سلام به تمام دوستان
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من یه نرم افزار میخواستم که بتونه قسمتی از فیلم رو ببره.
و با فرمت mkv سازگاری داشته باشه.
اگه بزارید.ممنون میشم.
Printable View
سلام به تمام دوستان
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من یه نرم افزار میخواستم که بتونه قسمتی از فیلم رو ببره.
و با فرمت mkv سازگاری داشته باشه.
اگه بزارید.ممنون میشم.
من با Video Convert Master تست کردم مشکل نداشته ... تو سافت گذر با حجم 50 مگ میتونی پیداش کنی.نقل قول:
دوستان هم any video و ... رو معرفی کردند. اگه هر کدومش جواب داد یا نداد لطفا اینجا پست بده که بدونیم تجربه ی شما تو این زمینه کدوم برنامه رو بهتر میدونه که برای بقیه ی دوستانی که لازمشون میشه معرفی کنیم.
:11::11:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
سلام بازم دوست من. والله چی بگم ... برای تبدیل به این جور فرمتها راه ساده وجود نداره. صد در صد هم جواب نمیدن ...نقل قول:
مثل تبدیل به MIDI هست. این برنامه هم میتونه که فایل Wave رو بگیره و به عنوان سمپل استفاده بکنه. کار کردن باهاش سخته ... ولی یه برنامه ی کامله. من برنامه ساده تو این زمینه ندیدم. این هم که معرفی کردم یه بار برای یه تبدیل ساده من رو بیچاره کرده. اگه بحث mp3 به MIDI بود ساده تر میتونستم معرفی کنم.:41:
اگه چیزی پیدا کردی تو وب به من هم بگو که ب گاهی لازمم میشه. دستت درد نکنه ... :11::11:
اگر برای آپلود کردن روی اینترنت میخواید برنامه hj split یک برنامه بسیار کم حجم و آسان هستش برای تکه تکه کردن و چسباندن فایلهای mkv . ضمنا طوری هستش که برای تماشای فیلم ، برای اینکه به درستی فیلم رو ببینید میبایست تیکه ها رو دوباره بچسبونید...نقل قول:
من تا بحال این کارو نکردم ولی ظاهراً Xilisoft Movie Maker که در ابتدای همین صفحه هستش قادر به این کار هست.نقل قول:
حالا دوستان اگه برنامه های بهتر سراغ دارن بگن.
با این برنامه میشه فایل ام کی وی رو برید و چند تکه کرد:
mkvtoolnix-unicode-4.3.0
کد:http://www.videohelp.com/download/mkvtoolnix-unicode-4.3.0-setup.exe
تو تب اول فایلتون رو درگ کنید و بندازید روش یا باز کنید. استریم صدا و تصویر و .... همه رو میاره. بعد برین تب Global.
در بخش Spliting یه گزینه برای جدا کردن داره به اسم Enable Spliting که بعد با زدن عدد در بخش After this Size میشه تکه ها رو مشخص کنید. مثلا اگه بزنید 350M براتون فایل رو تکه تکه میکنه و هر تکه 350 مگ هست. البته غیر از تکه ی آخریش.
گزینه دوم هم بر حسب زمان تکه تکه میکنه.
اگه با استریم های چندتایی مشکل داشتین و مثلا چند صدا داشتین و ارور میداد برین تو تب اول و استریمهای اضافی که به درد نمیخوره رو بی خیال شین و تیکش رو بردارید.
البته ان شاءالله که ارور نده و مشکلی نباشه.
:11::11::11:
نه بابا بولوری فروشگاه فرمت ntfsهارد اکسترنال را شناسایی نمیکنه برای همین تنها راهی که به ذهن رسید این بود که فرمت هارد را به fatتبدیل کنم در فرمت fatحجم هر فایل نمیتونه از 4 گیگ بیشتر بشه پس تنها راهی که میمونه اینه که فایل اول را به 3 قسمت 4 گیگ تبدیل کرد.نقل قول:
با تشکر.
هادی
اگه اینطوره بهترین کار بنظر من استفاده از winrar هست !نقل قول:
حالا گیرم بشه با winrara کپی کرد که نمیشه.نقل قول:
به نظر شما فایل داخل winrar توسط پلیر شناسایی میشه:18:
با تشکر.
هادی
سلام دوستان..
نرم افزار ویرایش صوت معرفی کنید که حجمش زیر 5 مگ باشه.! فقط جهت برش صوت همین ( مثلا دقیقه ی 2 تا 3 رو حذف کنه.. متوجه این که؟ :20:)
مرسی:11:
من دیال اپم و نمیتونم دنبالش بگردم.. واسه همین یه زحمتی بکشید..:11:
نقل قول:Vcd Cutter 4.04
248.16 KB
عزیزم ما برای اینکه بتونیم فیلمای بلوری رو روی هارد اکسترنال fat32 بریزیم فیلم رو با winrar به شکل چند پارت در میاریم و میریزیمش روی هارد. بعد که ریختیمش روی مکان مقصد (مثلا هارد کامپیوتر که ntfs هست)، با winrar دوباره فایل اولیه رو تولید میکنیم...نقل قول:
مگر اینکه هارد کامپیوتری که باهاش می بینید fat32 باشه که چاره همون چند تکه کردن mkv هست...