شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...نقل قول:
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
Printable View
شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...نقل قول:
تازه به نظر من میرفتی mkv دی ال میکردی با حجم یک سوم و همون کیفیت!!!
::39::39::39:نقل قول:
شما که اینقدر تلاش کردی که متوجه نشیم چی دی ال میکنی به task bar هم یه نیگاه مینداختی داداشی...
نمی دونم چرا صبا اینجوریه.من دیشب حول و حوش 420 مگ دان کردم.
شما که از روش dc استفاده نکردی 3 گیگ شب دانلود میکنی حالا ما بدبخت با روش dc به زور 400 تا میگیریمنقل قول:
من که خیلی از صبانت راضی هستم
تستهای اکانت شبانه که نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 128 3 ماهه 5 گیگ (کرمانشاه)
صبانت هم توی قم سرعتش کم شده هم Delay اش زیاد.
بابا اینقدر به این دوستمون گیر ندید! ختمشید شما هاااا... :20:
حالا نکته جالبش اینجاست که اکانت شبانه ایشون، هر یک ساعت / DC رو نداره؛ 4 ساعت اتصال بدون قطعی همگانی guest!! اسپیدتست.نت هم که سرعت دانلود رو 216.4kB/s ثبت کرده؛ دیگه یعنی رسماً کویــــــت... :5:
فکر کنم این دوستمون اشتباهن با اکانت روزانشون وصل شدن چون اگه اون هر 1 ساعت dc رو نداشته باشه دائم وصله و شبانه روز بعد ساعت 7 هم میتونه دانلود کنه
دوستان من الان صبانت دارم ولی بخاطر شبانه ی خرابش میخوام کوچ کنم.به نظر شما از چه شرکتی بگیرم که:1-پینگش برای بازی آنلاین خوب باشه در حد همین صبانت-2-دانلود شبانه رایگانش بهتر از صبانت باشه-3-سرعت روزانهش معمولی باشه
در ضمن من دانشجو هستم میتونم 256هم بگیرم اگر گزینه ی مناسبی میدونید راهنمایی کنید ممنون:20:
البته اگه دوستمون اشتباه نکرده باشه و از اکانت روزانه به جای شبانه استفاده نکرده باشه!!!! چون سیستمش انگاری روی NAT تنظیم شده:5:نقل قول:
البته یه نکته هم هستش که از ساعت 7 الی 7:45 سرعت بالا میره ! شاید این دوستمون تو این بازه زمانی فقط این سرعت رو داشته باشه !
مخلصیم .
نه در تمام طول شب همین سرعت رو داشته , 2 مگ رو که حساب کنی میشه ساعتی 900 مگ که میشه 4 ساعت 3600 مگ با افت سرعت و ... تقریبا درست در میاد البته احتمال زیاد این کاربر از طرف صبانت اومده چون که هر 1 ساعت براش DC نشده و دلایل دیگه که واضحهنقل قول: