عجب ! 1006 هم توزرد ازآب دراومد!:13:نقل قول:
امروز تو بازار قیمت نوش و بدون گارانتی 98 تومن و با گارانتی 100 بود.
Printable View
عجب ! 1006 هم توزرد ازآب دراومد!:13:نقل قول:
امروز تو بازار قیمت نوش و بدون گارانتی 98 تومن و با گارانتی 100 بود.
همچين برنامه اي، همون درايور پرينتر است كه داره ميگه كارتريج تموم شده. چيپ كارتريج شما سوخته و 0 نشون ميده، برو يه كارتريج نو يا يه چيپ ديگه بخر، دوباره درصد نشون ميده.
سلام
من یه پرینتر می خوام حدود 150-170 تومن که چهار کارخ باشه
اسکن کپی فکس پرینت!!!!
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه این مشکل گاهی بعد از شارژکردن کارتریج پیش میاد یا مقدار جوهر رو نشون نمیده یا میزان جوهر رو صفر نشون میده من یهHP5550 داشتم همینجوری بود در ضمن بهت پیشنهاد میدم اگه چاپگرت اپسون هستش یه کارتریج نو بخر شارژ نکن مال اپسون فکر کنم ارزونه...نقل قول:
پرینترت میخوای Laser jet باشه یا Ink jet؟نقل قول:
Inkjetنقل قول:
نهایتا 170
یعنی تو این قیمت بهترین میخوام
یه سر به این سایت بزن
[HTML]http://www.rayansaba.com/[/HTML]
از بین کنون و سامسونگ و اچ پی و برادر هم در تاپیک و هم در بازار به این نتیجه رسیدم که :
HP چند وقته گارانتی و خدمات پس از فروش رو قطع کرده و به تازگی هم دستگاه هاش از کیفیت قدیم پایین آمدن و خرابی زیاد شده
سامسونگ شرکتیه که جوراب هم میزنه و ....پرینتر هم میزنه تخصصی کار نمیکنه ولی بدک نیست با گارانتی سام سرویس
کنون که اصلش وجود نداره و الان چینیه و از دو گزینه بالا بهتر ولی قطعاتش از اچ پی کمتره و گرونتر!
برادر HL-2140 دستگاهی بود که هم دوستان معرفی کردند و هم بازار دارای محل تونر بزرگ تا 12000 برگ میزنه و دقت 2400*600:
یکسال گارانتی هم داره و نمایندگی معتبر (البته اگه برادر همون برادر قدیم باشه همه بهش ایمان داردند ولی این الان چینیه)کد:http://www.brother-usa.com/Printer/modeldetail.aspx?PRODUCTID=hl2140
حالا کسی از این پرینتر آخریرو داره واسه ما یکم روضه بخونه ؟؟؟؟
يعني شما فكر ميكني پرينتر 120 تومني، 12000 برگ ميزنه؟! كجا همچين چيزي نوشته؟ اگه نوشته هم باشه، شما خودت فكر ميكني درست نوشته؟
كارتريجش 1500 برگ ميزنه با پوشش 5% و درامش 12000. كارتريج روش Starter هست و 1000 برگ ميزنه.
حالا اوم عمر درام هست یا نیست و چند پرینت میگیره به کنار منم که نگفتم با یبار شارژ اینقدر میزنه!!!
پاسختون درباره سوالم چیه؟ آیا شما این پرینتر رو دارید ؟ چگونه است؟؟؟