سلام جدیدترین کرک برای IDM 6.07 Bulid 15 :نقل قول:
کد:www.mediafire.com/?sivh75jjs7228ft
May you do well:40:
سلام جدیدترین کرک برای IDM 6.07 Bulid 15 :نقل قول:
کد:www.mediafire.com/?sivh75jjs7228ft
من اخرین نسخه رو که گرفتم پچ داشت + سریال که اصلا نمیشه بهش سریال داد چون قسمت رجیسترش خاموش شده ولی مشکلی نداره... حالا این کرک هست...نقل قول:
سلام دوستان. من از اینترنت محدود استفاده می کنم. به خاطر همین اکثر فایل هایی که سنگین هستند رو میزارم تا شب ها چون رایگان هستتش دانلود کنم. برای دانلود هم از IDM استفاده میکنم و ساعت خودکار بهش میدم. ولی مشکلی که چند وقتیه برام ایجاد شده این که صبح ها که بیدار میشم میبینم فایل رو حدود نیم ساعت هایت یک ساعت دانلود کرده و بعد از اون دانلود متوقف شده و کامپیوتر روی استندبای هستش. چند باری صبر کردم تا ببینم دقیقا چه موقع اینطوری میشه ولی چیزی دستگیرم نشد که علتش چی میتونه باشه. کامپیوتر رو که از حالت استندبای درمیارم دوباره شروع میکنه به ادامه دانلود.یه سری فایلی هم دارم که تا چند روز دیگه لینک هاش باطل میشه و خیلی مهمه واسم. ممنون میشم کمکم کنید که دیگه این اتفاق نیفته.
:27::27::27:نقل قول:
شما تو قسمت پزشکی جواب ما رو میدین ما هم اینورا
در اینکه idm هیچ به درد نمیخوره یک درصد شک نکنید .بدترین دانلود منیجر idm ـــه به این نگاه نکنید که اکثریت این نرم افزار رو دارند مردم ما کلا در اکثر مواقع انتخاب های اشتباهی رو انجام میدهند :41: اگه انتخاباشون درست بود که الان وضع مملکت این نبود :46:نقل قول:
چه دانلود منیجری را پیشنهاد می کنید ؟
دوست عزیز اینو از روی تجربه ی چندساله که دارم میگم اصلا هیچ دانلود منیجری نداشته باشی بهتر از داشتن idm ــه
من اربیت دانلود و فلش گت رو توصیه میکنم به شما:11:
نقل قول:
سیستم اگر روی استند بای بره معمولا ارتباط اینترنتی قطع میشه
پیشنهاد میکنم تو تنظیماتتون طوری اعمال کنید که حالت استندبای غیر فعال باشه و یا بره روی 6 ساعت به بعد
نکته بعد اینکه در تنظیمات دانلودی اگر سرعت زیر 512 دارید دانلود همزمان 1 فایل بیشتر توصیه نمیشه مگر در موارد خاص که سرور ها محدودیت سرعت رو برای هر فایل اعمال کرده باشند
بچه ها برنامه اي هست اينترنت و هر 4-5 ثانيه قطع و وصل كنه واسه افزايش سرعت من سرعتم با 100 شروع ميشه مياد رو 10 فيكس ميشه هر بار قطع و وصل ميكنم همينجوري ميشه
سلامنقل قول:
سرعتتون چند هست؟ احتمالا 128 ؟
چطوری توی idm تنظیم کنم که وقتی دانلود تموم شد اتوماتیک بعدی رو دانلود کنه.؟
همزمان دانلود نکنه.
سلامنقل قول:
از داخل برنامه برین داخل Scheduler و تب Files in the queue رو بزن و اونجا هم این بخش رو که نشون دادم به 1 تغییر بده اولش روی 4 هست که یعنی تا سقف 4 تا فایل رو هم زمان میگیره
بعد هم باید برنامه رو start کنی که نشون دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی باشه من درخدمتم
اون سرعت اولیه Fake هست و اونی که ثابت میشه سرعت اصلی هستنقل قول:
شما دیسکانکت کنید و هی کانکت کنید به امید اینکه اول دانلود سرعتتون بالاست هیچ فایده نداره
اون عدد 100 که اول دانلود میزنه الکیه و اونی که ثابت میشه سرعت واقعی شماست
پس کانکت کردن و دیسکانکت کردن چیزی جز اتلاف وقت برای شما نداره