سلامنقل قول:
یعنی همه جا بودیا
زحمتی میکشی برای اینترنت آدم می خواد دیوونه شه چه قد اذیت میکنن مردم خوبمنو
Printable View
سلامنقل قول:
یعنی همه جا بودیا
زحمتی میکشی برای اینترنت آدم می خواد دیوونه شه چه قد اذیت میکنن مردم خوبمنو
من تمام شرکت های adsl و وایمکس بودم تنها جایی که نبودم اینترنت وایرلس هست چون تجهیزاتش الکی گرونهنقل قول:
پس مجبوری که توی یک شرکت بمونی چون دیگه هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی نمیده اگه محدود بگیری که کیفیت ها هم بالا میره چون از جیب مبارکت خرج میکنی و شرکت ها هم عاشق پهنای باند خریدن مشتری و خالی کردن جیبش و فروختن هر گیگ ۳۶۰۰ تومان هستن الان ایرانسل شبانه اش هر گیگ ۴۱۶ تومان در میاد حالا شما ببین اینا چقدر گرون فروشن همین صبانت تو شبانه هر گیگ رو ۱۸۰۰ تومان میفروشه یعنی هر ۱ گیگ خرید ۲ گیگ دانلود یعنی ۱۴۰۰ تومان گرون تر از ایرانسل این شرکت های اینترنتی شاه دزدن و از طرف دولت هم حمایت میشننقل قول:
مطمئن باشید این شرکت ها هر گیگ رو زیر ۵۰۰ تومان میخرن و با هزینه برق و نگهداری تجهیزات و پول کارمند و هزینه اجاره شرکت بخوای حساب کنی از ۱۰۰۰ تومان بیشتر نمیشه اونوقت ۳۶۰۰ تومان هر گیگ رو میفروشن خود زیر ساخت که نزدیک ۲۰۰ تومان هر گیگ براش در میاد که از خارج اینترنت وارد میکنه.
دست رو دست گداشتن هیچو حل نمی کنه، باید یک کاری کرد!!!
کاش یه روزی این مملکت بیوفته دست آدمای با سواد یعنی خودمون بندازیمش دست آدمای با سواد الته سواد دانشگاهی !!!!نقل قول:
داداش اینا اینترنت رو که حجمی نمیخرن ! پهنای باند میخرن مثلا یک 200 مگابیت میخرن بعدش به صورت قطره چکانی میفروشن به ملت !نقل قول:
به گفته سایت خبر آنلاین اینترنت رو سالی 5 میلیارد تومان میخرند 5000 میلیارد تومان میفروشند به مردم ! فکر نمیکنم قاچاق مواد مخدر هم اینقدر سود داشته باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کارم می کنن اینا. فکر می کنید از سود اون می گذرن ؟!!!نقل قول:
امروز با حدود 500 مگ دانلود و 100 مگ وبگردی محدود شدم! الان چند روزه که همینطوریه. اون 40 گیگی هم که خودشون می گن رو دروغ می گن بی شرفا.لااقل در مورد من که دروغ بوده.که می گن روزی 1 گیگ رو کردیم 1.5 گیگ بله؟
یه دونه سریال گرفتم 357 مگ + 25 % باقی مونده یه سریال دیگه که کلان 349 مگ حجم کلش بود + یه نرم افزار 7 مگابایتی + 27 درصد از یه فایل 410 مگابایتی که سر 27درصدش محدود شدم.
سرویس نامحدود یه مگ از نوع ایرانی!!!
دوست عزیز از من میشنوی از فن اوا نگیر سرویسهای نامحدود فن اوا دیگه مرد تموم شد . من الان چند روزه قطع کردم اومدم پارس . 2 مگ نامحدود داشتم خیلی خوب تا اینکه مصرف منصفانه راه انداختن اونم به شکل خیلی مسخره یعنی اگه روزی بیشتر از 1.5 گیگ دانلود داشته باشی سرعتت میشه 10 کیلوبایت تا ساعت 12 شب که روز بعد شروع میشه دوباره سرعت نرمال میشه . میگن فقط سرعت 512 به پایینش این محدودیت رو نداره . ولی اونا هم بدرد نمیخورن .نقل قول:
ایرانسل تا چند وقت پیش 99 گیگ شبانه(نامحدود هفتگی) داشت میداد 10 تومن یعنی هر گیگی حدود 100 تومننقل قول:
وقتی داره گیگی 100 میده یقینا حساب سود و مابقی موارد هم کرده و الا که نمیاد گیگی که 1000 برای خودش در میاد و با 900 تومن ضرر 100 بده
اون موقع حساب کن همین گیگی که براش با سود 100 تومن در میاد رو تو روز میفروشه 13 هزار تومن:n04:
یک مشت دزد شدن صاحب اینترنت ایران:n21:
چند روز پیش که به من زنگ زدن گفتن ما گیگابایتی از زیر ساخت می خریم همین آلانشم کلی ضرر کردیم.
