نقل قول:
بله ماه بعد بخواین تمدید کنین با همین وضع افتضاح هستش
Printable View
نقل قول:
بله ماه بعد بخواین تمدید کنین با همین وضع افتضاح هستش
الن که من در همدان هستم سرعت 128kb دارم سرعت دانلود گاهی به 220 هم میرسد با ida و idm و dap سرعت آpلود هم به 100 میرسه و مواقعی هم که رایگان هست دانلود به 100 تا 110 میرسه من که واقعا راضی هستم ahdn alh fh,v k;kdn ولی چنین هست.
بات شکر
درود دوستانی که مودم BM635 با امکانات WIFI دارند میشه یک لطفی بکنن بگن مودم هاشون ریست میشه یا نه؟
مثلا تو حالت TLS دوباره باید شناسه و پسورد وارد کنین بدون اینکه مودم رو از برق بکشین.. ممنون..
من وایمکس ایرانسل دارم از سرعتش راضی هستم فقط مودمم ریست میشه ..
نقل قول:
والا من BM 631a دارم و کلا نمیدونم این مشکل ریست شدن چیه :20:
ولی خب کلا مشکلی نداشتم تابحال
سلام
اونایی که محدودیت دانلود دارن وقتی بازی آنلاین انجام بدن چقدر تاثیر داره رو حجم دانلودشون ؟؟
تصور نمیکنم زیاد تاثیر داشته باشه ولی با این وضعیت ping که تو بهترین حالت 300 میشه میشه بازی کرد ؟نقل قول:
[الن که من در همدان هستم سرعت 128kb دارم سرعت دانلود گاهی به 220 هم میرسد:18: با ida و idm و dap سرعت آpلود هم به 100 میرسه و مواقعی هم که رایگان هست دانلود به 100 تا 110 میرسه من که:19: واقعا راضی هستم .:8:
باتشکر:13:
:10:
نقل قول:
- احتمال داره که به دلیل اختلال اینترنت،چند لحظه ارتباط با BS قطع بشه و اینطور بشه. که مجبور میشید دوباره یوزر و پسورد وارد کنید.
تا جایی که من میدونم سرعت مبین نت کاملاً محدوده و به هیچ وجه سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده نمیره و این اولین باره دارم توی این تاپیک و در مورد مبین نت چنین چیزی میخونم. البته شاید اگر اون اوایل کار اکانت تست بگیری اینجوریه چون نمایندگی اهواز میگفت من با اکانت تست 64 Kb و با خود مرورگر 600 KB دانلود میکرم.نقل قول:
معمولا بازی آنلاین پهنای باند زیادی نمیخواد و از حجم اکانت زیاد کم نمیکنه فقط کیفیت سرویس و پینگ خوب میخواد. که پینگ مبین نت اونقدر ها هم خوب نیست.نقل قول: