دوست عزیزنقل قول:
فقط در حالت AV اینطور است؟ و در حالتهای دیگر درست است؟
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
فقط در حالت AV اینطور است؟ و در حالتهای دیگر درست است؟
موقع روشن شدن خودبه خود میره رو avبعداز چند ثانیه خاموش میشه دوباره خودش روشن میشه این روند تا قطع برق ادامه پیدا میکنه
نقل قول:
دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید ببینید درست می شود.در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
یا از منوی مخفی از قسنت option----> rest factory آن را ریست کنید
امکان تعویض رنگ زیر نویس وجود نداره؟یا حداقل گذاشتن بکگراند براشون؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر در تلویزیون این امکان وجود ندارد. ولی با نرم افزارهای سابتایتل می شود.
دوستان یک تلوزیون سامسونگ 40اینج سری دی مدل ue 40d 7090 دارم می خوام زبان فارسی رو فعال کنم راه هست یا نه
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما مدل اروپایی است و 29 زبان اروپایی را ساپورت می کند بررسی کنید ببینید که از راه زیر می توانید استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ شما ولی من زمانی که به این منووارد میشوم نمیی تونم وارد لوکال ست شوم یعنی اصلا روی این گزینه ها نمیاد ومیره گزینههای بعدینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما برای اینکه آیتمهای خاموش را روشن کنید نیاز به کنترول مخصوص دارید .ولی از مطلب زیر استفاده کنید ممکن است که کار ساز باشد.
mute - 1 -1 -9- ok
وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو on کن و تلویزیون رو خاموش کن
حالا در حالت خاموش دکمه های زیر رو سریع بزن
info - menu - mute - power
تلویزیون روشن و وارد منوی مخفی میشه در قسمت آپشن این منو میتونی , local set و دیگر آیتمها را که نیاز دارید تنظیم کرده وتلویزیون رو خاموش کن
در آخر وقتی که کارتان تمام شد دوباره hotel mode را off کنید
دوستان این کلیپ رو مشاهده کنند امکانات زیادی به تلوزیون اضافه میشه اگه کسی سر در اورد توضیح بده چیکار می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]