بعد منم مثل خیلی از دوستان شکایتم پس نگرفتم، چون گفتن که قرار هست تا شنبه سیستم به اینصورت می خوان ادامه بدن که کل اون ۴۳ گیگ شما می تونید ظرف ۱ ماه استفاده کنید چه یک روز چه ۱ ماه، اما می خوام بدونم که نظر شما چی هست برای مذاکره با اینها؟؟؟
و حالا هنوز که نمی تونیم آدم های با سواد بیاریم بالا ( اعتبار مدارک هم مهم البته) اما در کل برای این مورد بر گردوندن سیستم نامحدود و پایین آوردن قیمت چه فکری دارین؟؟
اینکه انقدر این حرف تکرار می کنم فقط برای خودم نیست، اگر فکر می کنید تکرار این حرف هیچ فایده ای نداره خوشحال میشم بشنوم
دوست گرامینقل قول:
احتمال این وجود داره که شرکتها با هم تبانی کرده باشند
وقتی شرکتها دور هم جمع می شن تصمیم حذف شبانه و حذف نامحدود و در عوض ش بالا بردن ریت خط و سرعت کلی مشترکین میکنند و مشترکینی که با استفاده از نامحدود یا شبانه رایگان هر گیگ کمتر از هزار تومان براشون می افته رو حذف می کنند از این شرکت به اون شرکت عوض کردن هیچ فایده ای نداره
شبانه رایگان یک آپشن تشویقی در نظر گرفتن که الزامی وجود نداره پس هیچی
تنها چیزی که من بهش دلخوش کرده بودم از دست دادن مشتری و این بود که شاید یه شرکتی به خاطر جذب مشترک زیر این قول و قرار بزنه که خیال خام بود
حالا شما بفرمایید وقتی شرکت های کله گنده همه با هم دست به یکی کردند چه کاری از ما برمیاد؟
این که حرف بی جایی هست که می زنن. اگه براشون ضرر داشت امکان نداشت این همه مدت انجامش بدن و نهایت بعد 2-3 ماه جمعش می کردن.برای اینکه ما حرفی نزنیم دارن فیلم هندیش می کنن.نقل قول:
مسئله از دید من ترکیبی از مسائل سیاسی + منفعت طلبی های بی پایان در یک بازار غیر رقابتی هست.
