قصه من و پرسپولیس تمام شد|به تیمی می روم که مسافر جام جهانی شوم
به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم
به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال به نقل از گل هافبک فصل قبل پرسپولیس که در مقطعی هم ملی پوش شد به طور رسمی قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.
امیرحسین فشنگچی که فصل تقریباً نا موفقی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت حالا تصمیم گرفته با یک انتخاب خوب به تیمی برود که بتواند مسافر جام جهانی باشد در همین رابطه امیرحسین فشنگچی گفت:
من روزهای خوبی را در این تیم داشتم و خاطرات خوبی را پشت سر گذراندم.
شرایط به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم تا با یک انتخاب خوب در لیگ برتر بدرخشم و به تیم ملی بازگردم.
فصل قبل اگرچه در مقطعی هم به تیم ملی دعوت شدم اما بازهم آنچنان که باید و شاید از خودم راضی نبودم.
من از پرسپولیس به طور رسمی جدا شدم و تا چند روز آینده تیم جدیدم را انتخاب می کنم.
چند تیم با مدیر برنامه هایم صحبت کرده اند و در حال بررسی شرایط هستم تا بهترین تصمیم را بگیرم.
قصه من و پرسپولیس تمام شد.
چک هافبک جدید پرسپولیس پاس نشد!
مدیران باشگاه قول دادهاند این مشکل را حل کنند و امیدوارم این اتفاق به زودی بیفتد.
به نقل از پارس فوتبال
پیام صادقیان، هافبک پرسپولیس تنها چند روز پس از پیوستن به این تیم خبر از عدم پاس شدن چک پیش قراردادش گفته است. وی در ادامه به نسیم گفت: مدیران باشگاه قول دادهاند این مشکل را حل کنند و امیدوارم این اتفاق به زودی بیفتد.
چند پدیده جدید در راه پرسپولیس
محمد پنجعلی گفت: با اینکه بازیکنان با تجربه ای در تیم داریم ولی چند پدیده جدید در راه پرسپولیس است.
جام ورزشی، محمد پنجعلی با اعلام این خبر طبق توافقی که مسئولان باشگاه تراکتورسازی انجام داده اند قرار است این بازی تدارکاتی با تیم پرسپولیس در روز چهارشنبه ساعت 18 در ورزشگاه درفشی فر انجام می شود.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص شرایط این روزهای پرسپولیس اظهار داشت: همه چیز خوب است و ملی پوشان به تمرین ها اضافه شده اند و همه بازیکنان در تست بدنسازی شرکت کنند.
وی در خصوص بازی علی کریمی مقابل پرسپولیس گفت: در فوتبال حرفه ای دیگر این حرف ها معنایی ندارد. علی کریمی خودش یک پرسپولیسی است و فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاید و اگر کادر فنی تیم صلاح بداند بازی می کند.
پنجعلی در پایان در خصوص ارزیابی و عملکرد تیم پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات خاطرنشان کرد: بازیکنان خوبی داشتیم اما مشکل پرسپولیس حاشیه های آن است که واقعاً زیاد است امسال هم تیم خوبی بسته شده است و جوان های با تجربه در تیم حضور دارند و به نظر من تیم پرسپولیس در لیگ جدید چند پدیده جدید داشته باشد.