حله..
از هر دوتون ممنونم..
شک ندارم که میبریم..
حله..
از هر دوتون ممنونم..
شک ندارم که میبریم..
آق عماد این جدول هایی که گذاشتی مثلا همینی که تو پست 8161 هست رو از کجا میگیری؟
برای پیگیری مسابقات میخوام...ممنون...
سلامنقل قول:
من اینارو میرم از جدول سایت iransport عکس میگیرم، با فوتوشاپ عکس رو ویرایش میکنم، بعد تو اکانت پرشین گیگم آپلود میکنم و تو پست هام ازشون استفاده میکنم..
باز اگه سؤالی بود، بپرس، جواب میدم..
عماد دستت درد نکنه...نقل قول:
میدونستم خودت اینارو جدا میکنی...من جدول کلی رو میخواستم که شما لطف کردی لینک دادی بازم ممنون.
پيش بينه من:
استقلال 2-----داور 1:27:
رضا جان، فکر نکنم اینجوری پیش بینیت ثبت بشه..
یا اسم دو تیم رو بیار یا مثلاً بگو استقلال 2 - 1 میبره..
قوانین پیش بینی اینجوری بود. با هم تنظیمش کرده بودیم..
خواهش میکنم..نقل قول:
میگم واقعا شما می شینید برنامه 90 می بینید؟:18:
مشکلش چیه اونی ؟نقل قول:
دیشب پیروز رو آورده بودن..
میخواستم بدونم چی میگه..
تونستی تو نظرسجیش شرکت کنی ؟
میگم من برنامه 90 رانمی بینم میگی تونستی شرکت کنی :18:نقل قول:
دیشب وال استریت 777 واحدریخت قیمت نفت به زیر96دلاراومدقیمت روی به زیر1700دلار قیمت جهانی مس به زیر6450دلاروقیمت طلابه بالای 905 دلاررفته
اینهمه اتفاق مهم افتاده درسطح جهان بعدشما سربرنامه ای که هیچ محتوا وارزشی نداره دارید بحث میکنید:18:من نمیدونم شماچطوربرنامه ای می بینید که سطح کارشناساش ازسطح خودتون پایینتره :18:
خوب مهمون برنامشون پیروز قربانی بود..
من از زمانی که پیروز اومد برنامه رو دیدم..
حالا چرا میزنی، ببخشید، دیگه نگاه نمیکنم..
خوبه دیگه نگاه نکن :10:نقل قول:
راستی این خبر صحت داره؟
حق پخش تلویزیونی حل شد ، ایران با 4 تیم میره آسیا
اولین باره که دارم میشنوم..نقل قول:
واقعاً ؟
منبعم تقریبا موثقه :31:بذارببینم خبرش میاد یانه :10:نقل قول:
خوش خبر باشی اونی..
شیرینی پیش من داری..
2-1 استقلال میبره
باید خبرش تاییدبشه چون اینو یک نفری گفت که طرفدارتیم پیروزی بود ودراواخرشب گفت باید برم ببینم جایی چیزی نوشته یانه :21:نقل قول:
اینم خبرش
------------------------------------------
752
9 مهر 1387 ساعت 03:37
مهندس علی آبادی : رییس جمهور با حق پخش مسابقات فوتبال موافقت كرد
خبرگزاری جمهوری اسلامی ۰۹/۰۷/۸۷
تهران - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان تربیت بدنی گفت : دكتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور كشورمان در نشست ویژه دوشنبه شب با امتیاز پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال موافقت كرده است .
مهندس محمد علی آبادی دوشنبه شب در گفت وگوی كوتاه تلفنی با برنامه نود افزود : به این منظور قرار بود پیشترجلسهای با حضور رییس جمهوری، عزت الله ضرغامی رییس صداوسیما و رییس سازمان تربیت بدنی برگزار شود كه به دلیل سفر دكتر احمدی نژاد به نیویورك به امشب موكول شد .
وی با تاكید بر این نكته كه رییس جمهوری در جلسه دوشنبه شب نسبت به این قضیه نظر مساعد داشت اضافه كرد : خوشبختانه رییس جمهوری رهنمودهای لازم را ارایه دادند و مقرر شد توافق نهایی میان دو سازمان مذكور صورت گیرد .
مهندس علی آبادی همچنین در این گفت وگوی تلفنی اظهار داشت:متاسفانه بعضا برخی از افراد در این خصوص ، نگرش سیاسی دارند و سعی میكنند با انعكاس مشكلات فوتبال بیشتر خود را مطرح كنند .
لازم بذكر است كه كنفدراسیون فوتبال آسیا ، تاكید كرده بود كه اگر مشكل حق پخش تلویزیونی مرتفع نشود سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا كاهش خواهد یافت . در این زمینه اوایل هفته جاری نماینده این كنفدراسیون نشستی با مسوولان فدراسیون فوتبال كشورمان داشت و خواستار پاسخ قطعی ایران در این زمینه شده بود.
هرچند در استقلال خیلی از بازیكنان خود را مرد موثر میدان داربی میدانند اما بیشك مجتبی جباری شماره هشت تكنیكی و باهوش استقلال چیز دیگری است. گوهر گرانبهای تیم آبی در شرایط ویژهای پا به میدان جمعه خواهد گذاشت. نزدیك به 10 روز است كه او در مقابل سران باشگاه موضع گرفته و از اینكه مسائل مالیاش به قید فوریت به دست مدیران تیم حل نشده حسابی شاكی است. او هم تمرین را تعطیل كرد و یكی دو روز نرفت. حتی قلعهنویی هم تهدید كرد كه او را در بازی راهآهن به نیمكت خواهد چسباند اما دقیقه 30 همان بازی معلوم شد كه تهدید مجتبی بیفایده است. او به زمین بازی رفت و سرنوشت مسابقه را تغییر داد تا به همه ثابت شود استقلال بدون جباری تیم ضعیفی است. حالا شماره هشت مسائل روزهای اخیر را فراموش كرده و تمام حواسش به داربی است. جباری همیشه از بازیكنان تاثیرگذار استقلال در سالهای اخیر بوده و حالا نوبت به مهمترین بازی رسیده است و جباری هم باید ثابت كند كه كینهجو نیست. جمعه روز اوست
خبر خیلی خوبی بود اونی..
یه شیرینی پیش من داری :31:
جمعه 87/7/12
استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 راه آهن
پرسپولیس 2 - 0 پگاه
تا الآن 27 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 7768 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007174&postcount=7768
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007205&postcount=7771
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
عماد امتياز پيش بيني بازي راه آهن منو اضافه نكردي !!!!
درست پيشبيني كرده بودم ، 3 امتياز
سلام!
استقلال 2 - پيروزي 1
قلعهنويي از آن داربي تا اين...
از آخرين داربياي كه امير قلعهنويي در آن حضور داشت تا بازي جمعه اين هفته 848 روز زمان خواهد گذشت. امير در پايان فصل 85-84 از استقلال جدا شد و سر از تيمملي درآورد و بههمين خاطر دو فصل كامل از داربي و حواشياش دور بود
---------------------------------------------
. اينكه قلعهنويي در بازي پيشرو چه خواهد كرد غيرقابل پيشبيني است. در واقع نميتوان به واسطه تجربه سه ساله او در دوره قبل مربيگري استقلال اين بازي را پيشبيني كرد اما چيزي كه در مورد او مشهود است تفاوت وضعيت فعلي است با سه سال قبل. امير قلعهنويي به گمان نزديكانش و حتي بعضي از بازيكنان استقلال كه شناخت بيشتري از او دارند نسبت بهپايان فصل 85-84 تغييرات مشخص در رفتار و كردار داشته است. شايد مهمترين چيزي كه قلعهنويي را نسبت به داربي قبل متفاوت ميكند تجربه تلخ حضور او در جام ملتهاي آسيا باشد. شكست تيمملي در مرحله يكچهارم نهايي جام ملتها در سال 2007 قطعا بر شخصيت «مربي» قلعهنويي تاثير زيادي گذاشته است. به قول بعضي از نزديكانش اگر در داربي قبل قلعهنويي بيشتر موقعيت برادر بزرگتر بازيكنان را اجرا ميكرد اما حالا او بيشتر نقش پدرانه را انتخاب كرده و سعي ميكند بيشتر در اين هيبت ظاهر شود. بههرحال تعدادي از بازيكنان اقرار ميكنند كه اميرخان نسبت به سه سال قبل آرامتر شده و مدل رفتارش با اعضاي تيم تغيير كرده است. از نظر فني نيز بسياري معتقدند كه او همچنان علاقه زيادي به يادگيري دارد و از علاقه او همين بس كه در كلاس پيشرفته ايويچ و روتهمولر جزو نفرات اول بوده است. فقط مساله اينجاست كه او چندان اهل توي بوق كردن اطلاعات و دانش فوتبالش نيست.با اين حال هنوز يكي از مهمترين خصوصيات قلعهنويي تغيير نكرده است و آن حس مبارزهطلبي و برتريجويي است. امير قلعهنويي هنوز هم مثل سابق دوست ندارد بازنده زمين را ترك كند و اين را خيلي از كساني كه از دور استقلال را ميپايند خوب ميدانند. قلعهنويي حتي وقتي در بازي تمريني 11 به 11 در تيمي بازي كند كه از حريف گل ميخورد آنقدر بازي را ادامه ميدهد تا برنده از زمين خارج شود. حتي اگر لازم باشد جرزني هم ميكند و بازي را 200 دقيقه اعلام ميكند اما بازنده زمين را ترك نميكند. شايد اين خصوصيت قلعهنويي است كه او را در بازيهايي از جنس داربي متمايز ميكند و انتظارات را از خودش بالا ميبرد. او خود را محكوم به برد ميداند و اين نقطه قابل اتكايي براي تمام تيم است.
من که شدیدا افسرده شدم هرکاری کردم نتونستم در این نظرسنجی این صداسیمای --- شرکت کنم!
بچه ها مثل همیشه دربی از یک هفته قبل از روز بازی شروع شده! بازهم صداو سیمای پرسپولیسی و بقیه --- دارند جنگ روانی به راه می اندازند!
