80 - 90 به بالا :31:نقل قول:
Printable View
80 - 90 به بالا :31:نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
1- پروويژن رو كه سراغش نرو
2- توي xvision ها مدل 121 بهتره به نظر من. كمتر شكايت شده ازش
مدل 111 يكم قديمي تره
1- لطفا پروويژن رو الكي معرفي نكنيد. حتي نماينده هاي جمهوري هم از دست ايراداي اين دستگاه شاكيننقل قول:
2- سايتي كه معرفي كدين سايت تكتا نيست. يك سايت من درآورديه
سلام به همه بچه های گل تایپیک
اگر کسی تجربه کار با دستگاه نواترون را داره لطف کنه اینجا بنویسه
آخه قصد خرید یک دستگاه پلیر همراه با گیرنده دیجیتالرو دارم و میخوام نظرات دوستانو هم داشته باشم
ناگفته نباشه من هم صفحات قبلی این تایپیک و هم تمام صفحات تایپیک نواترون رو خوندم اما هنوز به جمعبندی نرسیدم
بعضیها خیلی تعریف میکنند و بعضیها هم خیلی از مشکلاتش مینویسن
با این امضاء اون ارمنی هم حتما خودتی البته از نوع سبزشنقل قول:
همین کارها را می کنید که سایت فیلتر می شه
با این کارتون زحمت هزاران نفر را که می آیند اینجا اطلاعات بگیرند را برباد می دهید این همه سایت سیاسی و طرفدار سبز برید اونجا فعالیت کنید
سلام دوستان
من میدونم فعلا بهترین انتخاب با توجه به قیمت ایکس ویژن ۱۲۱ هست اما می خواستم ببینم دستگاه دیگه ای با توجه به امکانات بیشتر مثلا HDMI و HD بودن از نظر کیفیت با ایکس ویژن برابری میکنه ؟
آخه می خواستم از دو تا خروجی دیجیتال واسه ۲ تا تلویزیون استفاده کنم واسه این دوست داشتم خروجی HDMI هم داشته باشه...دستگاه خوب با این امکانات چیه؟
راستی ایکس ویژن ۱۱۱ که می گفتن کره ای هست و من فکر می کردم از این ۱۲۱ که ساخت ایرانه بهتر باشه اما دوستان میگن نیست ...
برا چی بحث تاپیک رو عوض میکنید؟نقل قول:
نخیر داداش من همچین ادعایی ندارم ولی شماها تحمل فقط فقط یک جمله رو هم ندارید؟
در مورد فیلتر شدن سایت هم باید خدمت شما جناب نسبتا محترم عرض کنم علتش سیاسی نیست اگر هم دقت کنی میبینی بعد از رفع فیلتر قسمت آهنگها و عکسها حذف شده به این موارد گیر دادن که بعد از رفعش توسط مدیریت سایت دوباره باز شد...
جفتش براي يك كارخونه است و هيچ فرقي ندارهنقل قول:
121 جديدتره و امكاناتش بيشتره و ظاهرا قدرت دريافت سيگنالش هم بيشتره
HDMI دار به درد بخور چیزی تو بازار هست؟ یا همش آشغالای چینی درجه 4 هستن؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما می توانید از تایپیک زیر اطلاعات مفیدی درمورد تواترون کسب کنید ، البته در این تایپیک نیز اگر بحث نواترون مثل اوایل تایپیک ادامه پیدا کند خوب است ، بهرحال اطلاع رسانی چیز خوبی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]