کدش اینه :
ستاره مربع 92702689 مربع
این کد رو مغازه دار زد یا گارانتی؟
Printable View
کدش اینه :
ستاره مربع 92702689 مربع
این کد رو مغازه دار زد یا گارانتی؟
منتظرم.....نقل قول:
والا تو سايت جي اس ام كه قيمت ها رو به تاريخ 28 شهريور به شرح زير گذاشته:نقل قول:
8 گيگ: گارانتي اصلي = 305 و متفرقه = 290
16 گيگ : گارانتي اصلي = 358 و متفرقه = 340 ----> كه البته من خودم هفته پيش 16 گيگشو با گارانتي اصلي و جعبه اسپشيال خريدم 340
والا تا جايي كه من مي دونم در اينجور سيستم ها منظور از لايف تايم مادام العمره ... حالا حتما شما استاد تريد! :31: (شوخي)نقل قول:
سلام
چتد تا سوال داشتم؟
1.این هدفون که بچه ها میگن باید با هر سه نوع 32و16و8 گیگش باشه؟:8:
2.چرا 8 گیگش از 16 گیگ گرونتره؟مگه فرقی داره؟:18:
3.کسی اگه آخرین قیمت رو داره لطفا بگه.:31:
ممنون:8:
خيلي ممنون از لطفتوننقل قول:
خيلي ضايس كه اين گوشي همچين مشكلي داشته باشه...
يعني هيچ كاريش نميشه كرد؟
1- چي؟ ... تاشه؟؟؟ .. يكم سوالت تخصصي بود متوجه نشدم! :31: ... فكر كنم منظورت باشه بود كه در جوابت بايد بگم هدفون همراه هر 3 مدل هست اما ظاهرا نوع هدفون ها متفاوته توي مدل ها كه اگر پست هاي چند صفحه عقب تر رو بخوني جواب سوالتو مي گيري ...نقل قول:
2-گرون تر نيست... به نظرم دوستان دارن اشتباه مي كنن.:10:
3- يه پست عقب تر از پست خودتو بخوني مي توني متوجه جواب سوال بعديت بشي ... :40:
يا علي
برای نشون دادن فیلم باید چه فرمتی باشه؟
مشکل از گوشی بنده خدا نیست که! :31: مشکل از ویندوز کامپیوتر هست که کماکان با ارسال عکس به وسیله بلوتوث مشکل داره!!! :13: البته هر از چندگاهی بگیر و نگیر داره! یهو دیدی تونستی عکس بلوتوث کنینقل قول:
نقل قول:
1. هر سه نوع گوشی هدفون دارن اما فقط نوع 32 گیگی هدفونش از همه بهتره
2. چون 8 گیگ دارای بلوتوث ورژن بالاتر ( فکر کنم 2.1 ) و با توانایی های بیشتر و سرعت انتقال داده بالاتر هست
3. از قیمت های سایت GSM.ir یکی 30 تومان کم کنی قیمت طبقه آخر علاءالدین دستت میاد :27::10:
راستی؛ ورودت رو به تالار تبریک می گم :11: انشالله مدیر شدن شما رو هم ببینیم :10:
شاد باشین :31:
سلام به همه دوستان من گوشیمو آپدیت کردم ورژنش از 20 به 21 ارتقا پیدا کرد ولی منو فارسیش پرید لطفا کمکم کنید که چطوری منو فارسی را برگردونم ممنون
8 گیگش 310
16 گیگ هم 340 تومن قیمت گرفتم.