دو راه دارید :نقل قول:
زدن f12 هنگام بوت و تست سخت افزاری diagnostic و دیدن نتیجه
روشن نمودن آن و سرچ شبکه های بیسیم در صورت وجود یا سرچ توسط سایر لپ تاپ ها و گوشی های تلفن همراه
Printable View
دو راه دارید :نقل قول:
زدن f12 هنگام بوت و تست سخت افزاری diagnostic و دیدن نتیجه
روشن نمودن آن و سرچ شبکه های بیسیم در صورت وجود یا سرچ توسط سایر لپ تاپ ها و گوشی های تلفن همراه
چه جوری میشه جستجو کرد؟ واسه من فقط چراغش روشن میشه نمیدونم چکار کنم والانقل قول:
شرمنده که جای دیگه هم سوال کردم
وقتی روشن میشه ، می تونید با یک گوشی که wifi داشته باشه سرچ کنید ببینید میشناسدش یا خیر
با یک لپ تاپ دیگر هم از بخش network connection قسمت wireless network connection را بزنید و روی دکمه refresh network list کلیک کنید تا access point ها نشان داده بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز کار با وایرلس دیگر به بخش لپ تاپ ربطی نداره و باید در بخش شبکه سایت بزنید
وقتی روشن میشه ، می تونید با یک گوشی که wifi داشته باشه سرچ کنید ببینید میشناسدش یا خیر
با یک لپ تاپ دیگر هم از بخش network connection قسمت wireless network connection را بزنید و روی دکمه refresh network list کلیک کنید تا access point ها نشان داده بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز کار با وایرلس دیگر به بخش لپ تاپ ربطی نداره و باید در بخش شبکه سایت بزنید
این راهنمای مایکروسافت را نیز از دست ندهید :
موفق باشیدکد:http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/wireless.mspx
با سلام خدمت اهالی فن
من یه لبتاب Dell Inspiron 6400 دارم که حدود یک سال و نیم پیش خریدم
الان تقریباً 6 ماهه که سرعتش کم شده. ویندوز رو هم که عوض میکنم باز هم مشکل پا بر جاست
دقیقاً از وقتی اینطوری شد که بر اثر یه اشتباه احمقانه از طرف فروشنده که گفت این مدل پورت PCMCIA داره و در سمت راست دستگاه قرار گرفته، من به اشتباه با هاردش ور رفتم و یه کمی تکون تکونش دادم ! آخرش هم فروشنده گفت "نه اشتباه شده این مدل اون درگاه رو نداره !!!"
حالا اولاً موقع بالا اومدن کند میشه و بعضی وقتها در لود شدن برنامه های Starst Up هنگ میکنه و مجبورم دستی خاموشش کنم
موقعی هم که برای اولین بار برنامه ها رو باز میکنم خیلی طول میکشه لود بشن
موقع کار هم وقتی گوشمو میذارم کنار هاردش یه صدای خِر خِر خیلی ضعیفی از توش شنیده میشه
حالا میخوام ببینم ایراد از همین هارده ؟!؟
اگه آره باید چیکار کنم تا درست شه ؟ چقدر خرجش میشه ؟
هاردم 120 هست
سلام به همه.
دوستان من یه سونی fw گرفتم که هاردش 320 و 7200rpm هست
وقتی هاردش داره کار میکنه و در حال خوندن اطلاعات هست یه صدای غارغار خیلی خیلی کم به گوش میرسه.
می خواستم بدونم این صدای غار غار هارد در این حد طبیعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
صدای نویز موتور هارد هست ... متاسفانه هارد های hitachi و سامسونگ پرسر و صدا هستند ... اگر WD بود خوب بود :46:نقل قول:
طبیعی است
بله ... احتمالا موتور هارد آسیب دیده و کند شده ... البته می تونه از زیاد کار کردن لپ تاپ هم باشه و عمر هارد سر اومده :41:نقل قول:
راهی نیست ... بدید تعمیرگاه های رسمی و معتبر دل براتون هاردش رو تست کنند و اگر خراب بود تعویض یا تعمیر کنند
حداقل هزینه تعمیر حدود 70 تومن میشه :18:
من خودم همین 6400 رو دارم و الان مشکل هارد دارم و این هاردهای فوجیتسو هم بد بنجلی هست !!!نقل قول:
ببین یه بار ویندوز رو عوض کن و Service Pack 3 بریز و قبلش کل هاردت رو فرمت کن ...
اگه درست نشد قیمت هارد 250 گیگ حدود 60-70 تومنه ...
مال من که بد سکتور افتاده دیوونه کرده منو !!!