شاتل اتفاقا تنها مزیت خوبش همینه که قطعی زیاد نداره.نقل قول:
مشکل شما احتمال داره از نویز خط و یا مودمت باشه.
در ضمن سیم کشی داخلی، اسپلیتر، پریز که مودم وصل هست رو چک کن.
Printable View
شاتل اتفاقا تنها مزیت خوبش همینه که قطعی زیاد نداره.نقل قول:
مشکل شما احتمال داره از نویز خط و یا مودمت باشه.
در ضمن سیم کشی داخلی، اسپلیتر، پریز که مودم وصل هست رو چک کن.
خب مودمو چطور چک کنم؟ بیینم مشکل از اون نیست؟نقل قول:
یه بار ریستش کن دوباره تنظیماتش انجام بده. یا مودم ببر جای دیگه که ADSL دارن تست کن.نقل قول:
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم. بین سرویسهای اکو 4096 ، 6144 و 8192 کدوم بهتره؟ بعد اینکه سرعت شب و روز این سرویسها چقدر تفاوت داره؟ شاتل شبانه رو محدود میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه جوون مردی میشه قضیه محدود کردن شاتل رو کامل به من توضیح بده؟
مثلا توی سرویس ART5 و ART 4 چطوری اعمال میشه و بعد از چقدر دانلود؟
در مورد ECO 512 و ECO 256 هم خواشها توضیح بدید
شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره چقد میشه دانلود کرد
یه جوون مرد پیدا نمیشه کمک کنه؟ آیا؟!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
خب 100% سرعته 8 مگ بهتره و موقع محدودیت با سرعته بالاتری می تونی دانلود کنی...
شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، بعد 3-4 روز سرور خارجیت محدود میشه و اگه با ترفند وی پی ان داخلی دانلود رو ادامه بدی ، 3-4 روز بعدش ، جفت سرور داخلی و خارجیت محدود میشه.
سرعت سرویس ها قبل از محدودیت ، در روز و شب یکیه.
قطعی و .... هم نداره.
پینگشم متوسطه ؛ نه عالیه و نه بد.
این نکته رو هم بگم که همه ی موارد بالا به شهر و مرکز مخابراتی خیلی ربط داره و ممکنه شما دیرتر محدود شی یا اینکه وضعیتت بد باشه و سریع محدودت کنن...
ای بابا. جدیدا همه شرکتها محدود میکنن. الان من های وب دارم محدود شده سرعت شبانم رو 60. نمیدونم برم چه شرکتی که شبانه رو محدود نکنه.نقل قول:
در مورد سرویس های eco که در پست قبلی توضیح دادم...نقل قول:
در مورد آرت ها ، معمولا تا 2 برابر اون مقدار حجمی که در سایت نوشته مشکلی پیش نمیاد ؛ منتها باید حواست باشه که برای یک روز ، حجم بالایی رو نذاری واسه دانلود و کم کم دانلود کنی.
آرت 4 و 5 رو من تا حالا تجربه نکردم ، ولی چیزی که از بقیه گیرم اومد ( در این فروم و سایتای دیگه ) ، آرت 4 رو مثه اینکه میتونی تا 50 گیگ اینا دانلود کنی و آرت 5 رو هم تا 60-70 گیگ؛ منتها گفتم که مطمئن نیستم و بازم از اونایی که داشتن بپرس.
حالا دانلودت چقدر هست؟!