آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
ممنون
Printable View
آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
ممنون
سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم:27: اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته:20:
از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش:31:)
راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!:41:
H E L P
M E
P L Z
:19:
ّبفرما دوست عزیز برای این دیر اپش کردم خودت میدونی اوضاع اینترنت خیطهنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?pecw81b85fm8ae6
درسته فیفا با نسخه ایکس باکسش خیلی فرق داره خب اولین گزینه مربوط به بازی های دوستان اگزیبیشن بهش دوم گزینه گیم مد توش سه مد بازی داره be a pro مثل bal پی اس هست منیجر مد هم که خیلی توپه مثل مستر لیگ پی اس و تورنمنت هم واسه بخشهای مانند جارای فقط لیگ و کاپ ها هست وبعد از این در منو اصلی virtual pro داریم که یه شخصیت شبیه ساز خودتون هست میتونید در همه بازی ها اونو داشته باشید و در هر قسمت بازی کنید و قابلیت ها ی بازیکنتون رو ببرید بالا من از پچ نمیدونم ولی کم کرش داشتم فرصت نکردم پچ رو نصب کنم ولی کرک رو میتونی از داخل سی دی بازی که خریدی کپی کنی تو دایرکتوری بازینقل قول:
سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام،نقل قول:
اول از همه بگم پاس دادن با كيبرد واقعا سخت تره تا با جويستيك...
شما اين مسيرو برو:
MY FIFA 11---SETTINGS---CONTROLLER SETTINGS
بعد تو اين قسمت مي توني انتخاب كني كه به ترتيب حالت سوييچ شدن بازيكنا، پاس، پاس تو عمق، شوت، سانتر، و پاس چيپ چي جوري باشه...
اگه بزاريشون رو assisted، كارت راحت تر مي شه؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
من ویندوز 7 32بیت داشتم که از 4 گیگ فقط 2.99 گیگ استفاده میکرد واسه همین 64بیت نصب کردم.اما الان که میخوام تنظیمات دسته بازی رو انجام بدم مشکل دارم.
وقتی جهت ها رو بهش میدم داخل بازی که میشم حتماً باید آنالوگ روشن باشه و وقتی جهت رو نگه میدارم انگار فقط یک بار جهت رو زدم و رها کردمش و بازیکن حرکت نمیکنه.فقط یک لحظه به سمت جهت تغییر وضعیت میده.
میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
اگه میشه لینک آخرین آپدیت بازی رو هم بدید ممنون میشم.
دوستان یه سوالی داشتم،احتمال داره تو این پچ جدید که فیفا میده قدرت بازیکنا تغییر کنه؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین...
دوستان امروز اپدیت جدید فیفا برای سونی 3 و ایکس باکس اومد ولی مثل اینکه برا pc نیومده...:41:
اینم متنش(چون من زیاد انگایسی بلد نیستم خود متنو گذاشتم):
Tomorrow/today is the big squad update when all the January transfer moves become available. Fernando Torres will be in your Chelsea squad, Andy Carroll lines up for Liverpool and Charlie Adam, erm, stays at Blackpool.ولی احتمالا همین روزها برا pc هم میاد:20:
Why does it take so long?
We know that it seems like an incredibly long time to get the January transfer action ready for you to use, but it’s a complicated process that has to be tailored to and tested on each individual platform. We have literally 1000s of researchers across the world reviewing the database and making sure that every detail for every team and every league that we use is spot on. We want to get it right for you, and that takes time.
When, exactly, is it happening?
Wednesday 23 February... when we have an exact or pretty definite timeframe we’ll update this article.
Which platforms are getting the updates?
PS3 and Xbox 360 are getting the updates tomorrow. It will be a little bit longer for people using PCs and other platforms.
How do I get the updates?
- Load up FIFA 11
- Navigate to My FIFA 11
- Edit Teams
- Squads
- Download updates (assumes you’re signed in)
What changes can we expect?
The top five has some familiar names: Messi, Casilla, Cristiano Ronaldo, David Villa and Drogba. You should expect to see stat boosts for Premier League players like Gareth Bale and the afore-mentioned Andy Carroll and Charlie Adam. Chelsea remain the highest rated English Premier League team with an 83, equalled by Real Madrid and Barcelona in Europe.
You can hear more details about the changes and what goes in to getting this update ready from producer Matthew Smith on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Let us know if the updates are improving your game in the comments below or through [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مرسی خبر خوبی بود من دیشب آپدیت کردم اسکواد رو ولی قبلی بود رسیدم خونه دوباره آپدیت می کنم بینم جریانش چیه عجله دارم ببینم کریمی توی شالکه 04 چه شکلی ساخته شده و چه قدرتاش در چه حدی هست باید جالب باشه...
آقا دستت درد نکنه ، من که هرجا این سوالو پرسیدم کسی بلد نبود ، باز هم تشکر فراوان از راهنمایی.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
اگه کسی آپدیت جدیدو گرفته اعلام کنه.
چطوری میشه آپدیت کرد،ماکه سی دی کی اصلو نداریم تا از طریق خود بازی آپدیت کنیم.....