دقیقا حرف شما درسته به فن آوا فشار آوردن که نامحدوداشو منصفانه کنه بعدشم با هم جلسه گذاشتن و تبانی کردن و چون شرکت هلدینگ هستش زیاد برای اینترنتش وقت نمیزاره این جریان منصفانه کردن نامحدوداشون فشار آوردن شرکت های دیگه بوده شرکت هم میگه خوب حرف بدی هم نمیزنن اینجوری گیگ میفروشیم کلی پول به جیب میزنیم چرا نامحدود بدیم که هر گیگش ارزون در بیاد ۷ برابر هر گیگ رو گرون تر میفروشیمنقل قول:
بله احتمال تبانی بسیار زیادهنقل قول:
اما حیف کسی نیست که جلوی تبانی رو بگیره
و با جریمه و محروم سازی کاری بکنه
PAPها مثل آسیاتک، پارس آنلاین، فن آوا، شرکت مخابرات ایران، پیشگامان کویر و ۴ تا شرکن اصلی دیگه که فروشنده های اصلی اینترنت در ایران هستند،نقل قول:
ماشالله مملکت اینقدر گل و بلبله که همه چی درسته ملت از صبح تا شب سر کارن آخر شب هم خسته میان خونه اینترنت براشون مهم نیست اگه اینترنتشون مشکل داشته باشه بهشون بگیم پیگیری کن میگن ای بابا از صبح تا شب کار میکنم الان اومدم این اینترنت کارمو راه میندازه همین کافیه بیش تر از وایبر و فیس بوک که نمیخوام و طرز فکر شرکت ها و مخابرات اینه که مثلا نامحدود و شبانه رو نوجوان ها و جوان ها استفاده میکنن و یک چند تا فیلم و سریال و آهنگ الکی دانلود میکنن و بهتره جمعش کنیم تا هم پهنای باندمون از بین نره و هم پول خوبی به جیب بزنیم ولی نگاه نمیکنن به این موضوع که شاید یک محقق و دانشجو و یا یک متخصص کامپیوتر و شبکه به اینترنت نامحدود واقعی و پر سرعت نیاز داشته باشه و تا وقتی که مردم ما به همین اینترنت راضی باشن اینترنت تا آخرش تو ایران اینجوری میمونه به عبارتی به این جمله میرسیم که یک دست صدا نداره الان من و شما بریم شکایت کنیم به جایی میرسیم نه جز اینکه از وقت و پولمون بزنیم هیچ چیزی عایدمون نمیشه ولی وقتی چند هزار نفر از هر شرکت برن قضایی شکایت کنن اونوقت این شرکت ها حواسشون جمع میشه و درست کار میکنن ولی افسوس که ما الان ملتی قانع و دست نگاه کن هستیم و خودمون تغییر رو نمیخواهیمنقل قول:
برای شروع هم از همین انجمن شروع می کنیم. نظر موافق و مخالف شما هم نیاز هست...
نظرات خودتون حتما اعلام کنید دوستان...
دوست عزیر با هماهنگی برای اعتراض موافقم . ولی الان زمان مناسبی نیست .
اکثر کاربرا الان گرفتار امتحانات هستن و حضور زیادی نمیتونن داشته باشن . ولی با شروع تابستان کاربرا سرازیر میشن . و اون موقع اطلاع زسانی و هماهنگی بسیار مفیدتر میتونه باشه .
نقل قول:
در هر حال داشتم به این فکر می کردم که این موضوع اینترنتی هست
بابا اینا خیلی باحالن :n02:
زنگ زدم میگم سرویس محدود 3 گیک میخوام میگه اون سرویس برای تهران نیست تهران زیر 6 گیگ در ماه نمیفروشیم
میگفتند تهرونیا وضعشون خوبه ها ما باور نمیکردیم :n18:
دوستان کسی شرکتی رو سراغ نداره که برای مددجویانه بهزیستی تسهیلاتی در نظر بگیره؟
شکایت کنید به 195نقل قول:
شرکت حق نداره سرویسی تحمیل کنه
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
شکایت رو در سایت 195 ثبت کردم
ما به یک کمپین ویروسی نیاز داریم :)نقل قول:
توضیح میدم خدمتتون یک نوع تبلیغات هست به اسم Viral marketing ( تصویرش را در اینترنت سرچ کنید تا تصویر آن در ذهنتان شکل گیرد) از همین روش هم میشود برای پخش کردن اعتراضات استفاده کرد و مهم ترین شکل آن می تواند در قالب یک سایت برای جمع کردن امضاهای الکترونیکی، شبکه های اجتماعی و پیح های مختلف باشد
