سلامنقل قول:
این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.
Printable View
سلامنقل قول:
این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.
باید صبر کرد تا رام 4.3 کی میاد وو شاید مشکل نسخه قبل د رمورد باطری رفع شده باشه.
مهدی جان رام را بریز و بعد ی گزارشی بده از کارکرد باطری
مرسی
نقل قول:سلام.نقل قول:
با برنامه Language Enabler میتونید فارسی رو به گوشی اضافه کنید.(تمام قابلیتهای فارسی به همراه منوی فارسی):11:
من رام 4.1.2 لهستان رو الان ریختم ، امیدوارم مصرفش خوب باشه .نقل قول:
برای فارسی کردن فقط همین نرم افزار هست یا چیزه دیگه ایی هم موجوده ؟ بهترینش همبنه دیگه ؟
سلام.نقل قول:
در مورد رام لهستان اطلاعاتی ندارم.اما در مورد فارسی کردنش فرقی نمیکنه این برنامه قرار نیست کار خاصی انجام بده تنها کارش اینه که زبانهای پنهان رو بیاره که فارسی هم یکی از اوناست.(مثل ویندوز موبایل قرار نیست کار خاصی رو توی رجیستری انجام بده و زبان رو اضافه کنه).فقط نکته مهم اینه که اگر بصورت عادی زبان فارسی اضافه نشد باید رام رو روت کنید.:11:
من 4.2.2 ریختم ... :n10:
سلام.نقل قول:
خیلی وقته اومده ،البته از طرف سامسونگ بصورت آزمایشی اومده و تا الان سه بار هم آپدیت شده .شما کدومشو نصب کردید؟:11:
ما هم 4.1.2 لهستان ریختیم ، مصرفش نسبت به رام 4.1.2 ایران بهتره و در کل به جز نداشتن زبان فارسی فرق خیلی زیادی با رام ایران نداره .
کلن چندتا پروسه هستن مثه گوگل پلی..ایمیل..سرویس اپدیت..این سه تا مصرف زیادی دارن..من دنبالشم بشه ریموش کنم..نقل قول:
وقتی این پروسه ها رو غیرفعال میکنم د رحالت دیپ اسکرین از شب تا صبح 3درصد کم میکنه..یعنی مثل سابق...بنظرم از وقتی گوگل پلی رو استفاده کردم مصرف هم رفته بالا:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت خاموش بودن اسکرین _ دیپ اسکرین این گوگل سرویس مصرفش خدا بوده :n02:
من امروزحدود8پروسه رو غیر فعال کردم :s voice- chat on-google play-google plus- و چند پروسه دیگه ک باهاشون کاری نداشتم ولی اجرا بودن و باطری میخوردن.
بعضی پروسه ها بدرد نمیخورن مثل google search