نظرتون با اون مدلی که نوشتم چی هستش Panasonic Viera TC-P54Z1 اون رو با شرایط خاصی میتونم 2.5 میلیون بخرم ؟
Printable View
نظرتون با اون مدلی که نوشتم چی هستش Panasonic Viera TC-P54Z1 اون رو با شرایط خاصی میتونم 2.5 میلیون بخرم ؟
سلام و خسته نباشید
دوستان من تلویزیون 40 یا 42 اینچی میخوام تا حدود2/5 هم میتونم هزینه کنم
3d هم برام مهم نیست.کیفیت برام مهمه
میخوام بدونم چه برندی خوب هست و پلاسما بگیرم بهتره یا led
ممنون
ببین من کلا" با پاناسونیک موافقم چون جزء برندهایی هست که پنل ژاپنی و بادوام و با کیفیتی داره ولی به نظرم با 2.5 میتونی تلویزیونهای 46 اینچ با تکنولوژی و امکانات جدیدتر و 3d بخری .نقل قول:
بررسی مشخصات Panasonic Viera TC-P54Z1 :
این tv دوبعدی هست .
فرکانسش خوبه و 200/100 هرتز هست.
کنتراستش خیلی بالا نیست.
تفکیک پذیری 12/10 بیت داره که این باعث میشه تصاویری با کیفیت بهتر داشته باشی.
زاویه دیدش وسیع هست.
DVBT نداره .
usb نداره و ...
کلا" Tv خوبی هست ولی اگه سایز برات مهم نباشه با این بودجه میتونی tv های 46 اینچی با امکانات کاملتر و تکنولوژی بهتر بگیری . ضمن اینکه به نظر من پلاسما در صورتیکه 3d باشه نسبت به خریدن led اولویت داره و بین انتخاب پلاسمای 2d و led ، من led رو انتخاب میکنم .
موفق باشی
اگه کیفیت 3D خیلی برات مهم نیست میتونی ex720 سونی رو بگیری که کیفیت تصویر 2 بعدیش خیلی خوب هست.نقل قول:
ولی اگه کیفیت 3D هم برات مهمه و میخوای پلاسما بگیری vt30 پاناسونیک محشره .
اگه پلاسما و led میخوای le8300x شارپ رو بهت توصیه میکنم چون تنها تلویزیون 4 رنگ توی ایرانه و به همین خاطر کیفیت تصاویر بینظیری داره و یه بلوری پلیر شارپ و 2 تا عینک شارپ هم به عنوان هدیه باهاش میدن .
سلامنقل قول:
تو این رنج قیمتی که گفتی میتونی با 2200000 از بانه پانا 50ST30M رو بگیری یک بلوری و دوتا عینک هم همراهش هست پنلش و قطعات ژاپن و مونتاز تایلند.
پخش دو بعدی و سه بعدیش محشره به راحتی اکثر LED ها رو جا میزاره
این رو هم در نظر داشته باش که تمام برندهای داخل بازار ایران غیر از پانا مونتاژ ایران هستن
از کدام فروشگاه در بانه 2200
سلام خدمت دوستان. من هم درخواست راهنمایی دارم
بودجه: بین ۱.۳۰۰.۰۰۰ تا ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان
سایز صفحه: بین ۴۰ تا ۴۷ اینچ
کیفیت تصویر خیلی واسم مهمه و اولویت اول داشتن تصاوی بسیار شفاف و با کیفیت دوبعدی هست. فکر میکنم LED تصاویر بهتری داره.
ترجیحا سه بعدی باشه (این تکنولوژی جدید Passive ظاهرا خیلی جالبه اما نمیدونم کدوم TVها این قابلیت رو دارن.)
ترجیحا اسمارت TV باشه.
پورتهای مختلف رو ساپورت کنه و ورودیهاش ترجیحا زیاد باشه. USB و ...
قابلیت پخش فرمتهای مختلف رو هم داشته باشه بهتره ولی اینم اولویت نیست.
تعصبی روی برند ندارم اما این برندها رو ببرای تلوزیون یشتر قبول دارم: Samsung - LG - Sony - Sharp . پاناسونیک رو شناختی ندارم.
گارانتی بودن یا نبودن هم واسم مهم نیست. اگه هزینه گارانتی خیلی زیاد هست ترجیح میدم پولش رو بدم یه تلوزیون با کیفیت تر بدون گارانتی بردارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه بتونی تا 2 تومن هزینه کنی میتونی یه 3D ای که کیفیت تصویر خیلی خوبی داره تهیه کنی . مدل le8300x شارپ پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترون داره و رنگ تصاویرش فوق العاده هست و یه بلوری پلیر 300 تومنی شارپ هم به همراهش هدیه میدن + 2 تا عینک 3D شارپ .نقل قول:
تقریبا" همه فرمتها رو ساپورت میکنه ، اگه بخوای لیست فرمتهایی که ساپورت میکنه رو بهت میگم .
usb و 4 تا hdmi و dvbt داخلی داره.
