نقل قول:
دوست عزيز شما پارامتر HT WIDTH را از حالت AUTO خارج كنيد و ضريبش را روي عددي بذاريد كه از 1000 بيشتر نشه و يك تست ديگه بگيريد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين پارامتر دومي
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز شما پارامتر HT WIDTH را از حالت AUTO خارج كنيد و ضريبش را روي عددي بذاريد كه از 1000 بيشتر نشه و يك تست ديگه بگيريد
همين پارامتر دومي
خیر یک بار ریست میشهنقل قول:
بایوسم هم اخرین اپدیت رو دارهنقل قول:
این رو هم رو هر عددی که میذاشتم چه 8 چه 16 باز همون آشو همون کاسه...نقل قول:
حداقل اینو مطمئن شدیم که از پارامتر های بایوس نیست چون دیگه پارمتری نیست که تغییر نداده باشم
اگه با عوض کردن پاور درست شد که خدا رو شکر(خبرش رو تا سه روز دیگه میذارم) اگه نه مادر بردم رو عوض خواهم کرد.(کمپانی abit شورش رو دراورده اخرین اپدیت بایوسم برای 11 ماه پیشه اخرین اخبار سایتش هم برای نوامبر 2008 هست . انگار ور شکسته شده)
در هر صورت از تمامی دوستان مخصوصا اقا احسان ممنونم.
خوب قبلش من به شما بگم كه تراشه NF520 كه در مادربرد شما بكار گرفته شده در اوركلاك چندان توانا نيست
ولي به هر حال بايد تا 3 گيگاهرتز اوركلاك بشه و مشكلي نداشته باشه
من از این نکته اگاه بودم ولی این دلیل بر این نمیشه فقط 9 مگا هرتز تغییر فرکانس رو تحمل نکنهنقل قول:
در مورد برد های با چیپست AMD 760G چی؟ ایا اینها قویتر عمل می کنند؟
مثل این برد
GA-MA78LM-S2
کد:http://www.gigabyte.ir/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3148&ProductName=GA-MA78LM-S2
البته از چيپ NF 520 كه خيلي بهتره
راستش اين چيپ مادربرد شما همين كه با كارتهاي جانبي PCI مثل ساير برندها مشكل تداخل IRQ نداره خودش خيلي جالب هست
ولي من پيشنهاد مي دم حدعقل يك چيپ از نوع AMD 770 يا اگر از نوع گرافيك آنبرد مي خواهيد يك مدل با چيپ 785G بگيريد
كلا شما بودجه را مشخص كنيد و در بخش پيشنهاد سيستم مادربرد و پردازنده و رم تاپيك بذاريد هم من و هم ساير دوستان به شما مشاوره ميديم
دوستان سلام...........
من e7400 رو با ولتاز 1.44 تو فرکانس 3.8 پایدارش کردم اما من فقط به cpu ولتاز دادم و به همین خاطر مجبورم برای پایدار کردن اون ولتاز بالا بدم و دما هم تو حالت لود بیشتر از 63 نمیره ........
از اساتید میخوام تا بهم کمک کنن و با ولتاز کمتر توی فرکانس 4.00 پایدارش کنم اخه خیلی جاها دیدم با ولتاز 1.3 تو فرکانس 4.00 پایدارش کردن و فکر کنم دلیلش هم ولتاز دادن به پل جنوبی و شمالی مادربورد هست که من بلد نیستم..........
اینم از عکس بایوس مادربورد........
بقیه ی سیستم هم تو امضام هست.............
شما vtt رو بگزار روی 1.3 بعد ببین با چه ولتاژی پایدار میشه بعدش هم همه ی سیپی یو ها که با یک ولتاژ پایدار نمیشند بستگی به بچ نامبرشون داره....
راستی spred رو هم غیر فعال کن
ممنون...........
این spread چیه..............
الان خونه نیستم جوابش رو فردا میزارم.........
بازم نشد....:19:نقل قول:
کسی نیست..........
بقیه دوستان هم اگه نظر بدن ممنون میشم:10:
delete...........