آقا مسعود کجا فول شده؟
بهارستان در طرح نیست ؟
آقا مسعود کجا فول شده؟
بهارستان در طرح نیست ؟
به خدا راس میگم منم وقتی این خبر و تو سایت تالیا خوندم حدس زدم که حتما یا آقا مسعود یا یکی از ناراضیهای ایرانسله تو تاپیک بود.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نا انصافی نکن مشهد و تبریز که حرف نداره تو کل شهرهای ایران تبریز که از اولش پوشش کامل بود و مشهد بعدش شد . الان همه مشهدیهای تو تاپیک راضین . تبریز هم همه راضین . فقط علت نارضایتی همه مشترکه اونم تعرفه هاشه.:5:نقل قول:
من خیابان بزرگمهر هستم و بهتر شده فعلا . مثل اینکه دارند شبکه را درست می کنند کم کم . بهارستان و سپاهان شهر را فعلا فکر نکنم در طرح آنتن دهی باشه تا بعدا ولی شاید هم سپاهان شهر ضعیف آنتن بده ولی بهارستان را فکر نکنم . البته همچنان تماس ار تلفن ثابت مشکل داره .نقل قول:
چرا؟
مرکز شهر هم میشه زنگ زد به ثابت هم بهت زنگ بزنن ولی با موبایل بهتر خط میده !
جدی ؟ ایول ....:20:نقل قول:
سلام به همه ايرانسليهاي عزيز :20:
ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي :2:
هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .
ebrahim جان من هم موافقم ، خودشو ناراحت نكن . :46:نقل قول:
اونايي كه بايد بفهمه حتما مي فهمن و قضيه رو درك مي كنن ، اين جو سازي ها هم ايرانسل رو مايوس نمي كنه .
only MTNirancell
من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .
1و2 رو واقعا نمي دونم ولي فكر كنم كه 100 در صد درست هم نگفته باشي.نقل قول:
3 رو كه سوتي دادي ارتفاع سكتور 18 تا 26 متر:18: (فكر كنم منظورت ارتفاع دكل بوده :46: ) ارتفاع سكتوراش 1 تا 1.5 متره
4 رو هم اشتباه گفتي خودم تو خيلي جاها تقريبا 30-40 تا دكل رو تو فضاهاي مختلف به جز پشت بوما ديدم اون مشكل شهرداري ماله 3-4 ماهه پيش بود، خود دزفولي مدير ايرانسل هم اخيرا گفت كه مشكلمون با شهرداري حل شده و مجوز ها رو يكي يكي داريم مي گيريم ، :46: