باید بری تو تنظیمات Screen Saver ویندوز و اونجا بعنوان پیش فرض انتخابش کنی...نقل قول:
کلیک راست روی دسکتاپ: properties -> Screen Saver
Printable View
باید بری تو تنظیمات Screen Saver ویندوز و اونجا بعنوان پیش فرض انتخابش کنی...نقل قول:
کلیک راست روی دسکتاپ: properties -> Screen Saver
همون دیگه اونجا که میرفتم نبود.نقل قول:
جای دیگه بهم جواب دادند. باید روش کلیک راست کرد و گزینه Install رو انتخاب کرد تا وارد قسمت اون بشه.
این مشکل نرم افزاری بتونید عکس بگیرین بزارین بهتر:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی این error میاد برنامه های دیگه غیر فعال میشه. مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم.
در ضمن وقتی my computer رو باز میکنم error l میاد.
مشکل چیه؟ راهنمایی کنید دوستان :19:
سلام دوستان
من یه مشکلی با سیستم پیدا کردم!
اونم اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم تا بعد از اونجایی که ویندوز XP می خواد لود بشه میاد.یعنی لود تموم میشه بعدش که میخواد ویندوز شروع کنه یه دفعه یه صفحه ی آبی (مثل صفحه ای که برای ارور رم میاد) میاد و سیستم ریستارت میشه!!!
باید چکار کنم؟
راستی CD Rom هم سی دی های بوتیبل رو بوت نمیکنه!(البته این یکی رو فک کنم خودم خراب کردم،آخه CD Rom رو در آورده بوده بودم و دوباره امروز جا گذاشتم!!!درست کار نمیکنه)
با سلامنقل قول:
اين صفحه مشكلات زيادي ازش ناشي ميشه
مثلا اينكه ويروس داشته باشه سيستم
هارد دچار مشكل شده باشه
يكي از سخت افزارها دچار مشكل شده باشه
و .....
براي شروع شما يه دور رم ها رو در بيار و دوباره جا بزن
و اينكه سيستم رو هم اگه واردش شديد يه اسكن با آنتي ويروس آپديت شده بكنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان
خیلی وقت بود که 2 تا ویندوز 7 و اکس پی رو داشتم استفاده میکردم
ولی بعد یه مدت که از اکس پی استفاده نکردم وقتی ویندوز لود میشه ارور صفحه ابی میاد و خیلی زود میره و سیستم ریستارت میشه
این در حالیه که کار خاصی هم نکردم
سیستم که بالا نمیاد ولی رم ها رو یه کم فشار دادم دفعه قبل.اما تغیییر نکرده بود!نقل قول:
با سلامنقل قول:
مشكل شما هم مثه مشكله دوستمون هست كه در پست قبلي مطرح كردن
موفق باشيد.
ببخشید دوباره مزاحم شدم اما net frame work 4 به همراه fix اون رو نصب کردم اما بازم کارت گرافیکم ارور میده که شما نیاز به نصب net frame work 2 داری چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
یه چیز دیگه هم اینه که نمیدونم چرا task manager من غیر فعال شده چطوری فعالش کنم ؟؟؟؟
برای فعال کردن تسک منیجر فایل رجیستری زیر رو دانلود و اجرا کنین :نقل قول:
کد:http://f.cl.ly/items/2w0C1S1y0G0x1l3W432b/taskmanager.reg
Microsoft .NET Framework Version 2.0 رو هم از لینک زیر دانلود کنین :
Microsoft .NET Framework Version 2.0
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
دوستان این فایل Thumbs.db
که ویندوز xp همیشه میسازه توی بعضی پوشه ها و همیشه هم super hidden هست به چه درد سیستم عامل میخوره؟
کلا کارش چیه؟
با سلامنقل قول:
اين فايل واسه اين هست كه زماني كه شما تصاويرتون رو در حالت Tile ميذاريد در قسمت View
اين فايل خود به خود در حافظه ايجاد ميشه تا نقش يه حافظه ي موقت رو براي نمايش كوچيكتر تصوير داشته باشه
موفق باشيد.