به هرحال باید تنها این نوع اعتراضات به شکل ویروسی پخش شوند وگرنه دیده نمی شوند
من نمیدونم چقدر چنین چیزی در ایران جواب میده ولی ویروسی پخش شدن آن شاید باعث بشه شرکت ها ببینند چه کارهایی دارند میکنند و بعد آن ها مسئولین
من الان روزی تقریبا 500 مگ تا 1 گیگ به خاطر کارم کلا مصرف روزانه دارم که اصلا در آن دانلود جا نداره و فقط همین وب گردی و .... یکسری کارها شاملش میشه و باید حتما یک سرویس نامحدود داشته باشم ولی میترسم همش :n27:از همین ترس الان 2 ماه بیشتر دانلود شبانه هم ندارم
خدا لعنت کنه اینا رو به قرآن
وضعیت اعتراضات مدنی در کشور ما صفره
اگر همه دست به دست هم بدن یک ماه از خرید اینترنت انصراف بدند شکایت هم به نتیجه میرسه - اما متاسفانه به عمل که میرسه هممون سخت به اینترنت پر سرعت نیاز داریم و اگر یک ساعت اینترنت نداشته باشیم میلیون ها تومن یا شاید دلار ضرر میکنیم (گویی همگی تجار دره سیلیکون هستیم)
حرف شما درست ولی این قضیه بیشتر در رابطه با مثلا بنزین صدق میکنه که جایگزین براش نظیر اتوبوس و تاکسی و مترو و ... استنقل قول:
ولی برای اینترنت خیر
شما الان منی که با یک شرکت توی تهران کار میکنم و روی بستر اینترنت فعالیت داریم و کلا هر کاری که انجام میدم آنلاین است چطور میتونم یک ماه که نه حتی چند ساعت آنلاین نباشم؟
باید اعتراض کرد به همین شکلی که گفته شد
چرا روش جایگزین وجود نداره دوست عزیز
شما و من فرقی نمیکنه میتونیم یک ماه سختی بکشیم کمی هزینه کنیم از دیتای اپراتور تلفن همراه استفاده کنیم - مطمئن باشید وقتی یک شرکت مثل فن آوا یک ماه هیچ مشتری نداشته باشه حتما در تصمیماتش تجدید نظر میکنه
دوستان برای من هم یک مگ نامحدود برنزیه
مسافرت بودم یه هفته ای
مودم خاموش بوده اصلا
نکات حائز اهمیت که تاکیدی بر حرف دوستانه :
1- با مصرف حدودا 1 گیگ یا کمتر سرعت من تا ساعت 12 به 15 کیلوبایت میرسه :n08:
2- سرعت قبلی 120 کیلوبایت بود که به 90 رسیده
3- قیمت ها هیچ تغییری نکردن با این وضعیت
4- اقا اگه قراره 43 گیگ در ماه باشه و روزانه حساب میشه ، پس این یه هفته ای که من نبودم چی میشه
5- کار ما شده ریاضی اول دبستان 2+4+5+ ...... گیک .....
این مورد حجم روزانه خیلی عجیبه ، چرا کل ماه رو لحاظ نمیکنن :n36:
واقعا انگار یه آدم به کل تغییر جنسیت داده باشه ( تغییرات کلی شرکت رو میگم)
بابا من خودم تولید کننده ام ، هر دفعه قیمت رو بالا بردیم از 6 ماه قبل گفتیم ، کلی بازار رو آنالیز کردیم ، ترس از سر رو رومون میریخت که نکنه ... ، آخرشم با افت فروش مواجه شدیم
شرکت به این بزرگی ببینید چقدر ...... هستش که اصلا اصول بازار رو بلد نیستن
قرن 21 هستش سرعت من رو به 128 رسوندن (واقعا جوکه)
بعد سایت ها بازی gta v رو برای دانلود گذاشته 60 گیک که به صورت دائم و بطور متوسط با 50 دانلود کنین میشه 14 روز
من یه سری به سرویس دهنده های دیگه هم زدم ، زیاد فرقی نداره ولی به این افتضاحی که فن آوا بالا آورده نمیرسن
یعنی نشون میده مدیریت نداره یا ...... هواست
از وقتی که یادم میاد اینترنت تو ایران اومده یکبار لذت استفاده ازش رو نکشیدیم
این وضع تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ،،، خدا میدونه
این کارای اعتراضی هم برای خارج هستش که صنف ها و اتحادیه ها نفوذ بسیار زیادی دارن نه برای ایرانی که اتحادیه و صنف مثل جوک میمونه
البته امیدوارم به نتیجه برسین
دوستان من همين الان زنگ زدم به يكي از مديران فن آوا
ديگه از اين شركت سرويس خريداري نكنيد اين شركت همش شده دروغ به بهونه نويز و مشكلات ارتباطات زير ساخت دارن پهناي باندي رو كه خودشون ميخرن به شركتها و موسسات ديگه ميفروشن
الان سرويس 1 مگ نامحدود من شده 15 كيلوبايت
يك شكايت بلند بالا نوشتم هم به 195 زنگ زدم گفتم هم چند جاي مختلف ايميل فرستادم
ترتيب دادند كه هيچ و گرنه آش ميپزم براشون با 3 وجب روغن
فقط خواهشا اين مطلب رو توي همه جا پخش كنيد و فكر ميكنم بيشتر شركتها دارن همين كارو ميكنند در حاليكه ايران سرانه مصرف ساليانش رو پولش رو پيش پيش از ISP ها ميگيره و اونها براحتي دارن به پولهاي بهتر ميفروشن
دوستان من همين الان زنگ زدم به يكي از مديران فن آوا
ديگه از اين شركت سرويس خريداري نكنيد اين شركت همش شده دروغ به بهونه نويز و مشكلات ارتباطات زير ساخت دارن پهناي باندي رو كه خودشون ميخرن به شركتها و موسسات ديگه ميفروشن
الان سرويس 1 مگ نامحدود من شده 15 كيلوبايت
يك شكايت بلند بالا نوشتم هم به 195 زنگ زدم گفتم هم چند جاي مختلف ايميل فرستادم
ترتيب دادند كه هيچ و گرنه آش ميپزم براشون با 3 وجب روغن
فقط خواهشا اين مطلب رو توي همه جا پخش كنيد و فكر ميكنم بيشتر شركتها دارن همين كارو ميكنند در حاليكه ايران سرانه مصرف ساليانش رو پولش رو پيش پيش از ISP ها ميگيره و اونها براحتي دارن به پولهاي بهتر ميفروشن
نقل قول:
دوستان باید به اطلاع شما برسونم که هفته پیش مثل خیلی از شما دوستان از صدای مشتری شرکت فن آوا با من تماس گرفتن گفتن که شما شکایتی که در سایت ۱۹۵ از شرکت ما داشتید پس بگیرید، و یکسری هم قول دادن مثل اینکه چون شما نامحدود بودید به غیر از ۴۳ گیگ معمول به شما حجم با قیمت پایین و اینکه می تونید این مقدار ظرف مدت ۱ ماه استفاده کنید، من شکایت پس نگرفتم و تا امروز منتظر شدم که با من تماس بگیرن خوب از اونجایی که حدس می زدم چه اتفاقی قرار هست بیافده، امروز شنبه تماس گرفتم و گفتن قرار نیست هیچ تغییر رخ بده یعنی قولی داده نشده!!!...
خوب از اونجایی که لازم هست به حفم برسم، قرارداد فسخ نکردم، برای اون یکی خط تلفن اینترنت جدید گرفتم و قرار هست شکایت به صورت دیگه ای پیگیری کنم، و اینکار و تا قویه قضاییه پیگیری می کنم...
مورد دوم
پیگری و پیشبرد اعتراض در مورد قیمت بالای اینترنت، سرعت پایین، و حذف سرویس های نامحدود. در حال آماده کردن پیش نیاز ها هستم و مواردی که می تونیم انجام بدیم.
۱- برای گشترش و همگانی شدن اعتراض به کمک و یاری تک تک شما نیاز هست.
۲- اعتراض باید به صورتی تاثیر گذار باشه و اینکه در صورت نیاز ادامه دار بشه تا تحقق اهداف.
۳- در زمان اعلام برای شروع اعتراض به هر صورتی که امکانش هست ( شبکه های اجتماعی، خبر رسانی به شیوه های مختلف و...) بستگی به نوع امکاناتی هست که هر کدام از ما در اختیار داریم مثلا صفحه فیس بوک، توپیتر، وایبر، اس ام اس، وبلاگ، پادکست، مهم کردن در انجمن ها و غیره...
هر نوع فکری و نظری که احساس می کنید برای پیشبرد این موضوع مناسب و خوب هست، اینجا با دیگر دوستان در میان بگذارید، چون مشورت و همفکری نتیجه مطلوب تری خواهد داشت.
خدايي صد رحمت به پارس آنلاين ميگفت داريم رسيدگي ميكنيم
زنگ ميزديم سالن MDF مركز مخابرات ميگفت بچه هاشون الان دارن روي قضيه كندي و ترافيك كار ميكنند
ولي اين شركت الكي ديمي ديميه فقط يك اپراتور گذاشتن و تنها چيزي كه بلده خط شما از طرف مخابرات نويز شديد داره
مديره توي دلش ميگه ما كه پول سه ماهه 700 تومن بي زبون و گرفتيم حالا هر هفته 4 روزشم قطع باشه الكي بهش ميگيم نويز داره كي ميخواد بفهمه
اين شركت رفت جز باقاليها
من با اين دوستمون Codex1 موافقم يعني با حرف ايشون تا آخرش بايد وايساد
من هم اگر كار به شكايت و شكايت بازي برسه هم آدمشو دارم هم همه جورشو دارم
نگران هيچ چيزي هم نيستم به من هم همين حرف رو زدند كه شما درسته نامحدود بودين ولي الان ديگه بايد هفته اي 4 گيگ مصرف كنيد كه 4 گيگ شما خيلي وقته تموم شده داريم به شما سرويس اضافه ميديم
اصلا نگران نيستم الان اون يكي خطمو مخابرات 512 نامحدود گرفتم
صبر ميكنم اقدام كنند شد شد نشد راه ديگه زياده
من با اين دوستمون Codex1 موافقم يعني با حرف ايشون تا آخرش بايد وايساد
من هم اگر كار به شكايت و شكايت بازي برسه هم آدمشو دارم هم همه جورشو دارم
نگران هيچ چيزي هم نيستم به من هم همين حرف رو زدند كه شما درسته نامحدود بودين ولي الان ديگه بايد هفته اي 4 گيگ مصرف كنيد كه 4 گيگ شما خيلي وقته تموم شده داريم به شما سرويس اضافه ميديم
اصلا نگران نيستم الان اون يكي خطمو مخابرات 512 نامحدود گرفتم
صبر ميكنم اقدام كنند شد شد نشد راه ديگه زياده
ببخشيد كه تمامي نوشته هاي من دوتايي ميشه
چون همش قطع و وصلي دارم
منم تا آخرش هستم ولی نه در فضای مجازی بلکه تو واقعیت هرکاری خواستید بکنید من هستمنقل قول:
دوستان من میگم بریم وزارت کشور درخواست تجمع بدیم ؟ کیا پایه هستند؟
تا اونجا که امکان داره باید سعی کنیم، جلوی به حاشیه رفتن و خارج شدن مسیر به هر نحوی بگیریم...نقل قول:
من عرض كردم با Codex1 موافقم ولي نگفتم فيزيكي
بحث فيزيكي بحث خيلي جديه بايد عوامل خاصي رو قبلش آگاه كنيد و در حقيقت بياييد يك گروه يا يك محيط مجازي براي اين قضيه درست كنيم و از همه ملت ايران بخواهيم بابت اين قضيه اعتراض كنند بعدش كه منابع و سورسهامون آماده شدند اقدام به طرح شكايت بكنيم
البته كارمندهاي محترم كه اصلا توي اين قضيه نيستند چون توي همه اداره جات اينترنت رايگان هستش و وقتي هم كه خونه برسند اينقدر خسته اينترنت هستند كه اصلا براشون مهم نيست
فقط كاربران خانگي هستند كه اونهم باز محدود به ما سرويسهاي نامحدود ميشه چون حجميها كه ميگن بي خيالش ما كه كلا دو تا وايبر و واتس آپ ميريم تموم برامون زيادهم هست ولي مثل ما كه چندين سرور و غيره و غيره و ذالك اونور داريم خيلي سخته خداييش
ابتدا بحث رو جديش كنيم و بعدش فيزيكي اونهم با طرح شكايت همين مونده انگ بزنن و بريم لاي ...
چون هميشه يك عده خاص توي حاضيه اين مسائل قرار دارند و از هر موقعيت به بهترين نحو ممكن استفاده ميكنند مثل اون قضيه 88 و تسويه حسابهاي شخصي
ما در اين سطح نميخواهيم ولي ميخواهيم حداقل به حقوق از دست رفتمون هم برسيم فعلا كه فن آوا هيچ تماسي يا ايميلي نزده قبلا خيلي سريع جواب ميدادند
حالا يك روز هم صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه
مگه اینا نگفته بودن از شنبه دیگه 1 گیگ 1 گیگ محدود نمی کنیم تا 40 گیگ تموم شه ؟ چی شد پس ؟ باز محدود کردن که سر 600 مگ دانلود.