خب برو بخرش:31:
البته فم کنم الان سقف نداشته باشه!:41:
Printable View
خب برو بخرش:31:
البته فم کنم الان سقف نداشته باشه!:41:
سلام
امروز بعد از مدتها یک کامارو دیدم احتمالا مدل 75 یا 76 بود ..سبز رنگ و فکر کنم 6 و البته نه چندان تمیز..خیلی وقته که ندیده بودم...تا مدتی برمیگشتم و نگاهش میکردم..یاد ال تی خودم افتادم..
من يكي ازبي ستونهاشو دارم ولي هنوز درحال باسازي راهنمايي كنيدنقل قول:
سلام
دوست عزیز جناب معقول.خوشهالیم که شما هم وارد جمع ما شدید و البته داستان ایمپالا را باید کامل تعریف کنید(چرا سراغ آمریکایی رفتید..چرا ایمپالا..چرا بازسازی..و خیلی چیزهای دیگر که برای همه ما دوستداران آمریکایی جالب خواهد بود)
در مورد بازسازی بدنه و رنگ در اولین درجه اهمیت قرار دارد(نظر من) و فنی دوم..موتور و گیربکس را میتوانید به راحتی تعمیر و اورهال کنید زیرا قطعات این خودروها خوشبختانه هنوز به نسبت وضعیت موجود فراوان است و میتوان آن را جمع کرد اما در مورد بدنه باید صافکار ماهر و دلسوز بیابید و رنگ آمیز تیز همینطور و البته هماهنگ با هم کار کنند..لیستی از کارهای مورد لزوم بنویسید و اولویتها را مشخص کنید..تخمین هزینه ها و زمان احتمالی برای تعمیرات..کم کم با کار وئ نحوه آن آشنا میشوید.از ماشین خود عکس هم بگذارید بهتر میتوان نظر داد.
(مدلی که شما دارید به hardtopمعروف است زیرا ستون وسط ندارد و البته زیبایی بیشتری ایجاد میکند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
عصر امروز صدای جذاب یک موتور v 8آمریکایی از فاطله دور به من فهماند که چیز خاصی در حال نزدیک شدن است..بله!یک موستانگ کبرا 2008 بود..رنگ قهوه ای روشن یا نوک مدادی..و فکر کنم پلاک موقت
صدای زیبای آن فراموش نشدنی و 6 چراغ خطر پر جلوه قرمز نیز آخرین نمای آن بود..
اگه لوازمی خواستید و پیدا نکردید من یه نفر رو تو شوش (تهران) می تونم بهتون معرفی کنم که لوازم آمریکایی شوش در تهران رو اون می فروشه..نقل قول:
موستانگ تو اهواز؟ ؟ !!نقل قول:
ضمنا من تقريبا تمام کاماروهاي اهواز و صاحبانشون را مي شناسم مي شه مشخصات و عکس خودتون و ماشينتون را برايم بفرستيد؟
سلام
و تشکر از دوست عزیز جناب badform
کامارو را نزدیک 3 سال قبل فروختم ..قبلا در تاپیک بازسازی کامارو 1970 در مورد آن توضیح دادم..
بله توی اهواز الان حد اقل 2 تا موستانگ کبرا جدید هست که یکی سفید و پلاک ایران و دیگری نوک مدادی و احتمالا پلاک موقت است..عکسهای آنها را گیر آوردم حتما میگذارم
زحمتی برای دوستان تهرانی دارم که احتمالا برای آنها نیز جالب خواهد بود
در خیابان قرنی به سمت شمال که حرکت کنید تقریبا نزدیکهای انتهای آن و در سمت چپ خیابان و نبش یک کوچه یک پارکینگ روباز وجود دارد که چندین خودرو در آن خوابیده..در انتهای پارکینگ یک پونتیاک فرمولا نیز هست که شاید هنوز هم باشد..البته از نزدیک نگاه نکردم اما گویا برای یک بازسازی بد نباشد..اگر کسی توانست از احوالاتش چیزی بفهمد انجا به همه اطلاع دهد..
پس سه سال پيش فروخته ايد....(مشخصات ظاهري ماشنتونو مي گيد و آيا هنوز اهوازه؟)نقل قول:
موستانگ کبرا جت تو اهواز کجاست؟ مي شه عکس هاشو را بگذاريد؟!! (عکس هايي که نشانه ايي از اهواز بودن آن ماشين داشته باشد)
به نظرم اشتباه مي کنيد چون اگر موستانگي تو اهواز بود به خاط محل زندگي و نوع رفت آمد و دوستاني که دارم حتما يا مي ديدمش
يا خبرش به گوشم مي رسيد.... ( بالاخره دست کمي از هامر و لامبورگيني و کرايسلر 300 و ....نداره)