cool20063 عزیز رو خود گوشی برچسب هست دیگه چرا برچسب بخره؟
سلام زاهدی جان :20:نقل قول:
می گم به همون انجمن فیزیک برسی بهتر نیست؟:31: (شوخی کردم)
Printable View
cool20063 عزیز رو خود گوشی برچسب هست دیگه چرا برچسب بخره؟
سلام زاهدی جان :20:نقل قول:
می گم به همون انجمن فیزیک برسی بهتر نیست؟:31: (شوخی کردم)
چون من بر چسب شفاف رو روی SI va SII va ipod toch کار کردم با هاشون کیفیت تاچو تقریبا 50% میکنه یکی از دوستان که آرک خریده به تازگی از برچسب تو گوشی 2 روز استفاده کرد صداش از دست کثیف شدن و اثر انگشت رو گوشی در اومد الان عوض کرده ( 5000 تومن قیمت جنس خوبشه ) واقعاً راضیه .نقل قول:
اخه نه اینکه ارک هم صفحه اش کوچیک :31: فکر کن هی جای انگشت روش باشه .:27::27:
راستی من اسمم مصطفی است:46:
دوستان عزیز بفرمایید
بنده تصمیم به خریدن این گوشی گرفتم ولی یه مقدار تردید دارم.چون بعضی از دوستان تو این فروم ایرادایی از این گوشی گرفتند!
در ضمن من بین arc و sensation و galaxy sII موندم
1-میشه بگید کدوم از این سه تا گوشی خوش دست تره؟
2-امکانات و مزایای کدوم بیشتره؟
3-عمر باطری کدوم بیشتره؟
در کل از لحاظ طراحی و دیزاین بنظرتون کدوم بهتره؟
هاینقل قول:
سلام زاهدی جان
می گم به همون انجمن فیزیک برسی بهتر نیست؟ (شوخی کردم)
اونجا خبری نیست اومدم اینجا ...
چطور این گوشی خیلی وقته معرفی شده ... نشده .... می خواد بشه ... بچه ها گفتند ؟ .... تاپیکش 50 صفحه جلو رفته من خبر ندارم ؟.... !!!
خیلی سخته تفاوت بین این سه باید با سه تاش کار کنی ببینی با کدم حال میکنی .نقل قول:
ارک از همه خوش دست تره :20:
امکانات گلکسی به صورته گفته شده بیشتره :13:
از لحاظ دیزاین شک نکن آرک :27:
تو باطری sII 6 arc7 htc senstion 8.20
من میگم به جیبت نگاه کن اگه بهترین امکانات و بهترین کیفیت رو میخوای با کمترین قیمت ارک :8:
اگه صفحه بزرگ تر از 4.2 میخوای و از گوشی کار بری بیشتر میخوای SII :46:اگه پولت زیادی کرده میخوای صفحه lcd تعمیر کنی htc :31:
منم الان X10 دارم اما میخام که عوض کنم پس به نظز شما هم این ارک از سنسیشن بهتره ؟؟؟؟:20:
ببخشید میشه بگید xperia arc چه ایرادات و معایبی داره ؟(چون قاعدتا هر گوشی یه ایرادایی هم داره،حالا به هر نحوی حتی توی یک قسمت!)
میخوام ببینم آیا امکان داره معایبش منو از خرید این گوشی پشیمونم کنه یا نه؟
درکل ضعف ها و معایب این گوشی چه چیزایی هست؟؟
بنظر من تعویض X10 با ARC چندان کار درستی نیست!نقل قول:
اگه میخوای گوشی رو ارتقاع بدی باید بری سمت دو هسته ای ها! چون arc با X10 در سخت افزار زیاد فرقی نداره!
با توجه به قیمت ARC یا کلا تعویض گوشی رو بیخیال، یا دو هسته ای! چون دیگه با این قیمت ها گوشی تک هسته ای عاقلانه نیست!(البته اگه زمانی این گوشی ها رو 300 تومن دادن بخر ها چون بنظر من ارزش گوشی های تک هسته ای در همین اندازه هست)
دلیل:
ARC با رنگ آبی هست و سنسیشن با رنگ قرمز
که رم 512 داره
که رم 768 داره
چیپ گرافیکی Adreno 205 داره
چیپ گرافیکی Adreno 220 داره
پردازنده تک هسته ای 1GHz داره
پردازنده دو هسته ای 1.2GHz داره
فیلم برداری 1280x720 داره
فیلم برداری 1920x1080 داره
بلوتوث ورژن 2.1 داره
بلوتوث ورژن 3 داره
GPRS تا 86Kbps
GPRS تا 114Kbps
EDGE تا 237Kbps
EDGE تا 560Kbps
3G تا 7.2Mbps
3G تا 14.4Mbps
رزولیشن نمایشگر 480x854
رزولیشن نمایشگر 540x960
فشردگی 233 پیکسل در اینچ
فشردگی 256 پیکسل در اینچ
دوربین جلو ندارد
دوربین جلو دارد با فیلم برداری VGA
مموری داخلی 320MB
مموری داخلی 1GB
بنظر تو کار درستی هست که اینهمه امکانات بیشتر رو برای 100 تومن بیخیال بشی؟
خلاصه بنظر من گوشی رو عوض نکن، چون X10 خودش هم زیاد تفاوتی با ARC نداره و عوض کنی مثل اینکه درجا زدی! اگه میخوای عوض کنی برو سمت دو هسته ای ها!
(من خودم نه ARC دارم،نه سنسیشن و از هیچ کدون طرفداری نمیکنم و فقط سنسیشن رو مثال زدم! گوشی خودم هم گالاکسی اس هست!)
شما آقا بالايي سخت در اشتباهيد
اخه اصلا بحث برای پول نیست شما بگید 800 تومان اما این سنسیشن ایرادات بزرگی داره و یکیش همین شاسی دوربین که نداره خودش کلی مشکله چون لرزش گیر هم نداره حالا مشکل باطری و گرما هم که به کنار درسته که میگن با اپدیت حل شده اما هممون میدونمیم که شانسیه ممکنه گوشی که میخری با اپدیت این ایراداتش حل نشه اخه این بلا ها قبلا سرم اومده .
lcdهم که دیگه بازم شانست کدوم بیفته برات .
به هر حال اگه قرار باشه دو هسته ای بگیرم خوب حداقل دو هستهای میگیرم که بیارزه نه اینکه بخوای ضعیفترین گوشی دو هسته ای رو بگیری .
حالا تو این دو هستهای ها بعد از سنسیشن چی اومده ؟؟؟
البته بغیر از سام که اصلا حال نمی کنم باهاش خدایی اگه مجانی هم بدن دستم نمیگیرم به این دلیل گه تمام دیزاینها و فرم گوشیهاش در یک رده هست البته منظورم اینه که خیلی به هم شباهت دارن .
به هر حال به نظرتون اکه بخوام دو هسته ای بگیرم بغیر از سنسیشن دیگه چی هست ؟؟؟؟؟