C4eva گفته کار روی فیرم ویر درایو های بلوری PS3 ادامه داره همچنان
Printable View
C4eva گفته کار روی فیرم ویر درایو های بلوری PS3 ادامه داره همچنان
یعنی 3.60 هم قراره ه ک بشه؟نقل قول:
تا باشه از این جور هکر ها باشه.
سلام دوستان...
امروز یه خبر تازه به سایت ps3 hacks اضافه شده
یکی اینو ترجمه کنه ببینم چی میگه!:31:
Easy Spoof
Easy Spoof is a TCL task file for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that lets you fake the firmware version installed on your PS3.
Its main purpose is to prevent accidental updates from a custom or modified firmware to an official firmware.
Note: This does not get you on PSN or let you play games requiring a later firmware version.
سلامنقل قول:
من مه خوندم میگفتن نمیتونه شناسایی کنه و برای اجرا نیاز به هاب داره
البته این موضوع برای Slim هست فکر کنم
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوست عزیز احتمالا دستگاه شما fat هستشنقل قول:
سلام ببخشید اگر من یک ps3 بخرم با فریمور 3.60 یا بالاتر میتونم اونو خودم به 3.55 تغییر بدم؟ یا فقط برای استفاده از 3.55 باید فریمورم پایین تر از 3.55 باشه؟
اگه میشه زودتر جواب بدید.ممنون:11:
نه این ربطی به فیرم ویر خود کنسول نداره. شما مثلاً آخرین فیرم ویر که الان 3.65 باشه رو نصب میکنی. بدون استفاده از CFW با همون فیرمویر اصلی میای بازی کپی اجرا میکنی. اونا میان مثل xbox خود درایو blue-ray رو دستکاری نرم افزاری میکنن تا نتونه رایتی بودن بازیو تشخیص بده. اینجوری میتونید بازی کپی رو مستقیم با دیسک کپی اجرا کنید و حتی به PSN متصل بشید.نقل قول:
ولی اینجوری دیگه نمیشه رو PS3 با این روش ، homebrew نصب کرد
خیلی ممنون .اینکه خوبه..بعدا برای نصب homebrew یه روشی میاد.نقل قول:
یه سوال داشتم:الان برای اجرای بازی باید یه بازی اورجینال توی دستگاه باشه خوب من این بازی اورجینال رو از کجا بیارم ؟همه که دارن کپی میفروشن اینجا.اونجا فروشگاهی هست بازی اورجینال قدیمی بفروشه مثلا fifa 07 ؟فقط میخوام اورجینال باشه و کم قیمت بیشتر از 15 تومن نباشه.
بازی اصل PS3 که همه جا گیر میاد. اگه تهران هستی که ریخته همه جا. فوقش به یکی سفارش بده برات بیارهنقل قول:
ناصر جون اینام اگه حرفشون حرف بود،X360 Slim رو هـکش رو میزدن،الان 5 ماهه مردم الاف اینان.............نقل قول:
اره خب ولی ایندفه تو slim مایکروسافت کلی سد براشون گذاشت. مثلاً همین 0225 ها که همه منتظرن -- بشه روی درایوش یک Write Protection فعال کرده که نشه فیرمویر درایو رو تغییر داد.نقل قول:
9504 هم که -- شده
0225 هم آخراش هست و به همراه کیت سخت افزاری هکش داره میاد تا چند هفته دیگه.
در واقع بیشتر این تاخیر به خاطر آپدیت جدید مایکروسافت بود که اگه اونایی که LT+ 1.1 دارن به این ورژن update کنن دیگه بای کپی اجرا نمیشه. واسه همین تیم C4eva داره رو ورژن 1.9 کار میکنه که میتونه با این update جدید مایکی هم کار کنه ( البته همه بازی ها رو نمیتونه باز اجرا کنه که تو ورژن 2.0 این مشکل تا وقتی مایکی باز Update نده برطرف میشه )
اما بلوری داستان خودشو داره:10:
والا درایو PS3 اگه هم هـک بشه نمیصرفه،چون بلوری خام گرونه...........نقل قول:
فکر کنم جدیدا مایکروساقت و سونی دارن جاهاشون رو با هم عوض میکنن،میکی میگی هـک نکنین،سونی میگه هر کی دوست داره ه«ک کنه........
