بچه ها یکی رو دیدم که برای کنکور سال 88 به طور کامل 135 بار جمع بندی کرده بود کسی میتونه رتبش رو حدس بزنه؟
Printable View
بچه ها یکی رو دیدم که برای کنکور سال 88 به طور کامل 135 بار جمع بندی کرده بود کسی میتونه رتبش رو حدس بزنه؟
135 هزار:31:نقل قول:
سلام . امیدوارم سرحال سرحال باشی و خسته نباشی . آخه خودم پارسال کنکور داشتم میدونم چه مصیبتیه .نقل قول:
چند تا توصیه بهت داشتم :
1 - از عمومی ها سعی کن عربی و دینی 2 و 3 رو تا قبل از عید کامل بخونی و بعد از عید با زدن تست های موضوعی و جامع اطلاعاتی که داری رو ، تو ذهنت تثبیت کنی تا یادت نره .
2 - مطمئن باش که اگه الان بشینی لغات ادبیات رو بخونی تا کنکور که چه عرض کنم ، 2 ماه دیگه همش یادت میره .
3 - از عید به بعد شروع کن کلمات زبان انگلیسی رو با کتاب تیک 8 گاج بخون و بعد از اینکه تموم شد هم برگرد از اول مرورش کن تا شب کنکور .
4 - کلمات انتهای کتاب ادبیات 2 و 3 و پیش رو هم میتونی به صورت همون طرح کتاب تیک 8 گاج درست کنی و با همون روش بخونی . ( حتما این روش رو امتحان کن ) واقعا مفیده .
5 - تا میتونی روی فن ترجمه توی درس عربی کار کن . که این هم فقط با داشتن یه معلم خیلی خوب امکان پذیره . اصلا کتاب های کمک آموزشی نمیتونه کمکت کنه . اگه معلم خوبی ندارین ، یه معلم خصوصی بگیر . واقعا ارزششو داره . من فقط با کمک فن ترجمه توی کنکور 40 % زدم .
6 - واسه درس ادبیات فقط و فقط کلمات انتهای کتاب درسی رو بخون . من بهت پیشنهاد میکنم اصلا به کلمات اضافی گاج و کلک معلم نگاه هم نکنی . وقتت بیهوده تلف میشه .
اگه با 135 بار جمع بندی تو تاپ تن نبوده باید رو مغزش یه بررسی هایی انجام شه:31:نقل قول:
با 135 بار جمع بندی به طور کامل کنکور که هیچی باید یه ضرب بهت مدرک مهندسیو بدن!
[quote=moraddad;4143140]اگه با 135 بار جمع بندی تو تاپ تن نبوده باید رو مغزش یه بررسی هایی انجام شه:31:
با 135 بار جمع بندی به طور کامل کنکور که هیچی باید یه ضرب بهت مدرک مهندسیو بدن![/quote
خوب نتیجه ی این دوستمون با 135 بار جمع بندی خیلی خیلی توپ نشد و علت اصلیش کم کاریش نبوده بلکه عدم اعتماد به نفس هست پس بیان در همین اغاز روی روحیه و اعتماد به نفستون کار کنید
[quote=dirty_coat;4143201]نگفتي چند آورده!:20:نقل قول:
[quote=farzaneh*f;4143484]رتبش 631 شدهنقل قول:
آقایون من تو هندسه 1 فصل 3 (تشابه) گیر کردم چکار کنم؟
خوش به حالت،فقط تو تشابه گیر کردی؟!:31::tongue:نقل قول:
بازم بچه ها بهتر میدونن ولی فکر کنم سفید گاج(منصف شکری) خوب باشه...
تحلیلیش که عالیه...
پایه رو نمیدونم.
سفید گاج رو منم تعریفش رو شنیدم ولی خودم انرژی اتمی داشتم معرکه بود