آره از سال 2007 به بعد به تاریخ پیوست....نقل قول:
Printable View
آره از سال 2007 به بعد به تاریخ پیوست....نقل قول:
قطبي:تاريخ درباره عملكرد من در فوتبال ايران قضاوت ميكند
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ميگويد تاريخ درباره عملکرد او در فوتبال ايران قضاوت خواهد کرد.
افشين قطبي پس از نشست مطبوعاتي بازي ايران و کرهجنوبي در جمع خبرنگاران گفت: من از همه تشکر ميکنم که در اين سه سال اخير حمايت زيادي از من کردند. من تجربههاي فراموش ناشدني را در فوتبال ايران به دست آوردم و هر کجا که باشم مردم ايران انگيزه من براي کار خواهند بود. سعي ميکنم در هر جاي دنيا که هستم افتخارشان باشم.
وي افزود: متاسفم تيم ملي نتوانست هديهاي که مد نظر همه ما بود را به مردم يران بدهد، اما واقعيت اين است که بازيکنان ما در چهار بازي عملکرد بسيار خوبي داشتند. جام ملتهاي آسيا نقاط مثبت بسياري داشت و نشان داد که فوتبال ايران آينده روشني پيشرو دارد. فوتبال ايران در حال حاضر دو تيم کامل دارد، دو تيمي که ميتوانند فوتبال ايران را به موفقيت برساند. متاسفانه در اين بازي اتفاقات فوتبالي پشت ما نبود و کمي بدشانسي آورديم به ويژه در نيمه اول که عملکرد خوبي نداشتيم، اما در نيمه دوم فکر ميکنم بهتر از کرهجنوبي بوديم.
قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا به فوتبال ايران باز خواهيد گشت؟ گفت: در فوتبال هيچ وقت درها بسته نميشود. از شما ميخواهم به من اجازه بدهيد تا تجربه جديدي را در نقطه ديگري از دنيا پشت سر بگذارم، اما مطمئنا هيچ وقت دور از ايران نخواهم بود و سعي ميکنم جاده را براي مربيان ديگر ايران باز کنم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا ايران نتوانست عملکردي را که در سه بازي گذشته ارائه داده بود، در اين بازي به نمايش بگذارد گفت: من تنها حرف شما را در مورد نيمه نخست قبول دارم. ما در نيمه اول خوب نبوديم و نتوانستيم فضاها را از کرهايها بگيريم، اما در نيمه دوم عملکرد بهتري داشتيم و حتي فکر ميکنم در نيمه دوم از کرهايها بهتر بوديم. اين را هم بايد بدانيم که وقتي دو تيم بزرگ برابر هم بازي ميکنند نميتوان انتظار داشت که يک تيم 90 دقيقه بازي را تحت کنترل داشته باشد. آنها از اشتباه ما استفاده کردند، اما بازيکنان ما هم در 15 دقيقه آخر از جانشان مايه گذاشتند.
قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا باز نگشتنتان به ايران به خاطر مشکلات مالياتيتان است، گفت: اصلا اينطور نيست من به مسئولان باشگاه ژاپني قول دادم که بعد از پايان جام ملتها به تيمشان بروم اما مطمئنا براي ديدار با مردم و خانوادهام در آينده به ايران ميآيم.
وي در پاسخ به خبرنگار ايسنا که پرسيده بود آيا خود را مربي پيروز ميدانيد يا بازنده، گفت: اجازه بدهيد تاريخ درباره من قضاوت کند اما مسئوليت باخت با من است و مسئوليت پيروزي هم با مردم و بازيکنان است.
قطبي در ادامه با بيان اينکه ترديد ندارم تيم فعلي ايران ميتواند به جام جهاني صعود کند گفت: ما تيم بسيار خوبي در اختيار داريم که به اندازه کافي دقت، قدرت و سرعت دارند و هر کس به عنوان سرمربي بعدي ايران انتخاب شود ميتواند از کار کردن با اين تيم لذت ببرد.
یه خبر مخابره شده بود که بازیکنا اعتصاب کردن گفتن نکو و شجاعی نباید بازی کنننقل قول:
میشه توضیح بدی؟؟ کدوم حرف و حدیث؟
چون خودشونو تافته جدابافته میدونن و حتی دیرتر از همه ملحق شدن به اردوی تیم ملی تو قطر
جدی میتونید لینکی چیزی بدید ببینیم؟نقل قول:
سرمربي كره جنوبي: تيم ما بازي برتري ارايه كرد
سرمربي تيم ملي فوتبال کره جنوبي؛ گفت: با ارايه يک بازي برتر در طول 120 دقيقه، شايسته پيروزي برابر ايران بوديم.
