حتما تازه بازی رو شروع کردینقل قول:
اون کادو ها ماله آپدیت کریسمس هستش ...وقتی بزنی روش اکسیر هدیه میده ...
Printable View
حتما تازه بازی رو شروع کردینقل قول:
اون کادو ها ماله آپدیت کریسمس هستش ...وقتی بزنی روش اکسیر هدیه میده ...
عزیزم اونا مال کریسمس 2015 هستش که توی اخرای سال 2014 با درخت کریسمس براشون توی مپ میادنقل قول:
شما هم که فک میکنم تازه شروع کردی اواخر سال 2015 یعنی یه 6 ماه دیگه ای درخت کریسمس و از اون جعبه ها که توی هر کدوم پنج هزار تا الکسیره میده خیلی هم بدرد نمیخوره ها
سلام دوستان
تاون هالم من 7 و لول 60
من قبلا یه تاون هال 3 داشتم با لول پایین (دقیق یادم نیست)
هر وقت روی گزینه ACHievements (تصویر صورت زنه) که لیست چیزهایی که کمپلت کردم رو نشون میده زیر همین تصویر لیست یه دکمه سبز رنگ بنام ACHievements وجود داره هر وقت کلیک میکنم میخواد وارد حساب کاربری من بشه ولی قبلش یه سوال میکنه میگه میخوای همون کلن تاپن هال 3 رو لود کنم؟ من میخوام همین تاون هال 7 الانم با این اکانته مچ بشه چیکار کنم؟
-----------
یه سوال دیگه میخوام پشتیبانی بگیرم از این سیو تاون هال 7 الانم و گوشی رو رامشو تغییر بدم و سیوهام میپره چیکار کنم پشتیبان میخام بگیرم از جدیدترین سیو بازیم؟
سلامنقل قول:
شما باید یه ایمیل دیگه بسازین برای اینیکی اکانتتون! بعد از داخل خوده بازی تو تنظیمات یا تنظیمات خوده گوشی قسمت جساب ها ایمیلتون رو بزنین! بعد داخل بازی از همون قسمت تنظیمات و google sign in ایمیل جدید رو انتخاب کنین تا این تان هال هفتتون تو ایمیل جدید ذخیره بشه!
اونجور که من فهمیدم از ایمیلی که به گوشی زدی برای سیو اونیکی که تان هالش سه هست استفاده کردی، واسه همین بقول خودتون وقتی رو دکمه سبز میزنین بازی قبلیتون لود میشه! باید این بازیتون رو تو یه ایمیل جدید سینک کنین!
بلاخره بعد از دو روز و چند ساعت رسیدم چمپیون :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
چه منابع داری :دینقل قول:
سلامت باشی :n02:نقل قول:
البته همه ی جم هارو زده رو لابراتور ...بخاطر جم رفته بود ...لوت که تو گلد یک زیاده ...
قابل شمارو نداره:n02:نقل قول:
البته الان همشو واس ارتقا دیوار دادم ،دارم ده میکنم دیوارامو ...
مرسی :دینقل قول:
میگم شما از چه تاکتیکی واسه لوت استفاده می کنید؟؟؟؟