سلام خسته نباشد. مشکلی دارم هنگامی که میخوام کارت گرافیک رو به ویندوز تازه نصب شده بشناسونم. میگه netframework 2 نصب کنید. هنگام نصب net framework هم ارور زیرو میده یه نکته دیگر هم این که صدا ندارم از کامپیوتر فعلا.مشکل به صورت عجیبی نا گهانی اتفاق افتاد و دقیقا بعد از اپدیت کسپراسکای که خیلی وقت بود اپدیت نشده بود به وجود اومد. قبلش هیچ مشکلی نبود. یه نکته دیگر هم این که کلا ارور زیاد میده هنگام نصب framework و ارور زیر یکی از اوناس که گذاشتم اگه دوستان با تجربه و اگاه لطف کنند و راهنمایی کنند ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم یه ارور دیگر موقع نصب همون برنامه
اگه پسوند فایل .scr هست، میتونی اون رو توی windows\system32 کپی کنی. حالا توی properties ظاهر میشه.نقل قول:
اگه .exe هست، اول باید اجراش کنی (یا همون Install) حالا معمولا این نرم افزارها یه فایل .scr روی توی همون پوشه بالا کپی می کنن. اگر نه وی مسیر نصب خودش نگاه کن.
دوستان چطور میشه آتوران های درایو های سی دی، فلش و هارد اکسترنال رو غیر فعال کرد ؟
نقل قول:
start>run>gpedit.msc>ok>computer configuration>administrative templates>system
تو صفحه سمت راست turn off auto play رو كليك كنيد و اون رو Enable كنيد.
تو قسمت Turn off autoplay on گزینه all drives رو انتخاب کنید و OK.
فونت ویندوز رو چطور میشه عوض کرد ؟
رو دسکتاپ کلیک راست کنید و Properties بعد برید به تب Appearanceنقل قول:
Advance رو بزنید و تو قسمت Item میتونید فونت قسمتهای مختلف رو تغییر بدید.
فونت پیش فرض ویندوز برای آیکون ها رو میدونید چیه ؟نقل قول:
فونت اصلی tahoma است....نقل قول:
ببخشید از دوستان که اینجا این سوال رو میپرسم دیگه این ویندوز اکس پی مارو کلافه کرده هر روز یه جاش خراب میشه میخواستم بدونم واسه من که زیاد بازی میکنم ویندوز اکس پی بهتره یا ویندوز سون ؟؟کدوم نسخه ؟؟؟؟
سیستم من
cou/amd athlon x2 3600
ram 2.5 g
vga ; 5450
حتما 7 ولی باید بدونی که 1 گیگ رم خودویندوز7 می گیره پس تصمیم باخودت درضمن ویندوز 7 از Direct های جدیدی که ارائه میشه پشتیبانی می کنه که Xp نمی کنهنقل قول:
با سلام
من میخوام یه بازی رو که تو سون اجرا میشه نه اکس پی اجرا کنم ولی سون نمیخوام نصب کنم . الان xp نصبه. اون نرم افزار که اسمش virtualbox و یکی دیگه شبیه به این بود. میشه رو این سون نصب کرد نه؟ تو یه درایو نصب میشه؟؟ روش کارش چطوریه؟ یعنی هر وقت میخوای وارد سون بشیم باید اول وارد xp میشیم بعد تو اون نرم افزار بعد تو ویندوز سون؟ روش کارش آسونه؟
دو تا نرم افزار شبیه ساز ویندوز داشتیم نه؟ کدومش خوبه؟
این تاپیک رو خوندید؟نقل قول:
دوستان من یک پک محیط 7 رو روی xp نصب کردم که بعد از پاک کردنش اسامی آیکون های دسکتاپ یک حالت خاص پیدا کردند. چیزی شبیه به داشتن سایه زیر حروف. تو عکس شاید بهتر مشخص باشه.
چطور درستش کنم ؟
نقل قول:
با سلام
روي دسكتاپتون كليك راست كنيد
و سپس گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
حال به تب appearance بريد از اونجا گزينه ي Effects رو انتخاب كنيد
حال از منوي كشويي دوم كه در حالت Clear Type هست گزينه ي Standard رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان
من مشکلی دارم با ویندوز7 مشکلم این هست که پوشه هایی که حاوی فایل دانلودی ناتمام دانلود منیجر هست موفع باز کردن ارور میده حتی اگه رو فایل کلیک کنم کل پوشه ی باز رو دوباره ریست میکنه لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم این مشکلو حل کنم
اون بازی 2 ، 3 گیگ رم میخواد حال چی؟ خوب میتونم بازی کنم؟ رم 4 گیگه مال مانقل قول:
فک کنم 2 ، 3 تا نرم افزار شبیه ساز ویندوز هست نه؟ کدومش خوبه؟
سلام
من جدیدا یک مشکل دارم که وقتی صفحه my computer رو باز میکنم و در درایو ها وارد یا خارج میشم ، یک دفعه هنگ میکنه و پیغام زیر رو میده و با یک end task ساده هم مشکل حل میشه .
البته چند نکته :
1 فقط my computer هنگ میکنه و بقیه سیستم و برنامه ها به کار عادی خودشون ادامه میدن
2 تا حالا به هیچ عنوان در برنامه های دیگر هنگ داشتم
مشخصات سیستم
cpu amd x2 5200
ram 2G
hard 500 g
اینم همون ارور هست
ممنون
این جا انجمن xp هست. در انجمن 7 سوال کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
با سلام
يه چند وقته كه اين صفحه مياد! ميذارم كامل ميشه و ويندوز بالا مياد بعدش كه ميخام خاموش كنم ميذارم كامپيوتر خودش خاموش شه و زودتر خاموش نميكنم اما بازم دفعه بعد مياد!
يعني هر دفعه اين مياد ! همين درايو هم هست(E)! همين شكلي هم هست!
چي كار كنم؟ ممنون:11:
اينم عكس:
فک کنم اول باید خودت هم یه چکش بکنی برو رو properties همین درایو بعدش tools / check now رو بزن بعد تیک هر دو تا رو بزار. اگه قبل از چک خطا اومد دقیق نمیدونم چرا این خطا میاد! اگه خطا نیاد حله اگه بیاد من نمیدونم . چون نرفتم دنبال خطاش ! :31:نقل قول:
نمیدونی؟ :31:نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم وقتی میخوام داخله درایو هام البته به غیر از درایو ویندوز یه فولدر جدید بسازم این خطا رو میده
the media is write protected
یعنی چی که مدیای شما محافظت شده هست
کسی میدونه این خطا واسه چیه و چطوری درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
فقط براي ساخت فولدر هست يا براي كليه اعمال كپي / پيست و .... با فايلها و فولدرها؟!
موفق باشيد.
سلام واسه همه چی اینجوری میشه چه کپی چه ساختن فولدر
چه کارش کنم
سلام
چند وقته ویندوز من گه گاهی Error زیر را میده
کد:http://www.shiaupload.ir/images/43533519600052101104.jpg
سلام من ویندوزم کاملا بهم ریخته مثلا روی پروپرتیس مای کامپیوتر که کلیک راست می کنم یه لحظه لوآدینگ میاد و بعدش هم هیچی نمیشه یا مثلا رو اتوماتیک آپدیت میزنم نیماد
من میتونم کاری کنم بعد از عوض کردن ویندوز برنامه هام نیازی به نصب مجدد نداشته باشند ؟
سلامنقل قول:
احتمالا اینطوری برطرف بشه:
1- Temp و history رو پاک کن
2- IE رو آپدیت کن