شما ای دیتا دارین؟ میشه مدل و سرعتش رو بفرمایید؟ :40:نقل قول:
Printable View
شما ای دیتا دارین؟ میشه مدل و سرعتش رو بفرمایید؟ :40:نقل قول:
ممنوننقل قول:
1- راستش چون حمل هارد با آداپتور برای پدر سخته ، باید portable بگیریم.
2- جالبه که PCWorld سرعت رایت کردن Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive 1.5TB رو بسیار ضعیف دونسته:.نقل قول:
The big discrepancy occurred on our test for writing 2GB of files and folders. Here, the 1.5TB drive came in dead last among USB 3.0 portable drives, its performance more on a par with that of USB 2.0 drives we've tested. The FreeAgent GoFlex 1.5TB required 142 seconds to complete the task, falling short of the Pro drive, which took 105 seconds. Other USB 3.0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we've evaluated performed even better--the Iomega eGo Portable Hard Drive took 92 seconds and the LaCie Rugged SuperSpeed took just 63 seconds.
When we asked Seagate about the slow speed result, a representative indicated that the drive's four-platter design could have slowed it down
با توجه به این که پلت فرم 1TB هم مثل 1.5TB هستش ، فکر کنم اون هم همین معضل رو داشته باشه.کد:http://www.goodgearguide.com.au/review/servers_storage/seagate/freeagent_goflex_ultra-portable_drive_1_5tb/362043
--------------
ادیت:
اینجور که پیداست کلاًً Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable مشکل داره تو رایت کرن. PCPro هم از 1TB نتیجه ی خوبی نگرفته:
.نقل قول:
The only let-down was write performance: here, a score of 16MB/sec was slower than we’d expected (the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] managed 39MB/sec), and not much ahead of regular USB 2 speeds, which are normally around 12MB/sec
کد:http://www.pcpro.co.uk/reviews/external-hdds/361945/seagate-freeagent-goflex-ultra-portable-1tb
مدل NH03 البته 1.5 ترابایتنقل قول:
سرعت نوشتنش 109.5 مگ در ثانیه با پورت USB3
سلام هرد اکسترنال مدل Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0
با این قیمت خوبه؟عمرش زیاده؟سرعت نوشتن و خواندنش چطور هست؟
USB2 هم تست کردین؟ باید 30 اینا باشه!نقل قول:
سلامنقل قول:
عمر هارد بستگي به دو چيز اساسي داره .
1. كيفيت خود هارد كه دست شما نيست . هاردي كه كيفيت خوبي نداشته باشه حتي اگر هم خوب نگهداري بشه عمر چنداني نداره
2. نحوه نگهداري هارد كه در صورت نگهداري مناسب عمري طولاني خواهيد داشت .
خلاصه من خودم 6 تا هارد وسترن دارم مدل الايت دارم كه ماشااله كيفيت خوبي دارن و تا الان هيچ مشكلي نداشته .
نكته ديگه هم اين هست كه در موقع خريد به سلامت جعبه دقت كنين مخصوصا گوشه هاي جعبه كه ضربه خورده نباشه و اگر اينترنتي ميخرين كه ديگه نميشه حضوري جعبه رو تست كرد !!! پس اگر ميتونين و وقت دارين حضوري بخرين !!!
اخه اینجا هیچکی هار وستر نداره .همه سیگیت و مکستور و هیتاچی به جز این مارک ها اینجا مارک دیگه نیسنقل قول:
کدومش بهتر نسبت به وسترن؟
نظر شخصي خودم هيچ كدومشون از وسترن بهتر نيستن .نقل قول:
سيگيت (مدلهاي دسكتاپي البته !!!) كه ظاهرا مشكل خاموش نشدن پس از safe remove داره كه در صفحات هاي قبل هم به اين موضوع اشاره شده بود و مثل اينكه اين مشكل بين المللي هم هست .
در هر حال اگر به خريد اينترنتي مطمئن هستين و سايتش هم معتبره ، ظاهرا چاره ديگه اي ندارين
با 80 تومان چه هارد خفني ميشه خريد!
قبلا wd 320 داشتم ماشالله بود!خيلي حرفه اي كار ميكرد!
ولي حالا هارد silicon power stream s10 كه كيف هم همراش هست خوشم اومده ازش!
به هر حال ميخوام فوق العاده سريع باشه!!!!!
در ضمن 2.5 اينچي هم باشه!