باااو من می خواستم 2و نیم تومن کامپیوتر بخرم :دی گفتم از سر تش می زنم می رم ایکس باکس می خرم :دی ایکس باکس فینگیلی با اون پشیز قدرتش ، همه بازیا واسش میاد ولی پی سی چی؟؟؟ :دی
باااو من می خواستم 2و نیم تومن کامپیوتر بخرم :دی گفتم از سر تش می زنم می رم ایکس باکس می خرم :دی ایکس باکس فینگیلی با اون پشیز قدرتش ، همه بازیا واسش میاد ولی پی سی چی؟؟؟ :دی
سلام فروشگاه digikala xbox 360 slim 250gb میده 480 تومان!!
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
من فقط واسه kilzoon3 and god of war 3 میخوام ps3 بخرم
ممکنه یکی از آشتا ها بتونه از آلمان xbox بیاره برام ،به نظرتون میشه فهمید مدل درایوش چیه؟
فکر کنم یکی از دوستان اینجا در آلمان هستن،میشه کمک کنید که یه فروشگاه مناسب در اونجا بویژه در فرانکفورت پیدا کنم .راستی قیمت اونجا حدود چقدره؟
سلام
دوستان به نظر شما خرید ایکس باکس آرکید (جاسپر) بهتره یا P اس تری ..؟
..میخوام دست دو بگیرم زیاد نمی خوام خرج کنم....اخه نمیدونم کجا دیدم الان که ایکس باکس رو بازی هاش قفل گذاشته و بازی های جدید رو نمیشه با -- انجام داد..و دیدم که میگن ps3 دردسرش کمتره !انلاین مایلانم نمیزنم..
دوستان شرمنده من پست ای قلبی رو ندیده بودم عجله ای پست زدم الان به جوابم رسیدم ممنون
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
عجب اسپمی شد شرمنده ..ادمین حذف کنه :! دی
عزیزم به جای خریدن آرکید که مسه جارو برقی صدا داره یا یه اسلیم بگیر یا اگه قدرت مالی خوبی واسه خریدن بازی داری PS3 بگیرنقل قول:
سلام. من یک ارکید جاسپر 2009 با 2 تا دسته دارم .
به نظرتون من اینو بفروشم PS3 بخرم ؟؟؟ یا مثلا کی xbox سلیم کپی خور میشه ؟؟؟ تقریبا ؟ چون اگه کپی شه 100 تومن بزور جاسپر ورمیدارن الان 300 ورمیدارن ازم .... به نظرتون چیکار کنم ؟
ریجن پال هست . برای بازی هم من میتونم دانلود کنم . سرعت دانلودم 1 mb هست و اکانت فایلسرو دارم . PS3 میش بازی دانلود کرد ریخت رو هاردش ؟؟؟
سلامنقل قول:
به نظرم کارت اشتباهه اگه آرکیدو بفروشی
الان همه دنبال 360 هستند نه پلی 3.
به نظرم 360 بیشتر میصرفه
البته تو این اوضاع الان کسانیکه 360 ندارن ،پلی 3 بخرن بهتره
ولی شما که 360 داری با همین حال کن.نفروشش
اسلیم هم هیچ فرقی با آرکید شما نداره فقط یه کم خوشگل شده.همین.
در کل اصلا ارزش نداره بفروشیش.نگه دارش و ازش نهایت استفاده و لذتو ببر:5:
به نظر من با توجه به قیمت های ایران Ps3 و اگر میخواید از خارج بخرید باز هم Ps3 چونکه آرکید دیگه تولید نمیشه و دستگاه شما دست دو میشه !نقل قول:
دوستان من میخواستم یه ps3 بگیرم( با توجه به اینکه TV3d که مخصوص Ps3 پاییز میاد.499$).ولی یکی از دوستام گفت جاش Xbox+Kinect بگیر
میخواستم ببینم نظر شما چیه؟