عجب اینترنتی داریم ما !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عجب اینترنتی داریم ما !!!!
هزینه فیل.ترینگ رو از خودمون میگیرن، بعد ما یه هزینه دیگه می کنیم وی پی ان میخریم تا فیل.ترینگ رو دور بزنیم !!! :41:نقل قول:
در مورد کاهش پینگ با وی پی ان: فکر کنم طبیعیه چون وی پی ان تعدادی از سرورهایِ مسیر فیل.تر شده رو دور میزنه و از مسیر کوتاهتری به سرور مورد نظر وصل میشه
شما با استفاده از دستور tracert 4.2.2.4 ببین چند تا سرور رو رد میکنی،یکبار با وی پی ان یکبار هم بدون وی پی ان
gmail برای من باز نمی شه چه با vpn چه بی vpn ... برای شما چطور ؟ ؟
دیروزم یک گیگ کمتر از شب های گذشته دان داشتم و الانم به شدت پینگ بالاست :2: بازم خبریه؟
جیمیل برای من راحت باز میشه ولی پینگ و سرعت باز هم خراب شدن و دیتا لاس دارم !
دوستان مثل اینکه سرعتها باز از 2روزپیش کم شده ((خوی))
نخیر برادر جیمل برای من سریع بازمیشه، در کل همه چیز آرومه! فقط پینگ در حد 50ms بالا رفته، احتمالا تجهیزات مخابرات بخاطر بارون خیس شدن :31:نقل قول:
سلام بر همشهری های خودم
اقا این adsl مخابرات ارومیه شبها فری هست دانلود ؟یا از حجم کم میکنه
پینگش در چه حدده؟
راضی هستین ؟
خیلی وقته adsl استفاده نکردم وضعیت isp دیگه در چه حدده
با تشکر
وضعیت مخابرات الان خوبه. تمامی سرویس ها هم بورست فعال هستن (دو برابر سرعت اسمی) پینگم که ارومچی میگه مناسبهنقل قول:
در کل به نسبت بقیه شرکتها وضعش بهتر نباشه، بدتر هم نیست
بصورت انلاین هم میشه ثبت نام کرد و هم پرداخت هزینه (پییشرفت کردن :) )
کد:http://80.191.214.90:85/
اقا ivan اگر یک نفر 3 گیگ 3 ماهه بگیره 10 روز مونده به تاریخ انقضا میتونه دوباره 3گیگ 3ماه از طریق سایت شارژ کنه یا باید بازم برای تمدید به مخابرات بره ؟ چون اون دفعه که 5گیگ از سایت شارژ کردم فقط حجمم اضافه شد تاریخ انقضا تمدید نشد . مرصینقل قول:
رفتم به سایتش شماره دادم اینو میگه
مشترک گرامی. این شماره تلفن، در حال حاضر امکانات لازم برای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارا نمی باشد!
اگر مایلید پس از برقراری امکان ارائه سرویس، با شما تماس گرفته شود، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
صبح هم رفتم مخابرات....پیش شماره من 348 طرف گلشهر گفتن پورت خالی نداریم هنوذ تا یک هفته
اینم از شانس lما
راستی نگفتی شبها فری میده یا نه؟