از حسابتون کم نشه(البته شما حجمتون تموم شده نمیدونم چی میشه!)نقل قول:
الان منم تست کردم دیدم واسه منم unlimeted شده
دوستان نمیدونم چرا دیگه تو قسمت ADSL Quick Task که سریع میشد حجم اضافه خرید و درجا فعال میشد دیگه کار نمیکنه(2روزه تست کردم)
در ضمن 2هفته بود پینکم تو سرور اکراین 400 شده بود که اصلا نمیشد بازی کرد! ولی الان درست شد اگه دوباره خراب نشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماه پیش از حجمم کم شده بود ولی اون موقع میزان حجم باقی مانده -0/8 نوشته بود .. حالا ما استفاده می کنیم انشالله که کم نکنن D:
اضافه می کنم که تا چیز - پی - ان رو خاموش کردم میزان حجم باقی مانده 0 شد. ولی همچنان میتونم دانلود کنم.. فعلآ که منفی نشده ...