سلام دوست عزیزنقل قول:
نیازی به این کارها نیست
شما مودم رو رو حالت pppoe ست کن
بعد تلویزیون رو به مودم وصل کن
تلویزیون رو هم رو تنظیمات خودکار بزار
آی پی دستی نده
خودش اتوماتیک وصل می شه
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
نیازی به این کارها نیست
شما مودم رو رو حالت pppoe ست کن
بعد تلویزیون رو به مودم وصل کن
تلویزیون رو هم رو تنظیمات خودکار بزار
آی پی دستی نده
خودش اتوماتیک وصل می شه
نقل قول:
شما چیکار حرف فروشنده داری فروشنده میخواد جنسش رو بندازه.
شما از هر کدوم بیشتر خوشت اومد اونو بخر من 57000 دارم با 660 ست کردم عالیه.
چون هم قهوه ایی هست که با اکثر رنگ خونه که حالت چوب مانند داره یکیه هم چیز شیکیه.
خوب 65100 هم مسلما هرتز بالتری داره.
اگه وساه گیم میخوای و حساسی که 65100 رو بردار ولی اگه قیافه رو میپشندی و فیلم و سریال برنامه های روزمره رو میخوایی ببینی 57000 عالیه.
اون 8 میلیون و9 میلیون هم کنتراست داینامیکه و توی کنترسات واقعی تفاوت چندانی ندارن.
من که واسه کانال های خودمون یعنی ایران کنتراست داینامیک رو خاموش کردم.
از نظر کنتراست به نظر من یکی هستن.
البته من واسه فیلم دیدن مثل فیلم دیدن از روی فلش یا با بلوری پلیر کنرتاست رو روشن کردم تا رنگ ها عمیق تر به نظر میاد البته این حالت واسه شب ها فیلم دیدن عالیه.
شما وساه کانلا های خودمون کنتراست داینامیک رو خامشو کن ولی مثل من واسه فیلم های hd و full hd روشن کن.
به نظر من روشن باشه بهتره.واسه کیفیت های بالا.آدم لذت میبره
دوستان درصد تنظیمات خودتون مثل رنگ - نورپشتی - نور زمینه - کنتراست - وضوح - گاما و... رو اینجا اعلام کنید تا کمک کنه به بهترین حالت برسیم. درسته که بخش عمده اون سلیقه ای هست ولی همین تبادل تجربیات خیلی کمک میکنه تا به یک کالیبراسیون ایده آل برسیم
ممنونم دوست خوب از راهنمایی تون میشه بگین چطور باید روی مودم تنظیمات را ست کردنقل قول:
منظور شما این است از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایدpppoe ست کرد
راستش پیداش نکردم ولی میدونم وقتی اینترنتم از روی کامپیوتر قطع باشد موقع وصل شدن پیغام خطای pppoe
رامیدهد پس حتما روی pppoeست هست ولی در تنظیم خودکار تلویزیون جواب نمیدهد
سلام دوست مننقل قول:
من ری سی ور hdmi خور ندارم ولی فکر میکنممشکل شما از کابل باشه
احتمالا کابل hdmi ندارین و از کابل صدا و تصویر معمولی استفاده میکنین که در این صورت همون طور که فرمودین دوتا تصویر کنار هم میبینین و گزینه 3d هم طبیعتا فعال نمیشه
یا همون کابل بلوریتون رو وصل کنین یا اگه خواستین کابل جدید بگیرین بگین ورژن 1.4 میخام کابل 1.3 یا این چینیای بی نام و نشون نگیرین 3 متریش حدود 14 تومنه
با کابل hdmi کیفیت تصویرتون تو شبکه های دو بعدی هم بهتر میشه
البته احتمالا این دوستمون نحوه تنظیم و اتصال از خود مودم رو ندونه ، در هر صورت دوستان لطف کنید تاپیک رو بیش از این منحرف نکنیدنقل قول:
چند صفحه اخیر دیگه هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداره متاسفانه!
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
نقل قول:
دوست عزیز با دو ----- امتحان کردم کابل هاش هم اچ دی بود
دوستان من با همین ر س ی و ر ها با تلویزیونشون نگاه میکنند
خواهش میکنم راهنمایی کنیید
میشه از کابل اچ دی سینما خانگی ام استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟lg870بلوری نیست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز کابلش اچ دیه
راه حلی به زهنتون میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
شرمنده رفیق ولی داری تاپیکرو منحرف می کنی.
گزارش شد
42 اينچ خريدم اين قيمت. فكر كنم 150 ارزون خريدم. قيمتش حدود 1.75 هستشنقل قول:
من از كاشان خريدم. نمايندگي هاي ال جي زده بودن 1.750.000 !!!!!
تهران الان قيمت چنده؟ خوب خريدم فكر كنم!!