نقل قول:
شرمنده.تو پست های قبلی توضیح دادم!
اشتباه تایپی بود.منظورم تیپ 2 بود!
رو تیپ 5 ها فابریکی فعاله.ولی تیپ2 ها ظاهرا این سیستم رو ندارن!
Printable View
نقل قول:
شرمنده.تو پست های قبلی توضیح دادم!
اشتباه تایپی بود.منظورم تیپ 2 بود!
رو تیپ 5 ها فابریکی فعاله.ولی تیپ2 ها ظاهرا این سیستم رو ندارن!
نقل قول:فقط شخص ثالث از شرکت بیمه پارسیاننقل قول:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
نه باید تک تک ببنده ، اگه با هم ببنده آمپر زیادی از باطری می کشه برای باطری خوب نیستنقل قول:
نه 5 تا که بیشتر بودهنقل قول:
البته جسارتا یه چیزی رو در ادامه صحبت شما اضافه کنم!
206 بین 5تا8 لیتر رو نشون نمیده!
اگه برید پمپ بنزین و 5تا بنزین بزنید نشانگر از جاش تکونم نمیخوره!!!!!!!
ولی فکر کنم بهتر باشه شما از طریق مجاری قانونی اقدام کنید از جایگاه وصال شیرازی شکایت کنید!
درسته مملکت قانون نداره ولی این طوری هم نمیشه که....!(البته اگه رئیس جایگاه گردن کلفت باشه پیشنهادمو پس میگیرم.از این به بعد از جایگاه های دیگه استفاده کنید!)
احتمالا حدودا 10 لیتر ریخته.
ولی مطمئنا 20 لیتر نشد.
حالا نمیدونم دقیقا باید کجا شکایت کنم اگر شماره ای دارید بگید من زنگ می زنم حتما.
دو هفته است این سوال را کردم کسی ما رو تحویل نگرفت
206 تیپ 6 اتوماتیک ایا می شه اینه بغلش را اتوماتیک جمع کرد یا امکان پذیر نیست ، توی کاتولوگ گفته می شه ولی با این روشی که گفته من امتحان کردم نمی شه ، کسی می دونه امکان پذیر هست یا نه ، اگه اره چه جوری ؟
نقل قول:
والا منم نمیدونم کجا رسیدگی میکنن!
مطمونا 20 لیتر کمتر زده!جون با 20 لیتر در هر صورت حداقل یک سوم عقربه حرکت میکنه!!!فکر کنم همون 10 لیترینا زده!!
باید خودتون بنزین میزدید که اطمینان حاصل شه!
سلامنقل قول:
دوست عزیز ال سی دی نوع b کاری به درجه باک نداره مصرف رو از رویه پارامترهای ecu بدست میاره!
دوست عزیز این مشکل رفع شدنیه ! تنها کسی که تو عمرم دیدم گفته دزست نشده ایشون بودنAmirrezaajalliنقل قول:
دقیقا همین طوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه برای lcd یک دستگاه جدا بزارید که عمرا کسی این کار رو کنه . پس همه چی به خود ماشین ربط داره.
اخر کسی نفهمید مشکل از چی هست ؟؟ تعمیر نکرد کسی این مشکل رو ؟ __________________
من خودم تا به حال برای 4 نفر عوض کردم مشکلشون کاملا رفع شده!:46:
البته همه گیر هم نیست من تو این تعدادی که خریدن تعداد کمیش اینجوری شدن!
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
خیر دوست عزیز این آپشن رویه 206 های ایران نیست ولی خودتون میتونید بیرون آینه تاشو برقی تهیه کنید!نقل قول:
نقل قول:
هیچ کدوم از تیپ های 206 آینه جم کن برقی ندارن!(شاید بیرون برات برقی کنن!)باید دستی آینه رو تا کنید!
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
نقل قول:
آخه من تا حالا حدود 680 تومن هزینه کردم واسه این شناور درست نشده که نشده..........!!!!حتی واسه یه 206 اسکاتی که سیستمش سالم بود رو انداختم رو ماشین خودم باز کار نکرد!15تا20تا اختلاف داره!
راستی lcd نوع b بسته به میزان بنزین درون باک و مصرف متوسط طول مسیر قابل پیمایش با بنزین باقی مانده رو به شما میده که اگه درجه بنزین درست کار نکنه این امکان که به نظر من فوق العاده مهمه بی استفاده میمونه!
نقل قول:
دقیقا منم منظورم همینه دیگه میخوام بگم با این وضع شناور این دو امکان LCD از بین میره همین میزان بنزین داخل باک و مسیری که میشه طی کرد با بنزین درون باک بلاخره ECU هم پارامتر هاش از هوا که نمیاد از طریق شناور میفهمه چقدر بنزین تو باک هست و رو LCD نشون میده !!!!!!! اصل استفاده LCD type b همین هست که مخابره کنه چقدر بنزین تو باک و چه مسافتی رو میشه باش طی کرد!!!
این جوری که LCD رو باید بوسید و گذاشت کنار :41:
alex جان شما که هنوز به این مشکل شناور بر نخوردی ؟
نه هنوزنقل قول:
alex جان شما که هنوز به این مشکل شناور بر نخوردی ؟
امشب می رم دوباره بنزین می زنم پر می کنم باک رو
خبر می دم.
حتما نتیجه رو اطلاع بده!نقل قول:
مثلا اگه نشانگر نصف باک رو نشون بده باکتون باید 22-25تا بنزین بگیره!!!!
ببینید این نسبت درسته یا نه!