نه ممنوننقل قول:
من معمولاً از آواتارایی که خودم ساختم یا حدّ اقل یه ذره روش کار کردم استفاده می کنم .
خدانگهدار
نه ممنوننقل قول:
من معمولاً از آواتارایی که خودم ساختم یا حدّ اقل یه ذره روش کار کردم استفاده می کنم .
خدانگهدار
تو پاتاپون 1 مرحله صحرا میگه دوعا بارون باید بخونی تا رد شی
این دوعا بارون از کجا بیارم
پیشاپیش نوروز مبارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بیا حالا که گفتی آواتارم رو عوض کردم .
باید به مرحله قبلش بری تا don رو بهت بده بعد یه دایناسور قرمز رو می کشی تا بهت دعای بارون رو بده خیلی سخته با تجهیزات برو .
نقل قول:
یه مرحله قبلش یه دایناسور هست که آبی رنگش یکی دو باری هم کشتمش ولی به من don don نداد
باید اینقدر بکشمش که یه بار بهم don don بده ???
و راستی آواتار قبلیت قشنگتر بود :31:
سلامنقل قول:
برو تو تاپیکش که علی جان در دو صفحه قیل آدرسشو گذاشتن اونجا بهت می گم .
در مورد آواتار هم نمی دونم اون قبلیه چی داره هر وقت یه آواتار عوض می کنم یا می خوام عوض کنم یکی پیدا میشه می گه قبلی بهتر بود .
شما هم اگه این همه مدّت یه آواتار رو می ذاشتی خسته می شدی ( شایدم نمی شدی ولی من دیگه خسته شدم )
خدانگهدار
نقل قول:
صدا و سیما هم مدیا پلیر داره
نقل قول:
سایت صدا و سیما هم مدیا پلیره
سلام به همگی دوستان . کسی میدونه بلاخره نسخه کامل رسیستانس اومده یا نه؟
این حقیقت داره که psp3000 از لحاظ گرافیک از fat و slim قویتره؟!یعنی از لحاظ سخت افزاری قویتره؟
من psp fat گرفتم 230 تومن ...خوب گرفتم؟
سلام
من شنیدم psp 3000 شفّافیّت تصویری بهتری داره یعنی lcd شفّاف تره .
گرون گرفتی .نقل قول:
من psp fat گرفتم 230 تومن ...خوب گرفتم؟
بهتر بود اسلیم می گرفتی ولی فت هم خوبه .
من رفته بودم تجریش یارو 285 تومن اسلیم می داد 220 تومن فت .
شما از کجا گرفتی 230 تومن ؟
یا حق
سلام دوستان
من یه PSP Slim Piano Black با مموری 8 اوریجینال دارم
دستگاه هم از همه لحاظ تمیز هست
هر کی خواست PM بده
قیمت هم 220
= ببخشید نمیدونستم کجا باید تاپیک بزنم =
بازی Resistance فروش عالی داشته است . همچنین بازی جی تی ای بر روی DS هم در یک هفته رکورد زده .
شاید با این عمل تعداد بازی های PSP به حد مطلوب برسه .
منبع :
کد:http://www.gamespot.com/news/6206118.html?tag=latestheadlines;title;1
نه به هیچ وجه ... از نظر گرافیکی و... هیچ فرقی بین بازی ها وجود ندارهنقل قول:
این حقیقت داره که psp3000 از لحاظ گرافیک از fat و slim قویتره؟!یعنی از لحاظ سخت افزاری قویتره؟
گرون گرفتي شيراز فت رو ميده 195تومان با 5 تا بازي رايگان!!!!نقل قول:
میشه لینک دانلود بازی Patapon2 رو بذارید
اخه من ایران نگرفتم..همینجا یعنی توارمنستان خریدم..با هزینه کپی خور کردن و چندتا دی وی دی بازی و ساک و هدفون مخصوص پی اس پی وافتاد 230 تومن...زیاد که گرون نگرفتم؟نقل قول:
به تاپیک دانلود بازی های psp برو تو قسمت دانلود بازی ;)نقل قول:
میشه لینک دانلود بازی patapon2 رو بذارید
سلام شما گفتی psp fat گرفتی 230 تومن و من نمیدونستم کلّ خریدات برای پی اس پی شد 230 تومن . اگه اینجوری باشه خوب گرفتی . خدانگهدارنقل قول:
سلام . دوستان 2 سوال درباره psp داشتم كه ديدم اينجا بيشترين ارتباط رو با اين كنسول داره .
همونطور كه مي دونيد فرمت فايل اجرايي ويندوز exe و مثلا سيستم عامل سيمبين sis . فرمت فايل اجرايي psp چيه ؟
آيا براي اين كنسول كيبورد عادي كه بهش وصل بشه وجود داره ؟
با تشكر .
سلام .نقل قول:
psp فرمت های مختلفی داره مثلاً برای بازی از دو فرمت iso یا cso استفاده می شه که cso کم حجم تره .
امّا یک برنامه ( که خودمم باهاش کار نکردم ) به اسم DAXZISO اومده که فرمت dax رو هم می پذیره .
این فرمت از cso کمی کم حجم تره .
برای عکس اکثر فرمت هایی که ویندوز xp از اوّل بدون برنامه جانبی اجرا می کند را قبول می کند .
برای فیلم هم از فرمت mpeg4 استفاده می کنه .
در مورد کیبورد هم نه نداره و در صورت لزوم خود پی اس پی صفحه ای مانند کلید های موبایل داره که باید رو یکی رفت و مثلاً x رو 1 بار یا 2 بار یا ... فشار بدیم .
خدانگهدار
البته این نکته را هم اضافه کنم که در از فریمور 5.00 به بعد یک صفحه کلید qwerty مجازی هم اضافه شد.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3088685&postcount=6
سلام بر استاد
آیا برنامه کپی خور 4.01 اومده یا نه ؟
من شنیدم بعضی اوقات شرکت sony خودش کوپی خور psp هاشو میفرسته این حرف صحت داره ؟
از کجا می شه فهمید برنامه کپی خور 4.01 اومده؟:31:
سلام
می خواستم بدونم psp 4.01 گپی خور می شه ؟
من شنیدم شرکت sony خودش برنامه کوپی خورو می زاره آیا این حرف صحت داره ؟
از کجا می تونم بفهمم psp که دارم کی کپی خور می شه؟
psp 4.01 چه زمانی تولید شده؟:31:
سلام دوستان saveهای بازی اگه خود بازی رو از مموری کارت پاک کنیم هم از بین میره ؟؟؟اگه از بین میره چه جوری وقتی میخوای بازی رو پاک کنی saveها رو میشه نگه داشت ؟؟قبلا" از راهنماییتون ممنونم
بله اگه پاک کنی از بین میرهنقل قول:
سلام دوستان saveهای بازی اگه خود بازی رو از مموری کارت پاک کنیم هم از بین میره ؟؟؟اگه از بین میره چه جوری وقتی میخوای بازی رو پاک کنی saveها رو میشه نگه داشت ؟؟قبلا" از راهنماییتون ممنونم
برای حفظ کردن قبل از فرمت کردن مموری به PSP/Save Data برو و سیو هاتو کپی کن تو هاردت
ببخشین سیوها رو وقتی گزینه کپی رو میزنم اصلا"آدرس هارد رو نمیده که اونجا کپی کنم وقتی رو سیوها مثلث میزنم و گزینه کپی میاد هر چی ضرب میزنم جایی کپی نمیکنه......راهنمایی بفرمایین لطفا"...ممنون
خیر فرم ویر هنگام خرید باید پایین 4.1 باشد . ( 4.0 و 3.71)نقل قول:
بعد می تونید به فروشنده بگید فرم ویر 5.00 رو براتون نصب کنه.
کی این حرف رو زده اگه اینکارو بکنه خودش ور شکست می شه . بعد اگه خودش این کارو می کنه چرا psp-3000 هک نشده .
با استفاده از نرم افزار زیر ورژن رو می تونید تشخیص بدید :
دانلود :
یا اینکه می تونی از روی فرم ویر دستگاه تشخیص بدی که من نمی دونم چه جوریه :46:کد:http://www.4shared.com/file/53688246/85e4a2e0/PSPident_0-3.html?dirPwdVerified=4ac1960a
استاد سوال آخرو جواب ندادی
اونم جواب بدی ممنون می شم:40:
به نظر شما psp 4.01 چه زمانی کپی خور می شه:31:
خواهش می کنم از دوستان که به وبلاگ زیر سر بزنن و در قسمت نظر سنجی نظر بدن .
کسانی که خواستار ساخت وبلاگ گروهی درباره ی پی اس پی هستند به من بگن . ( بد نیست یه گروه تخصصی بشیم . )
وبلاگ :
کد:www.pspblog.blogfa.com
بازی resistance را امروز روی psp نصب کردم . فوق العده بود پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید البته من فقط وقت کردم نیم ساعت بازی کنم .
سیستم نشانه گیری بازی که فوق العاده کار شده
گرافیکش چه جوری بود در حد اندازه God of war یا کمتر یا بیشتر ؟نقل قول:
سلام مادر بورد 4.1 هک شد اگه تا آخر فروردین هک نشه من یه شرط رو می بازم و باید برا دوستم یه psp مفت بخرم بدم دستش
به نظر شما این هنوز هک نشده تا کی می تونه ادامه داشته باشه
فکر کنم باید برم تو کار پیچوندن مگه نه؟
علی جان اشتباه نمیکنی.؟؟!!نقل قول:
پاک کردن بازی ربطی به سیو بازی نداره.من که خودم بازی را که پاک میکنم سیو بازی پاک نمیشه.الان از اولین بازی که روی pspریختم سیو دارم.
شما دستگاه را به کامپیوتر وصل کن سپس اتصال usb را فعال کن.بعد از طریق کامپیوتر به مسیر زیر برو و سیو ها را کپی پست کن داخل کامپیوترنقل قول:
X:\PSP\SAVEDATA
x نام درایور Psp در کامپیوتر شما.
آن حالتی هم که از داخل دستگاه مثلث را میزنی احتیاج به یک مموری دیگه هم داری.شما کلید مثلث را میزنی بعد کپی بعد میگه مموری را در بیار یک مموری دیگه بزار و کلید ضبدر را میزنی تا سیو داخل مموری دوم کپی بشه.
والا چون محیط ها با هم فرق میکنن نمیشه خوب مقایسه کرد ولی به نظر من که god of war گرافیکه بهتری داشت .نقل قول:
دوستان لینک های مستقیم بازی Resistance: Retribution در تاپیک زیر قرار گرفت.
دانلود بازی های Psp
پست منفرد:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107710
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3604260&postcount=1463
سلام من امروز عضو شدم چند تا سوال داشتم
1_من موندم آیپاد بخرم یا psp
2_الان قیمت psp slim کپی خور چنده؟
3_قیمت مموری 8 و 16 چنده
4_تا چقدر ساپورت میکنه(اسلیم و 3000)
با تشکر از شما
من فکر کردم ایشون گفت اگه سیو رو پاک کنی چی میشه ! من اشتباه گرفتم سوالشونقل قول:
علی جان اشتباه نمیکنی.؟؟!!
پاک کردن بازی ربطی به سیو بازی نداره.من که خودم بازی را که پاک میکنم سیو بازی پاک نمیشه.الان از اولین بازی که روی pspریختم سیو دارم.
آره بازی ربطی به سیو نداره
PSP Store may soon offer digital comic service
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که معلومه سونی می خواد قسمت کمیک بوک رو به psn برای psp اضافه کنه
خیلی خوب میشه اگه بتونیم از جایی مجانی دانلود کنیم !!
یه پست صفحه ی قبل هم زدم !!