این دربی بردن توش خیلی لذت بخش خواهد بود چون اینطوری استقلال خیلی ها را شکست داده!
chera inghadr kaman??نقل قول:
ax ro bezaram aval ya na??
تازه این فتوشاپ شده است :31:نقل قول:
بیشتراز40تانشدیم :5:اما بقیه راهم جادادیم :20:
بذاریواش یواش بیشترمیشیم :31:
سلام اینا خودشون یه کاری کردن که اس ام اس ارسال نشه.چون اطرافیان ما هم که بیشتر استقلالی هستن همینو گفتن که اس ام اس برنامه ی نود ارسال نشد.
می خواستن یه روحیه ای به این پرسپولیسیا بدن با این کارا.
براي جلوگيري از بوجود آمدن بازارسياه
بليت دربي تهران پيش فروش نميشود
خبرگزاري فارس: مسئولان فدراسيون فوتبال از عدم پيش فروش بليت دربي تهران به دليل جلوگيري از بوجود آمدن بازار سياه خبر دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان فدراسيون فوتبال و شوراي تامين براي نحوه فروش بليت مسابقه پرسپوليس و استقلال تهران، روز گذشته جلسه اي را تشكيل داده و به اين نتيجه رسيدند كه براي جلوگيري از بوجود آمدن بازار سياه، بليت پيش فروش نشود.
در ديدارهاي اخير 2 تيم بليت ها به صورت پيش فروش ارائه شد و به همين دليل بسياري از هواداران دو تيم به دليل بوجود آمدن بازار سياه نتوانستند به راحتي بليت تهيه كنند و يا با قيمت هاي گزاف موفق به تهيه آن شدند.
با توجه به تصميم نهايي مسئولان، بليت مسابقه روز جمعه در ورزشگاه آزادي به فروش مي رسد.
مهدي تاج سخنگوي فدراسيون فوتبال، از پيش فروش شدن بليت دربي خبر داده بود.
انتهاي پيام/
بزارید هر کاری که دلشون میخواد بکنن ما هم خدایی داریم امید ما هم به اون بالایی خودش همه چیزو میبینه
با اعلام سازمان ليگ
70 هزار بليت براي دربي فروخته مي شود
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر فدراسون فوتبال اعلام كرد براي دربي فقط 70 هزار قطعه بليت فروخته مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام سازمان ليگ بليت هاي بازي تيم هاي استقلال و پرسپوليس پيش فروش نخواهد شد و تماشاگران صبح بازي مي توانند در ورزشگاه آزادي بليت تهيه كنند.
باجه هاي بليت فروشي از ساعت شش صبح به روي علاقه مندان باز است.
همچنين رئيس سازمان ليگ تاكيد كرد فقط 70 هزار قطعه بليت در اختيار هواداران قرار خواهد گرفت، ضمن اين كه براي طرفداران دو تيم ميزان مشخصي را در نظر نگرفته اند.
دربي تهران ساعت 16 روز جمعه هفته جاري به قضاوت سعد كميل از كويت برگزار مي شود.
انتهاي پيام/
با مساعدت رئيس جمهوري
مشكل حق پخش تلويزيوني فوتبال ايران حل شد
خبرگزاري فارس: روساي سازمان تربيت بدني و صدا و سيما شب گذشته در خصوص مشكل حق پخش تلويزيوني با رئيس جمهوري ديدار كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علي آبادي و عزت ا... ضرغامي شب گذشته با حضور در دفتر رياست جمهوري با محمود احمدي نژاد ديدار كردند.
اين جلسه در مورد حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال ايران تشكيل و با وساطت و مساعدت رياست جمهوري موانع موجود برطرف شد.
مسئولان سازمان تربيت بدني با اعلام اين خبر تاكيد كردند كه با توجه به جلسه شب گذشته، فوتبال ايران مي تواند 4 سهميه خود در ليگ قهرمانان آسيا را حفظ كند.
انتهاي پيام/
حالا ببينيد اين 70 هزار بليط رو چطور تقسيم مي كنن.
يه سري از لنگ.... هم توي عكس هستند ، اونا رو هم پاك كن كه اسمشون درد سره چه برسه به خودشوننقل قول:
یعنی چی 70هزاتا
پس 30 هزارتا دیگه چی میشه
معلوم نيست مي خوان چي كار كنن ؟
اون همه تماشاگر مي خواد بره آزادي اون وقت فقط 70 تا بليت ميفروشن ؟
كاش ميشد يه جوري پيش فروش كنند كه بازار سياه هم به وجود نياد ...
معلوم نيست مي خوان چي كار كنن ؟
اون همه تماشاگر مي خواد بره آزادي اون وقت فقط 70 تا بليت ميفروشن ؟
كاش ميشد يه جوري پيش فروش كنند كه بازار سياه هم به وجود نياد ...
با این کارشون میترسم برم ازادی بلیط گیر نیارم
ايوول پسرنقل قول:
عجب جمله با حالي .....
حيف كه مي ترسم بزارم تو امضام