''چو کوانگ رائه'' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: بازي هاي مرحله يک چهارم نهايي هميشه از حساسيت ويژه اي برخوردار است چرا که تيم بازنده بايد به کشورش بازگردد.
وي افزود: ما بهتر بازي کرديم و تيمي که بابرنامه تر است بايد برنده مسابقات حساس شود.
سرمربي کره جنوبي با تجليل ازعملکرد بازيکنان خود گفت: بازيکنان کره جنوبي با ارايه يک بازي هوشمندانه و در اختيار گرفتن کنترل بازي توانستند ايران را که يکي از تيم هاي قدرتمند آسيا است از پيش روي بردارند.
وي در خصوص تيم ملي ايران گفت : ايران بازيکنان خوبي در اختيار دارد که در مرحله گروهي بهرتين عملکرد را داشتند، اما معتقدم که فوتبال ايران چند سالي است که در يک سطح مانده است.
''کوانگ رائه'' در مورد ديدار کره جنوبي و ژاپن در مرحله نيمه نهايي گفت: هيچگاه در دوران بازيگري و مربيگري خود در برابر ژاپن شکست نخورده ام و مطمئن باشيد تيم ما در ديدار نهايي حضور خواهد داشت.
گفتني است، تيم ملي کره جنوبي شنبه شب با برتري يک بر صفر برابر ايران به مرحله نيمه نهايي رسيد.
تکذیبیشو فعلا پیدا کردمنقل قول:
نقل قول:
در حالي كه گفته ميشد بازيكنان تيم ملي به خاطر تاخير يك روزه جواد نكونانم اعتصاب
كردهاند،مهدي محمد نبي،دبير كل فدراسيون فوتبال گفت كه انتشار چنين اخباري صحت ندارد.
نبي در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت:« ما در حال پیگیری انتشار این شایعه هستیم و من به عنوان رئیس کاروان ایران در قطر این موضوع را به شدت تکذیب می کنم و این خبر را کذب محض می دانم .
مطمئنا کسانی که این شایعه را منتشر کردند، هدف مشخصی داشتند.ما به بخش حقوقی فدراسیون دستور دادیم تا این موضوع را پیگیری کنند و بدانند چه کسانی و با چه هدفی این موضوعات را مطرح می کنند. من و کفاشیان از نزدیک به کار تیم ملی نظارت داریم و جو دوستانه و صمیمانه ای بر کادر فنی و بازیکنان حکمفرماست و در کل شرایط خوبی وجود دارد. خواهش می کنم دوستان رسانه ای اخبار غیرواقعی را منتشر نکنند چرا که همه باید یکدل برای پیروزی تیم ملی تلاش کنند و همه باید کمک کنند تا تیم ملی در رقابتهای جام ملتهای آسیا موفق باشد. چرا که شرایط برای نتیجه گیری در بازی اول فراهم است. »
او گفت كه بازيكنان تيم ملي از لحاظ آمادگي در وضعيت خوبي قرار دارند:« تست هایی که روی بازیکنان در اردوی 10 روزه اخیر در قطر و همچنین این روزها انجام شده نشان از این دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازیکنان از لحاظ درصد چربی که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسیده اند. آنها ضربان قلب خوبی دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگی جسمانی مشکلی وجود ندارد و تمرینات بسیار خوب دنبال می شود . همه منتظر نتیجه گیری در اولین دیدار مقابل عراق هستیم.»
اون تیم ژاپنیه چه بدبختیه قطبیرو پیش خرید کردهنقل قول:
یه گندیم اونجا میزنه یه چرتو پرته این طوریم میگه و تموم
همون :46:نقل قول:
اونم زیاده
اینم خبرش توی ایپنا:نقل قول:
[HTML]http://www.ipna.ir/shownewss.aspx?newsid=41214[/HTML]
تو بالاترین یارو زده =از دست خیابانی زدم شبکه خارجی فوتبال رو ببینم...از استودیوی بغلی باز صدای اقا جواد میاد :27: