توي نيويورك؟نقل قول:
مطمئنيد شما؟
ولي توي تريلر كه مي گفت توي صحراي نوادا اتفاق مي افته.
تريلرش در اومده من ديدم.
و تاريخ اكرانش هم دوستان درست ميگن همون 21 سپتامبر هست تا جايي كه از سايتش معلومه و از جاهاي ديگه.
Printable View
توي نيويورك؟نقل قول:
مطمئنيد شما؟
ولي توي تريلر كه مي گفت توي صحراي نوادا اتفاق مي افته.
تريلرش در اومده من ديدم.
و تاريخ اكرانش هم دوستان درست ميگن همون 21 سپتامبر هست تا جايي كه از سايتش معلومه و از جاهاي ديگه.
خوب شما میتونی از M E H D I جان یه سئوال بکنی ببینی اشکالی نداره که این کار رو بکنی ، اگه گفت نه بزار .نقل قول:
بابا شما كجاي كار هستيد !
من ميگم اين فيلمو ديدم شما ميگيد 21 سپتامر !
اين فيلم توي نيويورك اتفاق ميفته يه عكس از فيلم هم توي امضاي من ديده ميشه !
خب اگه مدير انجمن اجازه بده من اينجا كل فيلمو همراه با عكس و ديگر چيز هاش مينوشتم ولي مي ترسم
اكانتم رو ببندن!!!!
مگه می خوای چی بگی که می ترسی بن بشی؟نقل قول:
بابا شما كجاي كار هستيد !
من ميگم اين فيلمو ديدم شما ميگيد 21 سپتامر !
اين فيلم توي نيويورك اتفاق ميفته يه عكس از فيلم هم توي امضاي من ديده ميشه !
خب اگه مدير انجمن اجازه بده من اينجا كل فيلمو همراه با عكس و ديگر چيز هاش مينوشتم ولي مي ترسم
اكانتم رو ببندن!!!!
خب می تونی بری توی انجمن فیلم بگی ما هم می یایم اونجا می خونیمش
ولی من که از فیلم های رزیدنت اویل خوشم نیومد همه اش چرت و پرت بود
reza_17173 جان برای اینکه دیر جوابت رو دادم من واقعا شرمندم! عکس های مدل Ada Wong رو هم قول می دم فردا بزارم. (توی این چند روزه درگیر کلاس هام بودم)نقل قول:
keylogger همونطوری که بقیه دوستان خوبم گفتن Release Date فیلم 07/21/09 هستش. شما حتما رزیدنت اویل 2 (Resident Evil: Appocalyps) رو دیدی یا اون تریلری رو که برای رزیدنت اویل 3 هستش و اولاش و بیشترش برای رزیدنت اویل 2 هستش.
دوستان همگی لطف کنید از موضوع اصلی تایپیک (Resident Evil 4 Game for PC,PS2,etc) منحرف نشید.
در صورت تمایل این موضوع رو در تایپیک مربوطه که همین الان تاسیس شد ادامه بدید:
تایپیک مخصوص سری فیلم Resident Evil:
نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1441708#post1441708[/HTML]
فقط من یه پست آخر در اینموردو بدم بعد بحث فیلمو تو اون تاپیک ادامه میدیم .اونم برای دوستمون key logger شما کافیه برید این لینک(فکر نکنم تو فیلم از این سایت معروف تر باشه) اونوقت تاریخه ریلیزشو میبینینقل قول:
در ضمن اگه خواستی چیزی بگی تویه تاپیکی که تو انجمنه فیلم بگوکد:http://www.imdb.com/title/tt0432021/
IcY جان از شما خیلی ممنونم.نقل قول:
خب ، حالا یه موضوع پیشنهاد بدید! (درباره بازی:21: نه فیلم:27:!)
به نظر شما داستان کل سری رزیدنت اویل خیلی خیلی غیر منطقی نیست؟
مشكل در نصب رزيدنت اويل 4
با سلام به دوستان رزيدنت اويل4 حتما بايد روي كارت گرافيك جي فورد نصب بشه يا روي Ati هم نصب ميشه اگر نصب ميشه روش نصب ش رو هم به مابگيد چون الان ما نصب كردايم ولي ارور كارت گرافيك رو ميزنه ولي همون رو در كامپيوتر ديگر از دوستان نصب كردايم اجرا ميشه البته كارت گرافيكشون جي فورد هستش مشكلي نداشت ولي مال خودمون Ati هستش مشكل داره
مشكل كجاست
کرک نسخه ی اروپایی رو از امضای Resident بگیر درست میشه.نقل قول:
مشكل در نصب رزيدنت اويل 4
با سلام به دوستان رزيدنت اويل4 حتما بايد روي كارت گرافيك جي فورد نصب بشه يا روي Ati هم نصب ميشه اگر نصب ميشه روش نصب ش رو هم به مابگيد چون الان ما نصب كردايم ولي ارور كارت گرافيك رو ميزنه ولي همون رو در كامپيوتر ديگر از دوستان نصب كردايم اجرا ميشه البته كارت گرافيكشون جي فورد هستش مشكلي نداشت ولي مال خودمون Ati هستش مشكل داره
مشكل كجاست