:31::31::31:
سلام یه سوال داشتم
الان ps3 اگه بگیرم ، مثله xbox این داستانه - - نشدنو داره یا اینکه هر مدلی باشه -- میشه و از این چیزا نداره که فلان مدلو بگیر اینو نگیر ؟
ممنون
تا اونجايي كه من ميدونم جديدترين مدل ps3 همون اسليم 160 گيگ يا 320 گيگ هست كه براي اينكه كپي خور باشه فرمورش بايد 3.55 به پايين باشه . هميننقل قول:
خودم يه هفته پيس يه ps3 كپي خور اسليم 160 گيگ خريدم 558 هزارتومن !!! به كابل hdmi و چندتا بازي رايگان و يه بازي اورجينال
یعنی اینایی که الان 420 تومنه 160gb -- نمیشه و بازی کپی نمیشه اجرا کرد؟
شما مثل اینکه پست های قبلی منو نخوندی.من گفتم از اردبیل هستم.اگه تهران بودم که مشکلی نداشتم.هر چه قدر تو گوگل سرچ میکنم فروشگاهی پیدا نمیکنه که بازی اورجینال بفروشه.اگه شما ادرس سایتی رو دارین که اورجینال بازی میفروشه لطفا بدین.ممنون.اگرم نه شماره تلفن به مغازه رو بدین که بازی اورجبنال بفروشه و البته پست کنه به اردبیل .البته بازی اورجیناب 15 تومنی نه 70 تومنی.نقل قول:
الان قیمت بازی های اورجینال چنده؟
فت داره با اسلیم تو حجم هارد فرق دارن (فت تولید نمیشه)نقل قول:
برای کپی هم فقط ورژن3.55 باید باشه
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
چرا فقط ورژن3.55 باید باشهنقل قول:
داداش با شما نیستما کلا سر نقل و قول رو گرفتم به همتون بگم که:نقل قول:
بابا اینقدر ناامیدی ندید اینقدرم نا امید نباشید.این خبرا همش کشکه شایعس همش.خود سونی و هزار تا سایت دیگه مثل پلی 3 -- هم نوشت هر چیزی راجع به -- کنسول بیخیال شین و فقط صبر کنید من بهتون قول میدم بیشتر از یه ماه طول نمیکشه و این فریمور جدید هم -- میشه به همین راحتی:31:حالا چه جوریشو اگه من و شماها میدونستیم که خودمون اینکارو میکردیم که هی نمیشه نمیشه میکنید خوب ما هرجور فکر کنیم نمیشه اما اون هکری که داره صبح تا شب جون میکنه یه جور فکر میکنه که میشه:46:
این+3.6 -- بشه درست بد که باز فرم جدید بید که سر خونه اولیم که
3.70 Coming
خوب عزیز من همیشه همینه 3.70 هم -- بشه دوباره فریمور جدید میاد اما من میگم که -- میشه.مطمئن باش -- میشه فوقش با یه ماه تاخییر بازی رو بازی میکنی عوضش 100 تومن پول نمیده کسی.اگرم خیلی علاقه منده کسی که بازی رو داغ داغ بخره که حرفی نیست پول بده بخره.من واسم مهم نیست که دیرت 3 رو الان بازی کنم یا 1 ماه دیگه.بقیه رو نمیدونم.این ایراد هکه که همیشه 1 ماه عقبه اما بلاخره -- میشهنقل قول:
درسته ولی بهترین روش Dual fw اگه اینو پیش بگیرن بهتره
66666666666666666666666666
سلام الان بهتره پلی3 بخرم یا xbbox؟
بابا این سوال رو 100 بار اینجا 100 بار هم تو تاپیک xbox360 پرسیدن.تو رو خدا هر کدومو دوست داری اونو بخر.اصلا برو پست های قبلی رو بخون.ببخشید تند رفتم.نقل قول:
ولی اینم بدون که الان قیمت و قابلیت ه ک ps3 بهتره.
Mathieulh هم به صحنه باز گشت
mathieulh ruturns... possible discovery?:46:
homebrew چیه ؟ :31:نقل قول:
558 هزار تومن ؟ مطمئنی PS3 خریدی ؟ شاید Xbox 360 slim با درایو 9504 خریدی ! :31:نقل قول:
چی هستش ؟ :31:نقل قول:
من با این دوستمون کاملا موافقم درست می فرمایند :31:نقل قول:
الان کاملا سلیقه ای شده مثلا سلیقه ی من به آنچارتد و کیلزون و گران تورزیمو میخوره نه گیرز آف وار و ... :2:نقل قول:
ایشون کی هستن ؟ :31:نقل قول:
راستی این چراغه زرده چی میخواد ؟ ماجراش چیه »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برنامه هایی که رو Ps3 نصب میکنی. مثل multiman , Showtime,Dosbox ...
گیرز آف وار و چی؟:31::31::31:همین معروف معروفش به درد لای.... چی بگم الحق اون شکلکه که گذاشتی رو برا همین جا ساختن:2:نقل قول:
یکی جواب سوال ما رو هم بده.نقل قول:
در مورد گیرز آف وار باهاتون موافقم واقعا بازی چرتیه.
یعنی واقعا تو اردبیل هیچمغازه ای نیست که بازی های کنسول هارو بفروشه ؟نقل قول:
خب اگه اونم اوریجینال نداشته باشه بهش بگو برات سفارش بده :20:
چرا یکنفر جواب مارو نمیده این رسم مهمان نوازیییی!!!
اگر من یک ps3 بخرم با فریمور 3.60 یا بالاتر میتونم اونو خودم به 3.55 تغییر بدم؟ یا فقط برای استفاده از 3.55 باید فریمورم پایین تر از 3.55 باشه؟:2:
نه نمیشه از فرمور بالا به پایین تر دان گرید کرد .نقل قول:
فقط باید 3.55 یا پایین تر باشه !
اندر حکایت قیمت PS3 آن ور آب »
PlayStation 3 160 GB 289.44 دلار
PlayStation 3 320GB System with PlayStation Move Bundle 429 دلار
PlayStation 3 320 GB 350 دلار
PlayStation 3 120 GB 319 دلار
PS3 Call of Duty Black Ops - Bundle 300 دلار
PlayStation 3 250 GB 274 دلار
دوست عزیز قیمت اونورو بیخیال اینورو عشقهنقل قول:
رااستی چراغ زرد اگه چشمک بزنه یکی میگفت نیاز به تمیز کردن داره
امارشو درار خطرناکه اون چراغه ها:31:
دوست من یا شایعه نمیدونی چیه یا خیلی به خودت اطمینان داری:نقل قول:
منبع حرفم درباره -- درایو PS3:
کد:http://c4evaspeaks.com/
c4eva Spoke! (2011-06-10 #fw)
53
Posted on 2011-06-10 by admin | Traductor
[2011-06-10 08:51AM UTC] #fw <c4eva> hello
[2011-06-10 08:52AM UTC] #fw <GhaleonX> hi c4eva
[2011-06-10 08:52AM UTC] #fw <GhaleonX> are you still planning to do anything with ps3 odd?
[2011-06-10 08:53AM UTC] #fw <c4eva> yes
من نگفتم مغازه ای نیست که بازی کنسول بفروشه من گفتم مغازه ای که بازی اورجینال بفروشه نیست اونم برای کنسول.با یکی از این کپی فروش ها صحبت کردم گفت هر وقت خواستی بیا بگو 3 یا 4 روز دیگه میارم.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:به نظرم قيمت بازار همين قدره ، كپي خور باشه قيمتش ميره بالاتر . ضمن اينكه يه بازي اورجينال هم داره البته هنوز نميدوم اسم بازي اورجينال چيه :31::31:نقل قول:
يه چيز جالب : من از اول نميدونستم دسته شوك دار يعني چي !!!!:18: اما وقتي تو بازي ديدم داره واسه خودش ميلرزه فهميدم دسته شوك دار به اين ميگن
سلام دوستان.
من میخوام مانیتورم رو عوض کنم و 180 تومن پول دارم.شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میکنید؟
من خودم از این دو تا خوشم اومده ببینید چطورن:
کد:http://www.kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=325
دومی digikala هستش.کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-MON-Sam-E2045NX%20Plus
بین این دوتا، مدل LG یه کم بهتره چون زمان پاسخگوییش 2ms هست ...نقل قول:
ولی یه مشکلی که جفتشون دارن اینه که HDMI رو ساپورت نمیکنن! (یعنی باید از کابل VGA-Box استفاده کرد، که یکم دردسر داره.)
در کل بازم انتخاب اصلی برمیگرده به خود شما و سلیقت ...
بچه ها تولید ps3 کی متوقف میشه و برای خریدش لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز حداقل صبر کن کنسول بعدی سونی بیاد تازه چند سال بعدش یهو دیدی متوقف شد شاید 2018 :21:نقل قول: