امیر جان دارم کیک پنل مشابه فایبرگلاس ولی محکمتر میسازم...به زودی یه تاپیک پروژه با عکس میزنم...
امیر جان دارم کیک پنل مشابه فایبرگلاس ولی محکمتر میسازم...به زودی یه تاپیک پروژه با عکس میزنم...
سلامنقل قول:
كار بسيار خوب و صحيحي رو انجام دادي.كيك پنل بهترين گزينه براي كامپوننتها و حتي اسپيكرها ميباشد.حجم خالص رو 2-3 ليتر بگير.
در مورد رفتن آب تو در پرايد،مشكل بيشتر دارندگان اين خودرو هستش.قسمت پائين در چنتا منفذه تعبيه شده براي اينكه آب جمع نشه.اون منافذ رو با يه وسيله نوك تيز مثل پيچ گوشتي باز كن.احتمالا با آشغال گير كرده.
موفق باشي
سلامنقل قول:
با توجه به اينكه شما يه جفت باند ميزاري ديگه نيازي به طاقچه نداري رو گاز سوز ما نصب كرديم بدون مشكلي قيمت طاقچه هم حدودا 25 تا 30 هست
آقایون لطف کردید راهنمایی فرمودید.امروز خودم قیمت یه مدل پخش DVD آلپاین رو گرفتم گفتم 1 میلیون و دویست هزار تومان:13: خیلی گرونه اما در کل تا 400 هم جا دارم.نظرتون در مورد پخش مارک آلپاین چیه؟؟؟نقل قول:
آلپاين يه برند حرفه اي هست و همه چيزاش گرون هست اگه تا 400 داري همون چيزايي كه گفتم خوبه فقط هد يونيت رو 7150 بردار خيلي عالي ميشه پسر البته نظر نظر شماست
منم با نظر آقا رضا موافقم الان قیمت نو 7150
206 هزار تومن هست
بچه ها سلام
این خروجی auxچیه؟
چیکار میکنه؟
پخش 6050و7150 تصویری هم هستن یا نه؟
آخه میخوام برا ماشینم مانیتور بخرم.(پخش6050):5:
راستی یه مشکلی هم با باندام دارم صدارو وقتی از یه حد میبرم بالا تیوتراش خش خش میکنن البته نه پشت سر هم بلکه هر4.5ثانیه یه بار( 6975 اصل)
ببین این مدل الپاینو بردار CDA-9886نقل قول:
خودم دیدم.عالیه.منم دارم میگیرم.430 تومان هست با گارانتی موج نیکان.
دوستم چندن ماهه گرفته باورت نمیشه چه اپشن های صدایی داره...واسه بیس چندین تنظیم...یه چیزیه ها...
از نظر زیبایی هم 1.
خروجی هم کامل داره.واسه امپ.ساب+عقب+جلو
حالا من کسیو گیر نیاوردم باند الپاین داشته باشه ببینم صدای jbl 937 بهتره یا مدل های الپاین...
aux اینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه خش خش کردن هم یه سوال :
امپ داری؟
6050 هم که میدونم تصویری نیست و خروجی تصویر نداره.ولی 7150 رو نمیدونم و نظر نمیدم.:20:
دوستان خیلی لطف کردید راهنمایی فرمودید.اگه لطف بفرمایید قیمت پخش های CDE-103EBT و CDE-102E و CDE-w203E که همش ماله آلپاین هست رو اگه کسی می دونه محبت کنه.مرسی.