اگه از نزدیک ببینیش به کیفیت بی نظیر تصاویر 2 و 3 بعدیش و رنگهای زنده و طبیعیش پی میبری.
موفق باشی
سلام دوستان خسته نباشید.
یه تلویزیون برای خونه دانشجویی میخواستیم. :دی
سایزش 22 تا 26 اینچ باشه.
یه مدل X.Vision دیدم تو سایت مادیران 22 اینچ هست قیمتش هم 235 تومنه.
مشخصاتش اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه در مورد این؟
و اینکه مدل بهتر و مناسب تر از این پیدا میشه؟
بودجه هم همین حدود تا حداکثر 300 تومن هست.
ممنون.
دوباره سلام دوستان.
من رفتم توی بازار و چند مدل LED رو از نزدیک دیدم و سه بعدی و ... رو هم تست کردم.اولا که سه بعدی Passive به نظرم خیلی بهتر بود. بهتر از این نظر که زاویه خیلی باز تری داره و از هر زاویه ای سه بعدی هست. تصاویر بیشتر در بیرون صفحه به نظر میومد در صورتی که در اکتیو تصویر سه بعدی بیشتر توی عمق صفحه تشکیل میشد و خیلی از صفحه بیرون نمیومد. سبک بودن و ارزون بودن عینک و عدم نیاز به شارژ و ... هم که از سایر مزایاش بود. بعضی مغازه دارها میگفتن اکتیو چون Full HD هست از Passive که HD هست خیلی بهتره ولی در عمل اصلا تفاوت چندانی وجود نداشت.
خلاصه تصمیمی گرفتم اگه قرار شد سه بعدی بردارم Passive انتخاب کنم. مدل پسیو رو توی LG و Toshiba دیدم.
این مدلها رو تست کردم:
- سامسونگ ۶۹۴۰ (که تقریبا مشابه ۶۹۲۰ و ۶۹۶۰ هم هست)
- LG مدل ۵۷۰۰ و ۶۵۱۰۰
- سونی مدل nx720
توشیبا سری Vl (مدل دقیقش یادم نیست ولی ۴۲ اینچش حدود ۳ ملیون بود).
متاسفانه شارپ رودوست داشتم تست کنم که پیدا نکردم. (من شیرازم)
خلاصه انصافا توشیبا متفاوت بود هم از نظر سه بعدی و هم از نظر تفکیک رنگ و ... (LED ۶ رنگ هست)
اما در نهایت تصمیم گرفتم بیخیال 3D بشم. به این دلایل:
- یک 3D Blueray Player که مجبور هستین همراه سینمای خانگی بخرید (خود 3D BR Player حدود ۲۰۰ تومن هست ولی سینمای خانگی بدون Player پیدا نکردم که بشه باند و اینا رو از اون استفاده کرد) قیمتش حدود ۸۵۰تومن به بالا میشه.
- فیلمهای 3D هنوز کمه و شبکه های ماهواره ای 3D هم هنوز نیست و اگه باشه یه ----- ۴۰۰-۵۰۰ تومنی هم واسه اون باید بخریم. و فیلمها هم اگه باشه گرونه. هر فیلم حدود ۲۰-۳۰ هزار تومن.
- وقت واسه گیم و اینا هم ندارم که دلم خوش باشه بازیهای 3D بازی میکنم.
خلاصه گفتم اگه یه ۴۰ اینچ 3D نسبتا خوب که واقعا از 3D بودنشم لذت ببرم بخوام بخرم حدود ۴ میلیون در میاد! حساب میز و این چیزا هم که جداست
الان تصمیم گرفتم با همون بودجه حدود ۲ میلیون تومن یک LED ترجیحا ۴۶ اینچ یا حداقل ۴۲ اینچ خیلی خوب بخرم.
کیفیت تصویر و تفکیک رنگ و نمایش رنگ مشکلی و ... واسم خیلی مهمه. فرمتهای ویدئویی متنوع رو هم اگه پخش کنه که بهتر.
کیفیت تفکیک رنگ توشیبا رو خیلی خوشم اومد.
حالا میشه راهنمایی کنید با این وضعیت چه گزینه هایی واسه خرید وجود داره؟ ۴۶ اینچ ۲ بعدی کیفیت خیلی خوب حدود ۱.۸ تا ۲ میلیون.
سینمای خانگی هم اگه همراش بود و کیفیتش خوب بود لطفا بگین. DVD Player خوب خودم دارم ولی ظاهرا مجبورم همراه سینمای خانگی هم یکی بگیرم. البته سینمای خانگی رو پیشنهاد کردن که سونی بگیرم. ولی حالا اینجا بحث تلوزین هست.