معذرت می خوام تاپیک رو اشتباه اومدم ...
Printable View
معذرت می خوام تاپیک رو اشتباه اومدم ...
دوست من شما میتونی توی کاتالوگ رو نگاه کنی .نقل قول:
سلام ....
یه سوال داشتم
اگر بخوام بدونم دوربین لپ تاپم چند مگا پیکسل هست از کجا باید بفهمم؟؟؟
ممنونم...
یا وقتی درایورشو نصب میکنی فکر کنم توی Help > About نوشته باشه .
دوست من شما در تاپیک مخصوص درخواست بدی واست درایور مخصوص ویستا میزارند ...نقل قول:
سلام . من چند وقتیه که ویستا نصب کردم و پرینتر من + epson lq-300 هست اما درایورش رو برای ویندوز ویستا پیدا نمیکنم اما برای xp پیدا کردم ولی رو ویستا نصب نمیشه خیلی هم مهمه تو خود سایت epson رفتم اما برای ویندوز ویستا نبود . اطفا مشکا منو حل کنید.
سلام .عزیزان این ایکون با این عنوان وپنچرش یعنی چی ؟ با فایل های توش چکار کنم ؟ممنون میشم که منو راهنمایی کنید blocked startup programs
:11:
سلام آقا يكي من رو راهنمايي كنه من 10000000000000 تا دي وي دي خريدم كه توي همش درايور هاي ويندور ويستا هستش ولي وقتي اين ويندوز رو روي دستگاه خودم نصب ميكنم با هيچ كدوم از اون دي وي دي ها نميتونم مودم و كارت گرافيك و... رو پيدا و نصب كنم يكي بهم گفت بايد از اينترنت دانلود كني ميخواستم ببينم شما سايتي ميشناسيد كه من بتونم درايور هاي خودم براي ويندوز ويستا رو دانلود كنم ممنون ميشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم تاپیک برای درخواست درایور داشته باشیم(مطمئن نیستم)ولی شما باید ببینی که مدل مثلا کارت گرافیکت چیه؟یا هر قطعه دیگه؟مثلا کارت گرافیکت NVIDIA هست میری و در سایت Nvidia.com درایور مورد نظرت رو پیدا کنی!:20:
سلام دوستان
راستش من در ویندوز وستا اینترنتم خیلی خیلی خیلی خیلی کند هستش!!
جوری که برای اومدن به فروم حتی تا 5 دقیقه هم شاید طول بکشه اما در Xp اینترنتم خیلی سرعت بهتری داره!!
دلیل چیه؟
تو رو خدا راهنماییم کنید!!
اقایون با این سیستم جواب میدهد ویستا
cpu 3000 full cash 2mb ht
vga 8600 gt 512mb
ram 2gb
hard 160gb free drive c 40gb
امید جان 100% جواب میده
دوست عزیز این زیاد مهم نیست .نقل قول:
سلام .عزیزان این ایکون با این عنوان وپنچرش یعنی چی ؟ با فایل های توش چکار کنم ؟ممنون میشم که منو راهنمایی کنید blocked startup programs
این پیغام میگه که خود ویندوز یه سری از برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز میخوان اجرا بشن ، خود ویندوز جلوگیری میکنه . برای افزایش سرعت بالا اومدن کامپیوتر ......
عزیزم شما باید درایور مخصوص کارت گرافیک خودتو از توی اونا پیدا کنی .نقل قول:
سلام آقا يكي من رو راهنمايي كنه من 10000000000000 تا دي وي دي خريدم كه توي همش درايور هاي ويندور ويستا هستش ولي وقتي اين ويندوز رو روي دستگاه خودم نصب ميكنم با هيچ كدوم از اون دي وي دي ها نميتونم مودم و كارت گرافيك و... رو پيدا و نصب كنم يكي بهم گفت بايد از اينترنت دانلود كني ميخواستم ببينم شما سايتي ميشناسيد كه من بتونم درايور هاي خودم براي ويندوز ويستا رو دانلود كنم ممنون ميشم
مدل دقیقش رو پیدا کن .
فکر کنم از اون پک بزرگ ها گرفتی . ( رنگش سیاه و 1 دی وی دی 9 گیگ هست )
جواب که میده هیچی ، میتونی با گرافیکت با Direct X 10 !!!! بازی کنی .......نقل قول:
اقایون با این سیستم جواب میدهد ویستا
cpu 3000 full cash 2mb ht
vga 8600 gt 512mb
ram 2gb
hard 160gb free drive c 40gb
بچه ها خداييش ويستا با رم 2 گيگ خيلي حال ميده
مخصوصا اگه گرافيك Directx10 را هم ساپورت كنه