نقل قول:
بازم رفتی سراغ بنچای قدیمی که هنوز لحیم کاری exynos تموم نشده بود ... یادته میگفتی سامسونگ فهمیده exynos ضعیفه واسه همین میخاد تگرا 2 بزنه ... اونموقع بنچ quadratش به زور به 2000 میرسه ولی الان میبینی که تا 4000 هم راحت میره ...چرا از رو نمیری آخه ... من جات بودم دیگه تو کل p30 پست نمیدادم
یه چیزی میزارم دیگه پست نده
اولا عکست اصلا معتبر نیست(هم Optimus 2x توش هست هم LG Star...بعد 3D از 2X قویتره !)
دوما تا جایی که می دونم Mail-400 تغییری نکرد(کلاک Cpu افزایش پیدا کرده)
+
حسن تو هنوز اینجا ها میچرخی؟: دی
نقل قول:
خوب دوست عزیز شرکتهای بزرگی مثل سامسونگ که نمیان به خاطر ایتکه اینکه gpu فریم بالاتری بده فناوریهای اصولی و مصرفی خودشون رو عوض کنند.اونا همیشه محافظه کارانه عمل میکنند.
در این مورد هم که گفتید بازیهایی میاد که این gpu فقط 20 فریم میده اون موقع هم tagra2 شاید 5 فریم هم نده.
بازیهای tagra 2 مخصوص خودشه و به خاطر همین فریم بالاتری هم میده.
شما اگه دقت کنید متوجه میشید که از ترکیب قدرت این gpu با cpu گالکسی اس 2 هست که انقدر امتیازهای بالا میاره این گوشی و اگه شما از نظر کاربردی دارین میگین این 60 فریم برای همه کار تو این گوش عالیه هم بازی هم دیدن فیلم و هم خروجی .تو قویتر بودن این gpu شک نداشته باشید.
شما هر gpu با gpu هم رده خودش مقایسه کن.mali-400 با tagra 2 و mali-500 با tagra 3 و mali-600 رو با tagra 4 .......درستش اینه
و اینم بگم که اینکه شما میگید 1080p رو 80 فریم خروجی میده کی اینو گفته که فیلمبرداری 1080p گوشی 60 یا 80 تا فریم میده؟؟؟؟؟؟که شما بخواین خروجی بدین به tv تون؟؟؟؟
دوست من با این سی پی یو های 2 هسته ای و gpu های قوی گوشیهای الان بزور 30 فریم میدن
اونوقت شما دنبال 60 و 80 فریم هستید دوست من؟اینا رو احتمالا تو نسل اینده cpu و gpu گوشیها خواهید دید
من حرفی از Video recording زدم؟...مثلا یه بازی ... توی HDMI ... اونجا که 80 و 60 فریم هستن این 2 تا....
و آها اینجا رو خوب اومدی
Tegra 2 میده 80 فریم Mail 400 میده 60
Tegra 3 میده 80 فریم Mail 500 میده 60
Tegra 4 میده 80 فریم Mail 400 میده 60
نتیجه گیری:نسل Mail بهترین GPU هستش !
درباره این 30 فریم به زور دادنم متوجه نشدم منظورتون رو...
نقل قول:
در ادامه تکمیل صحبت های شما بهتره اینطوری گفته بشه که به این دلیل روی 60 فریم قفل شده چون بیشتر از این مقدار ارزش استفاده نداره و صرفا انرژی بیشتر و توان بیشتری از منابع سیستم میگیره ، چشم انسان هم بیشتر از این مقدار رو نمیتونه تشخیص بده ، پس به نظر من یه قابلیت مفید هست که روی 60 فریم قفل شده .
Pami جان شخصا باورت میشه سامسونگ بیاد قفل کنه فریم رو؟...سامسونگی که از کوچکترین چیز کلی تبلیغ درست می کنه....