آی پی آدرست مشکل داره یعنی ممکنه تو این پکیج یا سابنت دو تا آدرس مشابه داشته باشه البته ممکنه هانقل قول:
آدرسو دستی که نمیدی ؟
Printable View
آی پی آدرست مشکل داره یعنی ممکنه تو این پکیج یا سابنت دو تا آدرس مشابه داشته باشه البته ممکنه هانقل قول:
آدرسو دستی که نمیدی ؟
من هم دو ماهی است که از اینترنت وایرلس استفاده میکنم، قبلا چنین چیزی روی سیستم دیده نشده بود، ولی الان چند روزی هست که مثل همین دوستمون در قسمت Network اسم چند تا سیستم دیده میشه. امتحان کردم، اکثرا باز نمیشن، ولی دیشب یکی از سیستم ها باز شد و حتی تونستم یکی از پوشه های Share شده اون سیستم رو ببینم. با این اوصاف این افراد هم میتونن اطلاعات من رو روی سیستمم ببینند که یعنی امنیت صفر.نقل قول:
جهت بالا بردن امنیت سیستمم چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟
لطفا مارو راهنمایی کنین
نکنه که اینا میاین رو سیستم ما مانور میدن :دی ؟؟
سلام به همه دوستان. میخام یه شبکه وایرلس دوربین راه اندازی کنم. 6 تا دوربین وایرلس تو 3 طبقه نصب میشن . میخام بدونم بهترین اکسز پوینتی که بتونه تمام این فضا رو پوشش بده معرفی کنینی یااگه از رپیتر استفاده کنم روی پهنای باندم تاثیر میزاره ؟. در ضمن اگه نرم افزاری هست که بشه باهاش محاسبات پهنای باند شبکه وایرلس و این جور چیزا رو محاسبه کرد لینکشو بدین ممنون میشم.
ممنون از همگی:11:
شما از کدوم شرکت سرویس دارید؟ با v p n کانکت میشید؟نقل قول:
با نصب فایروال فکر کنم مشکل حل بشه.
باید وایرلستو رمز نگاری کنینقل قول:
تنها یک جستجو در گوگل اطلاعات بسیار زیادی بهت می ده
نقل قول:نقل قول:لطفا منم راهنمایی کنیدنقل قول:
از مخابراتنقل قول:
شما از کدوم شرکت سرویس دارید؟ با v p n کانکت میشید؟
با نصب فایروال فکر کنم مشکل حل بشه.
بله ویpان هم کانکت میشم !
تو نرم افزار packet tracer یک شبکه طراحی کردم با سه تا dhcp server و یک dns server ( استادمون اینجوری گفته ) مشکل اینه که وقتی dns server رو تنظیم میکنم. هر بار فایل اجرا میشه تمام Ip ها عوض میشن و dns کار نمیکنه. چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
چطور میتونم برای سیستم های مختلف داخل شبکه فولدر جداگانه درست کنم تا هر کدوم بتونن اطلاعات مخصوص خودشون رو با مراجعه به اون فولدر ببینن و هر کس فقط به فولدر خودش دسترسی داشته باشه؟!!!