فرق هارد 7200rpm و 5400rpm چیه؟
Printable View
فرق هارد 7200rpm و 5400rpm چیه؟
تا جايي كه من ميدونم وقتي فول شارژ بشه باتري خودش اتوماتيك شارژ باتري رو قطع ميكنه و تا زماني كه شارژ باتري به 95% نرسيده دوباره شارژ نميشه پس ميتونه به برق باشه مثلا براي يه روز اما نه اينكه مثلا يه هفته به شارژ باشه چون باتري بعد مدتي كمكم خالي ميشه و اگه زود به زود شارژ بشه از عمرش كم ميشه . براي همينه كه ميگن باتري لپ تاپ و موبايل و ... رو بزاريد تا آخر خلي بشه بعد بزنيد به شارژنقل قول:
اين نظر من بود چون تاحالا چندتا مطلب علمي درموردش خوندم اما اگه غلطه دوستان اصلاح كنن خوشحال ميشم:5:
دور هارد هست.هر چی بیشتر باشه سرعت هارد بیشتره.:46:نقل قول:
prm مخفف دور در دقيقه هست دوست عزيزنقل قول:
يعني هاردي كه 5400 prm هست در هر دقيقه 5400 دور ميزنه و هارد 7200 در هر دقيقه 7200 دور. پس با يه استدلال ساده ميشه گفت هارد 7200 سرعتش از 5400 بيشت:27:ره
دوستان چند تا سوال دیگه:
از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟:45:
از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ :43:
درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟
از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟
ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است! :11::20:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
ممنون از راهنماییت داداش گلم، اما تو این پست حرف های دیگه ای زده شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم سرعت دور هارده. منظورم اینه که سرعت هارد 7200 چقدر از 5400 بیشتره؟( برحسب مگابایت!)نقل قول:
درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطعنقل قول:
ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه
بعضی از هارد های 5400 از هارد های 7200 هم سرعت نوشتن و خوندنشون بیشتره بستگی به عوامل مختلفی داره و عملکرد یک هارد فقط به سرعت چرخیدنش بستگی نداره ولی به طور کلی و در شرایط مساوی یک هارد 7200 از یک هارد 5400 بین 15 تا 25 % بهتر عمل میکنه و سرعت نوشتن وخوندنش بیشتره. اگرچه سر و صدای بیشتری هم تولید میکنه و باتری بیشتری هم مصرف میکنه و این اختلاف در انتقال فایل های سنگین بیشتر میشه .نقل قول:
اگه هاردتو زیاد پر وخالی میکنی 7200 خوبه و اگه مصرف کمتر باتری و تولید صدای کمتر برات مهمه 5400
کلا بستگی به نیازت داره دیگه . 6070 سرعت هاردش 7200 هست ولی خوب حجمش کمه و 500 هست که برای نیاز من کافیه و شاید نیاز شما جور دیگه ای باشه و البته بلو ری هم نداره و رمش از 6090 4 گیگ کمتره :31:
اگه بلو ری و هارد 1T و رم 8 میخوای 6090 بگیر. این دو تا لینک شاید بهت کمک کنه: اولین بنچ مارک مل سرعت خوندن و دومی سرعت نوشتن هست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310608
کد:http://www.tomshardware.com/charts/2009-2.5-mobile-hard-drive-charts/h2benchw-3.12-Avg-Read-Throughput,1110.html
کد:http://www.tomshardware.com/charts/2009-2.5-mobile-hard-drive-charts/h2benchw-3.12-Avg-Write-Throughput,1113.html
ممنون از راهنماييت. آخه من شنيده بودم وقتي ميرسه به 95% شروع به شارژ ميكنه و مثلا وقتي شما لپ تاپت به شارژه بعد از پرشدن باتري ديگه از برق مصرف ميكنه و وقتي ام كه از برق مصرف كنه انگار شما باتريتو درآورديو گذاشتي كنار. پس ممكنه مدت زيادي طول يكشه تا باتري خود به خود خالي بشه و برسه به سطح 95%نقل قول:
شايدم من اشتباه ميكنم:20:
دوست من سلامنقل قول:
نه اين تفاوت محسوس نيست
من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست
بهتره اما زياد تفاوت نميكنه يعني جوري نيست كه شما رو نيازمند 7200 كنه ،خيالتون راحت كم نمياره