کسی نبود ببینه کرک این بازی فرانسه است یا نه ؟
Printable View
کسی نبود ببینه کرک این بازی فرانسه است یا نه ؟
اتفاقا چمن و گرافیک و نورپردازی و... خیلی پیشرفت کرده... من به شخصه راضیم بیشتر ایرادات بازی که ماشالا تعدادشون کم نیست روی گیم پلی متمرکز شدن
پیشنهاد میکنم سرعت بازی رو ببرید روی +1
بازی هم واقعی تر میشه، هم روون تر
روی 0 که هست انگار بازیکنا به پاشون وزنه وصل شده. مخصوصا مهاجما
البته بازم فرقی نداره هرکاری بکنید مدافع چه از نوع خوبش چه بدش بهت میرسه
مهاجم با دروازه بان تک به تکه 15 متر هم با اخرین دفاع فاصله داره یکهو مدافع مثل بوگاتی کند میزنه میاد بهت میرسه باهات شونه به شونه میشه و خلاصه تمام چون امکان نداره توی این حالت بشه درست از موقعیت استفاده کرد!
ای بابا این که بازم باگ گلزنی داره:n03:
بعد از دو سال فیفا بازی کردن خیلی خوشحال بودم که با این بازی برمیگردم سمت پیس ...
ولی الان از وقتی این باگ رو پیدا کردم اصلا دست و دلم به بازی نمیره :n03:
من رو ایکس باکس بازی میکنم گرافیک و انیمیشن ها خوب شده و از فیفا بهتره (به جز دروازبان ها) البته چمن اصلا خوب نیست و زیادی صاف و یه رنگه ( که شاید اونطور که بچه ها میگن به خاطر ضعف کنسولهای فعلی هست) ولی هوش مصنوعی دروازبان هنوز ضعیفه و شوتها هم اکثرش تو چهارچوبه، من شوت رو که رو advance میذارم تقریبا امکان نداره یه شوت از بالای دروازه با اختلاف بره بیرون !!!! حتی اگه تا آخر هم پر کنی!
یه باگ گلزنی خیلی خیلی مسخره هم داره که اگه بهتون بگم بازی براتون بی مزه میشه :n27: ترجیح میدم نگم که حداقل شما بتونید از بازی لذت ببرید
فقط یه سوال، این dlc یا پچ هایی که قراره بیاد ممکنه گیم پلی رو هم تغییر بده؟ (مثلا باگ گلزنی ش از بین بره)
چون الان با دیدن این گرافیک یه کم سخته برام دوباره فیفا بازی کنم، از طرفی به خاطر مصنوعی بودن شوت ها و ضعف دروازبان ها پیس هم حال نمیده بهم، از اینجا مونده و از اونجا رونده شدم
البته دروازبان خودی نسبتا خوبه ولی دروازبان کامپیوتر خیلی احمقه! مخصوصا اون باگی که گفتم خیلی رو مخه
رفتم become legend زدم خیر سرم.
همیشه یه دوربین بود که سوم شخص نشون میداد.
خیلی خوب بود میشد راحت بازی کرد.
این دوربینو حذف کردن :n04:
حتی دیگه نمیشه تنظیم دوربین رو روی توپ یا بازیکن گذاشت.
دوربینش توی become legend خیلی رو مخه اصلا نمیشه بازی کرد، نمیتونی خودتو ببینی.
از بازی اومدم بیرون.
این کونامی هم مریضه هااااااااا ... به جایی که ایده های جدید واسه بازی بسازه، ایده های خوب قدیمی هم حذف میکنه. این چه وضعشه آخه. :n15:
دوستان برای بهتر شدن بازی کدوم رو دانلود کنیم؟ DLC یا DataPack یا پچ:n02: آدم گیج میشه.
اینم 3 تا عکس برای کسایی که بازی رو واقعی ندیدن ! کارت گرافیکم ati radeon 6870 رم 8 و گرافیک بازی با توجه به مانیتور 17 " ام 1024*1280 گذاشته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی خوبه!
میشه باش کنار اومد!
گاهی رو مخه،گاهی به وجد میاره آدمو!
تاکتیکا فوق العادست!
کار تیمی
حضور در حمله...
یچیز دیگه که کونامی باید یاد بگیره اینه که آغاجون یه مورد خوب رو که داره حذف نکن یا خرابش نکن که ازونور یچیز دیگه رو درست کنی!
اومدن چرخش 360 درجه اضاف کردن،دستشون مرسی اما واقعا گند زدن به حرکت عادی بازیکن با توپ!
اما
متاسفانه بازی مثل خورشی میمونه که قوام نیومده:n27:
جز به جز خوبه اما در کل نه!
اما به آینده این بازی واقعا امیدوااااااارم!
چرا تو مستر ، تو ورزشگاه خانگی مسابقه نمی دن ؟ همش konami stadium هست ؟
بچه ها دکمه های رو کنترل رو چطور تنظیم کنم .پاس عمقی میدم شوت میکنه .شوت میکنم سانت میکنه ؟