-
برای انجام کارایی که درموردش تجربه ندارید سعی کنید دلتون رو به دریا نزنید!!!
یه هو شاید دلتون غرق شد!!
میخاستم با یه بنده خدایی صحبت کنم اما درست نمیشناختمش دلو زدم به دریا و پیش خودم گفتم مشکلی پیش نمیاد
درصورتی که خیلی اشتباه میکردم:41:
گند زدم به همه چی!:45:
-
موقع خرید کتاب به عکس داشتنش توجه کنید!!!
چند روز پیش یه کتاب اموزسی براب c# گرفغتم که تقریبا 500 صفحه بود و بدون عکس.همون هفته اول از کتاب زده شدم و رفتم سراغ pdf هایی که عکس هم دارند.اینطوری برام جذابتره
-
سعی کنید همیشه در دسترس نباشید، مثلا همیشه توی یک جمع نباشید چون تکراری و بی ارزش میشید.
در حق یک نفر زیادی لطف نکنید، چون به مرور زمان اون لطف رو وظیفتون میدونه.
-
هیچوقت تو کارهای مالی به دلال و واسطه ها اعتماد نکنید که واقعا بخاطر 1 قرون همه کار ازشون بر میاد...به کمتر قانع باشید اما به واسطه ها باج ندید...امروز واقعا به این موضوع اعتقاد پیدا کردم
-
هر وقت میخواهی کاری را انجام دهی قبل از آن در موردش تحقیق کنید تا با مشکل برخورد نکنی.
-
هر موقع که میخوای به چیزی تکیه بدی اول از محکم بودنش اطمینان پیدا کن بعد راحت خودتو بنداز روش!!
-
بیشتر چیزهایی که میخوام بگم تلخه! اما حقیقت هایی توی زندگیمون وجود داره که با یادآوریشون میخندیم! درسته میخندیم اما این حقیقت ها تلخ ترین اتفاقات زندگیمون هستن!:19:
قبل از اینکه به یکی خوبی کنید یا بهش فکر کنید یا براش وقت بذارید اول ببینید طرف ارزشش رو داره!؟ معمولا بیشتر آدما ارزش ندارن!! ولی دیر میفهیم!....:41:
زیاد یه کسی خوبی نکنید چون بعد یه مدت فکر میکنه وظیفتونه!!.....:41:
همه آدمها مثل هم نیستن لازم نیست از همه انتظار داشته باشیم آدمای باارزشی بشن! در واقع نباید از هر کرمی انتظار پروانه شدن داشته باشیم!!....:41:
وقتتوتو برای آدمای بی ارزش هدر ندین!....:41:
هر کاری رو انجام میدین با علاقه انجام بدین!! و ازش لذت ببرین!:8:
تا حالا اینو فهمیدم که: تعداد کمی از آدمها باهوشن! و تعداد خیلی کمتری عاقلن! :18:
قدر آدما رو تا وقتی هستن بدونید! آدمها همیشه زنده نیستن! وقتی که کنارمون هستن اصلا به یادشون نیستیم وقتی میرن غمگین میشیم و میگیم چقدر جاشون خالیه! میگیم ای کاش بودن تا ...اما دیگه دیر شده...:13:
توی زندگی اگه چیزی رو میخواین با تمام وجود تلاش کنید! همش از دیگران توقع نداشته باشین خودتون هم تلاش کنید! اگه خودتون حال انجام یه کار رو ندارین چطور توقع دارین دیگران بخوان اون کار رو انجام بدن برای شما؟:13:
و آخرش اینکه آدما رو اگه اشتباه میکنن ببخشید! نه به خاطر اونا! به خاطر آرامش خودتون! البته من هنوز نتونستم! ....:41:
موفق باشین.:46:
-
وقتی از کسی پول می گیری چه بانک :2:چه شخص حتما بشمار وگرنه پشیمان می شوی
-
خیلی وقتا اتفاقای بدی واسمون میفته ک میتونس بدترشم اتفاق بیفته ....پس به جای گلایه کردن .....
خدا رو شکر کنیم که اتفاق بدتر نیفتاد !
-
تو این دوره و زمونه به خاطر رفیق خودتون رو به آب و آتیش نزنید
این حرف برای بستگان هم صدق میکنه.البته از نظر من