سرعت من از صبح از 1 مگابایت اومده روی 30 کیلوباییت. زنگم میزنم میگه مشکلی نیست ساعت شلوغیه.
دیگه به هیچ دردی نمیخوره این پارس آنلاین.
Printable View
سرعت من از صبح از 1 مگابایت اومده روی 30 کیلوباییت. زنگم میزنم میگه مشکلی نیست ساعت شلوغیه.
دیگه به هیچ دردی نمیخوره این پارس آنلاین.
به به
دیگه سرعت و پینگ هم نابود شد.
کجاش بده ؟ خیلی هم خوبه ! دقیقا از اواسط هفته قبل اینطوری شده ! حوصله زنگ زدن و شنیدن اراجیف ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
کجاش بده ؟ خیلی هم خوبه ! دقیقا از اواسط هفته قبل اینطوری شده ! حوصله زنگ زدن و شنیدن اراجیف ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان شما هم 2-3 روزه مشکل پینگ و سرعت دارید؟
سرعت به شدت نوسان داره و پینگ بالای 400
فکر کنم مشکل باید سراسری باشه.
این دو تا سایت استریم بیشتر از یک هفته هست که اکثر اوقات با پارس باز نمیشه در حالی که چیلتر هم نیست ولی با تمام برنامه های شکن بازن سریعترین راه برا حل مشکل و اطلاع دادن چیه
vodlocker.com
thevideo.me
- - - Updated - - -
وقتی ویزیر ارتباطات تو مصاحبه می گه من ایینترنت 512 دارم راضی هستم از فیلتر شکن هم استفاده نمی کنم انتظار بیشتری دارید خداوکیلی ؟!!
اره خیلی نوسان زیاد شدهنقل قول:
نمیدونم چی کار میکنم .
فقط اینو میدونم که قراردادم تموم بشه دیگه محال هست که از این پارس انلاین سرویس بگیرم.
بله دقیقا منم سرعتم از حدود 8 مگابیت به زیر 1 مگابیت رسیده ....افتضاح شده از 3 شنبه هفته قبلنقل قول:
من که مشکل زیادی نه با سرعت و نه با پینگ ندارم
Sent from my D6502 using Tapatalk
برای خونه پدریم میخواستم از پارس سرویس بگیرم بعد از ۲ روز مسخره بازی و جواب سر بالا ( قرار بود ۲ ساعته از خط مثلا استعلام بگیرن ) فرمودن نمیتونیم به شما سرویس بدیم! ( مرکز مخابراتی سعادتمند ) برای جذب مشتری که افتضاح عمل میکنن امیدوارم رفتارو برخوردشون با مشترکین حداقل خوب باشه